Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 604
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 690
Аз се съмнявам да са налични. Според мен не си следят стоката. И за моята поръчка очаквам неприятно обаждане, но ще видим. Ще докладвам Simple Smile.
И това е на страхотна цена: https://www.donbaron.bg/cartier-delices-de-cartier-eau-fruitee-e … fjum-bez-opakovka - 57,89лв.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 09:38 от effe

# 691
Някой друг поръчвал ли е от donbaron.bg?  Намирам парфюми дето отдавна ги няма по другите сайтове и то на добра цена. Изкушавам се да поръчам🙄 Видях, че предлагат преглед и тест преди плащане.
Донбарон, не актуализират наличностите си, но нищо не пречи да пробвате, може пък днес да е щастливия ви ден Simple Smile
Ако не е наличен ще ви се обадят да се извинят, че не е наличен.

# 692
  • Варна
Поръчах и чакам обаждане😁 А така ми се иска да го има парфюма... Ех мечти 😊
Редактирам се анулираха ми поръчката поради липса на наличност.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 10:49 от tedi133

# 693
Аз се съмнявам да са налични. Според мен не си следят стоката. И за моята поръчка очаквам неприятно обаждане, но ще видим. Ще докладвам Simple Smile.

Обадиха се, няма Sad. Правилно се бях насочила към makeup.

# 694
Не мога да го разбера този сайт donbaron. На едно 90% от поръчалите от там хора им се анулират поръчките. Има ли въобще някой, който да е поръчал от там и да му е дошло нещо?

# 695
И аз намерих нещо и реших да пусна първа поръчка от тях, но - греда! Simple Smile

# 696
И аз си харесах някои неща, но както ви чета, май няма смисъл да се хабя да поръчвам.

# 697
  • София
И аз се наредих на опашка за
https://www.donbaron.bg/thierry-mugler-alien-essence-absolue-edp … ml-damski-parfjum
Опитите са безплатни, нали!? Simple Smile

# 698
Момичета, мисля, че лятото го коментирахме този сайт. Умишлено бях набелязал няколко различни неща тогава и им се обадих.  Нямаха абсолютно нищо налично, което е некоректно и се прави умишлено. Евентуално, ако някой намери нещо друго, покрай "неналичните неща".
Дори тогава им казах, че така само  заблуждават потребителите, но ето че схемата продължава да привлича още хора. Ако беше добър сайт, щеше да е на първа страница!
Предполагам, че намирате стари, вече спрени неща на много добра цена. Ако има все още такива някъде, то те свършват много бързо. Имаше няколко добри примера в starcorp, тогава повечето от нас напазаруваха.
Всъщност, там все още има неща, където никъде ги няма.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 12:08 от Milen™

# 699
Ще забия един тъп въпрос - на тестерите пише ли по шишетата tester или нещо отличаващо го от нетестерите?..... на Монтал няма особеност, освен липсващ бачкод.....
Има. Щипката на тестерите е вкарана в пръскалото и не се маха.

# 700
Върху тестерите на Мансера също се отбелязва, че е тестер, а не продукт. Имат и една грозна огромна лепенка на кутията, която покрива почти цялата `и страна.
Напълно съм съгласна с Милен и съм убедена, че от Донбарон нарочно не обновяват наличностите си.

# 701
А въобще някой купил ли е нещо от този сайт или цъкането и разглеждането му им носи това-онова? Щото да си правиш труда и да отговаряш по телефона за поръчки, които никой не е успял да направи реално, има нещо специално.

# 702
Код за Арлен, ако някой нещо..

# 703
Ayyy! Погледнах в starcorp (отдавна не съм разглеждала този сайт) и още от първата страница за малко да припадна! Видях Very Valentino, който от години издирвам. За жалост се оказа дезодорант Disappointed

# 704
Днес си получих пратката от Нотино, парфюма ми излезе 114лв. с намалението, перфектно опакован, подаръците които ми изпратиха с него   са супер. Доволна😂

Общи условия

Активация на акаунт