Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 569
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 915
Да, аз съм пазарувала онлайн и от физическите им магазини. Живея тук и са единствените, които имат магазин за нишова парфюмериря близо до мен. Добро обсужване, винаги добавят мостри на козметика и парфюми, дори и при поръчки от 10-15 евро. Кажи, ако мога да ти буда полезна с нещо
blue75, благодаря за бързото включване! Simple Smile

Харесал съм няколко неща на много добра цена, видях условия и т.н. Интересува ме, до България безплатна доставка и т.н, после да не се начислява мито и т.н спрямо региона в който сте? Това най-много ме вълнува, иначе имат страхотна селекция, браво!

пепеля6ка, ти направо си хванала най-добрата цена! Браво, Roja на почти 50% никъде го няма. Simple Smile Честита, аз чакам мъжката, но в нотино не се е появявала скоро.

# 916
blue75 Да, и аз както Milen се интересувам от условията за доставка до България.
Цените на Frederic Malle са чудни, особено на травъл рефил-четата!

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 12:06 от Анонимен

# 917
Току що ми звъннаха от Парфимо, че анулират поръчката, защото имало техническа грешка в цените на продуктите.. Та за поръчалите тестер Л`Интердит - няма да дойде...Тъпо, тъпо, тъпо....
Реакцията им оставя лош вкус у мен....Вече си актуализираха и цената  - 104,40лв

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 12:12 от лорелай

# 918
  • София
Лелка, ето https://www.bg-mamma.com/?topic=1253838.msg41520734#msg41520734 . Подкрепям мнението и е много траен.
Mugler Angel Nova 10 ml за 30.80 лв. с безплатна доставка в Нотино - https://www.notino.bg/mugler/angel-nova-parfjumna-voda-za-zheni/p-16036785/
Armani Si Passione беше на много добри цени 50 и 100 мл. допреди малко в Парфимо. Поръчах и влязох в темата да ги похваля, но видях, че са ги вдигнали веднага с по 20 лева - 50 мл от 79.60лв. на 96.70лв, а 100 мл от 96лв на 122....
Поръчах и 50 мл на La Vie Est Belle Intensément , че моята трийсетичка ми се струва малко. Дано да не анулират поръчки...

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 12:17 от Vesika

# 919

Харесал съм няколко неща на много добра цена, видях условия и т.н. Интересува ме, до България безплатна доставка и т.н, после да не се начислява мито и т.н спрямо региона в който сте? Това най-много ме вълнува, иначе имат страхотна селекция, браво!

Мито със сигурност няма да има, в гръцката чатст на Кипър е. За международната доставка не съм сигурна, какви са им условията. Можеш да ги питаш, също и за наличност на това, което те интересува. Обновяват сайта редовно, но ми се е случвало веднъж да нямат това, което съм поръчала. Тук доставят с ACS, предполагам, че и за България ползват тях ( имат офис в София и работят с Интерлогистика, и Спиди)

sweety_kitty сега видях въпроса, за съжаление не съм поръчвала до България. Ще отговорят бързо, ако им пишете.

# 920
blue75, сърдечно ти благодаря, ще поръчвам, мисля да се пробвам. Simple Smile

# 921
Milen, сподели после впечатления за парфюма ( парфюмите) Simple Smile и за сайта

# 922
Поръчах 3×11 Baccarat edp.
По-скоро съм щастлива от факта, толкова да го обичам този парфюм, но с това ще приключа парфюмните авантюри за тази година.

# 923
хмммм.....и на Бакара отново сложиха старата цена....дали няма да анулират и нашите поръчки !?!?!?!?

# 924
хмммм.....и на Бакара отново сложиха старата цена....дали няма да анулират и нашите поръчки !?!?!?!?
Неее, не мисля. Ти какво си поръча

# 925
  • София
Всичко вдигнаха изведнъж.
Успях да поръчам два Chanel Platinum Égoïste Pour Homme и Givenchy L´Interdit EДТ.

# 926
#Фръц!, поръчах 70 мл Baccarat Rouge 540

# 927
Моята поръчка за Givenchy L´Interdit едт и Alien extraordinary, все още не е отказана.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 12:50 от Ellinor*

# 928
Да има Simple Smile И аз аха-аха да го пусна него, че 30мл ще ги похарча бързо, но финансите....

# 929
https://www.parfimo.bg/givenchy-l-interdit-eau-de-parfum-za-jeni-20-ml-tester/
Аз поръчах този тестер: за 31.50, вече е 55.50 дано не го откажат и него. Sad

Общи условия

Активация на акаунт