Да се оплачем... 2021

• 2 085 018
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 105
Леле колко малко дни, а колко много оплаквания - бройте го и това! Sweat Smile По празниците съм отпуска, но все сънувам че съм на работа, това вече е... еееееее, не мой така! Astonished

# 106
Есме, намери начин и отиди на УНГ. При болка в ухото, понякога се налага първо да се направи промивка и тогава да започне лечение.

# 107
  • ново
След 10 дни почивка и аз утре съм на работа. Ще имам нов пряк началник (жена), третата за една година. Назначена е с връзки естествено и няма никакво понятие от работата, а ние с колежката ще сме задължени да я учим. Очаквам сблъсък с ръководството още утре. Смятайте дали ще ми се тръгва изобщо.
След малко тръгваме за София и като се сетя за откачалките по пътя, косата ми настръхва. Дано да успеем да се върнем поне в светлата част на деня, че шофирането на фарове ме тормози допълнително.

# 108
  • Germany
Схванат ми е врата и 3ти ден ме боли глава. Не е нетърпимо, но е дразнещо.

# 109
  • Пловдив
Вземи си шиацу масажор. Аз съм супер доволна. Сутрин, ако се събудя със схванат врат си го пускам и докато си изпия кафето ме е отпуснало.

# 110
  • Варна
За много години, Момичета, здраве и много спокойни дни.

# 111
Годината ни започна на макс.Най-близките ни приятели ни бяха поканили на празниците да сме заедно.
Отказахме им защото сметнахме,че.риска да сезаразим е голям.и не отидохме.През ноща момчето вдига темп ,сутринта прави тест -положителен

# 112
Вчера сваляхме празничната украса и днес ме боли гърба. Добре че е неделя и е оправдано да се лежи на дивана. И някакво уиски ни подариха за нова година, ама много процентно такова, и бие директно в главата. Ей, не се научиха шотландците алкохол да правят като хората 🤣И нямаше кой да ни подари една крушовица вместо това. Няма колети тая година.... Може и още да се сетя, ама съм само на второто кафе.

# 113
  • София
И ние сега махнахме елхата и са ме хванали лудите да подреждам и да изхвърлям. Периодично ме хващат тия луди и хвърлям де що видя непотребно, дрехи дето преценявам,че не съм ги носила достатъчно дълго време и т.н

# 114
  • София
О и аз много мразя да пазя неща, които изобщо не се ползват, та периодично разчиствам.

# 115
Аз така и гардероба си разчиствам като ме хванат лудите. Затова никога нямам прекалено много дрехи, които после пак търся...

# 116
За много години, момичета. Да имаме по-малко поводи да се оплакваме и повечко хубави развръзки да си бъбрим в темата.
Не ми се ходи на работа утре. Повече от месец бях в принудителна почивка и ми е свито за утре. Уж няма причина, уж си харесвам работата, а се е загнездило едно гадно усещане в стомаха.

# 117
  • Страната на чудесата
И аз събирам украса и чистя, в това число и каналите. Какво, като МП е ВиК майстор?!? 10 дни лежа и нищо не пипна по къщата, мамин убавец. И разбира се, пазаруването за празника пак аз, а той го раздава щедро на подаръци. Ами, мерси, ама не ми е точно. Че и като дойдат гости го играе домакин, много ми е дразнещо и смешно това поведение.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 18:01 от Lucky Plam

# 118
  • тук и там
И мен ме сърбят ръцете да разчиствам вече къщата от коледната украса,ама ще е другата седмица.
Елхата я купихме още преди Никулден,вече не мога да я гледам,защото е изсъхнала и клюмнала от всякъде,навсякъде иглички,падат играчките на пода,защото клоните и вече са  до земята..ама на 10.01. ще ги събират чак. Това означава ,че по-рано от 9 не мога да я изкарам..
Ей я, до 10-ти  не знам на какво ще заприлича .Тъжна гледка. Хубава беше преди, а сега..Правя асоциации със човешкият живот и остаряването..На жените най-вече..В началото - зелени ,свежи,горди и  красиви..И само след миг- увехнали,а украсата  само ги кара да изглеждат още по-тъжно..Пфу, остарявам..(не съм си пила още хапчето за отслабване и добро настроение...).Rolling Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 12:40 от Kaisia

# 119
А защо просто не купите изкуствена? Абсурд да слугувам и на елха всяка година.

Общи условия

Активация на акаунт