Да се оплачем... 2021

• 2 085 055
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 620
  • София
Милата животинчица. Cry
Гушнах моето. Тъпо и дебело, но си го обичам. Днес цял ден във фб ми излизат видеа за котенца с увреждания и сега прочетох това. Хем са трогателни, че хора са се смилили над тях и си ги гледат с любов, хем са тъжни.

Но добрата новина е,че животните не са комплексирани като нас, хората. Не се чувстват зле от недъзите си и никой не им се подиграва. За него пречката е само физическа, не страда от състоянието си по друг начин.  Hug

# 31 621
  • Бургас
Абе ще си ги гледам аз децата!
Идват след 48 и 24 часови смени,заслужават си някой да ги поглези.
Явно аз не съм такъм фемили настроен човек.да се чудиш как съм родила и отгледала 3 броя.
Напрягам се от семейни трапези и събирания.

# 31 622
Много тъжно е това с котенцето.
Наскоро писах в един от тукашните форуми, че след като почина кучето ми ( бях на 18) никога повече не взех животно и колко още ме боли сърцето ..

Славе, аз поне се познавам и затова останах с едно дете. Поглези си сина и снахата. Редки и скъпи моменти са тези- наслаждавай им се ❤

По темата:

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 16:14 от Анонимен

# 31 623
Клотилд,много тъжно ...Необратимо ли е?

Не знам. Ветеринарят не можел да каже (не бях там). Можело да възстанови нещо, можело и да не възстанови.
   Повече за нашето коте няма да пиша. Или поне, ако се оправи, тогава ще. Животно е, не може да си каже какво му е.
   Малко виновна се чувствам, че майка ми е на химиотерапия, а аз за котето си мисля. Но майка ми е човешко същество, може да си каже. И е приблизително добре. Ще се оправи.

Радвам се, че открих тази тема. Човек невинаги има нужда от съвет. Понякога простото споделяне е достатъчно.

# 31 624
Оплаквам се от изпилени нерви последния месец. Няма причина. Просто съм ужасно нервна и раздразнителна. Сама не се търпя, а за домашните- идея нямам как ме изтрайват.
Всъщност, вчера със събуждането усетих, че ми е разминало до голяма степен, надявам се скоро всичко да остане само спомен.

# 31 625

Гутен морген

# 31 626
При нас го обърна на дъжд. Чак ми е мъчно . Исках детето да се порадва

# 31 627
  • София
Оплаквам се от гадния вирус, който върлува. Големият ми син пети ден е с болки в стомаха и разстройство. Нищо не помага, почти не яде. Само се превива. Писна ми.

# 31 628
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Оплаквам се, че зъбът не минава...в метрото съм и пътувам за спешен зъболекар - не знам какъв ще е... Продължавам и да кашлям, та шА метна после и една снимка на дробовете - дано да работи и лл, че да я види... Децата са с мъжОто,
който вие и го боли кръста...Даммм - весело ще е днес...

# 31 629
  • SF
Аз пък съм с хрема. Няма откъде да я пипна. Навън е топло. Вчера и онзи ден не съм се събирала с хора, само с приятелки, но навън. Не сме се прегръщали, разхождахме се. Хоум офис съм. Имам обоняние и вкус.

# 31 630
И при нас така започна. Синковецът с един запушен нос. Сега и тримата сме с антибиотик. Много гаден вирус.
И явно е с по-дълъг инкубационен период. Защото на него му се запуши носа на 22.12.  А ние със сестра му до 28.12 си бяхме ОК.

# 31 631
Аз пък съм с хрема. Няма откъде да я пипна. Навън е топло. Вчера и онзи ден не съм се събирала с хора, само с приятелки, но навън. Не сме се прегръщали, разхождахме се. Хоум офис съм. Имам обоняние и вкус.

С това променливо и нетипично топло за сезона време вирусите са във вихъра си. Да не говорим, колко лесно е да настине човек- съвсем неусетно става.

# 31 632
  • SF
Но аз съм с маска навсякъде. Не съм имала контакти с други хора. Кафе навън, в мола съм била с маска, за да купя 2 подаръка и да сменя един. Днес трябва да сменя друга блуза и пак трябваше да ходя до магазина. Ще сложа капки и дано да ми мине още днес.

# 31 633
  • под тепетата
Бобчита, на мъжа ми му забраниха бирата. Пие по чаша червено вино.
https://www.zdrave.org/13542/%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B … 0%BA%D1%82%D0%B8/

# 31 634
Никакъв сняг няма при нас. Само дъжд, кал и сивота.

Ей затуй, се гримирам винаги!
Майтапя се, но наистина се гримирам всеки път преди да изляза от къщи, дори и до магазина. Вече така съм свикнала, че се гримирам за 3 минути - ФДТ, пудра, руж, сенки, очна линия, спирала, молив за устни и червило. Дъщерите ми недоумяват - на тях им отнема по час. Но това е навик, граден десетки години все пак!!!

Clotilde, съжалявам за котето, но не се притеснявай - то ще свикне и даже ще си играе. Много е тъжно, но... Имам позната със сляпо коте - същинска хала е, милото.

Аз продължавам да психясвам с кучето, което търся.
В началото бях уверена в силата на социалните мрежи и вярвах, че скоро ще получим новини. После започнах да мисля, че е откраднато и затова никой не сигнализира. Снощи, докато спях!, се стреснах от мисълта, че може и да е загинало по някакъв начин през тези 3-4 седмици, откакто липсва. Въпреки че ми се иска да вярвам, че е добре и ще го намерим, започвам вече да се отчайвам...

Общи условия

Активация на акаунт