Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 474
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 870
Аз съм пас за Флакони.де, но постоянно поръчвам с превозвачи. Много е лесно  Simple Smile Регистрираш се веднъж и това е!
 Има ли проблеми с Флакони?

# 871
  • До сърцето...
Има ли проблеми с Флакони?

Какви проблеми имаш предвид?
Поръчваш до адрес на превозвач, плащаш с Пейпал, и чакаш превозвача да ти го достави.

# 872
Проблемът на съфорумката е с рекламация към flaconi

# 873
Проблемът на съфорумката е с рекламация към flaconi
Аз правих рекламация към Флакони. Единият парфюм беше протекъл -изключително малко, но имаше и по опаковката. Ако беше за подарък, щеше да е много кофти. Пак беше за подарък, но за сина ми. Предложиха ми 10 евро код, но не може да се комбинира с други кодове. Проявиха отношение.
Направих и следваща поръчка. Лесно се правят поръчките, плащате с пейпал до превозвач. За мен сайта е много коректен. Мисля скоро да поръчам и козметика оттам, когато е на промо разбира се.

# 874
Флаконите не ми харесаха кред. карти.С пейпал при прехвърлянето забива , та явно не ми е писано да поръчам от тях.

# 875
  • София
Някой поръчвал ли е от сайта на Carner Barcelona и може ли да каже с коя куриерска фирма идват пратките - до адрес, до пощенски клон? Не откривам конкретна информация на сайта. Пише, че използват различни, според дестинацията.

# 876
Някой поръчвал ли е от сайта на Carner Barcelona и може ли да каже с коя куриерска фирма идват пратките - до адрес, до пощенски клон? Не откривам конкретна информация на сайта. Пише, че използват различни, според дестинацията.
А вие нали щяхте да се поспирате от вчера ? Пак ли започваме? SmileSmileySmile

Предполагам по мостри ще стреляме този път. Simple Smile Отдавна съм поръчвал, беше безплатна доставката, но не си спомням кой беше куриера.  Sad

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 22:02 от Milen™

# 877
Днес бяхме на парфюмна разходка с ММ и сега ще търся за него
Frederic Malle Monsieur
CdG Rouge

Моля, ако някой ги срещне на прилична цена да сподели Simple Smile

# 878
  • София
Ех, как позна, Milen™! Smiley Искам да поръчам няколко неща за проба. И, да, доставката и сега е безплатна.
Lollaa*, Rouge CdG е все още на безсрамна цена. Има го в немските сайтове за 140 евро и във foofshop.bg - 255 лв.
Упс, вече е 259 лв.

# 879
  • До сърцето...
Някой поръчвал ли е от сайта на Carner Barcelona и може ли да каже с коя куриерска фирма идват пратките - до адрес, до пощенски клон?

Със Спиди, като част/филиал/дъщерна на DPDgroup. Но за предплатените пратки от чужбина не пращат съобщения и трябва сами да си ги търсите. Поне при мен беше така.

# 880
Frederic Malle Monsieur
CdG Rouge
Monsieur на FM може да си го вземете от  Salon Olfactive , мисля, че имат 50 и 100 мл.

Онлан също може, цените са стандартни, от време на време има промоции 15%, 20%, ако не бързате, може да изчакате. Simple Smile

Ради, а нали има тракинг номер, по него нали може да се разбере кога е пристигнала, после е по-лесно?

# 881
  • София
Благодаря, Радика! Flowers Hibiscus Поне номер на товарителница изпращат ли? Аз ще си следя и търся пратката, не е проблем.

# 882
  • До сърцето...
Благодаря, Радика! Flowers Hibiscus Поне номер на товарителница изпращат ли? Аз ще си следя и търся пратката, не е проблем.

При мен беше преди години, да не те подведа. Да, имаше тракинг номер, но бг земя се оказа че не важи, взима нов явно и не се виждаше движението на пратката. След около седмица я потърсих, не намериха пратката, след няколко дена пак... добре, че едно ново момиче се зае и ми го намери тоз нещастен пакет. Повече не повторих поради тези негативи (появи се на прилични цени и в бг сайтовете), но сега вече може да е другояче.

# 883
Frederic Malle Monsieur
CdG Rouge

Онлайн в Бг само тук съм го виждала, имат доста неща на CDG всъщност https://www.footshop.bg/bg/dukhi/98806-comme-des-garcons-eau-de-parfum-rouge.html
Ноември хванах някакво намаление в auslibezumduft, та излезе малко под 240лв, но обикновено е 260-280 редовна цена.

# 884
  • София
Меджик, Corner Barcelona ако изпращат от Испания може да използваш ГГБГ. Имат адрес там.

Общи условия

Активация на акаунт