Да се оплачем... 2021

• 2 085 055
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 650
А у дома 6ти ден съм умиротворител между голямото и мъжът ми. Където се видят, там се дракат
 Малкото реве , идва да се жалва. Кое да свърша аз ? Къща ли да въртя , мир ли да въдворявам? още 4 дни , още 4 дни...оммммммм

# 31 651
  • София
А у дома 6ти ден съм умиротворител между голямото и мъжът ми. Където се видят, там се дракат
 Малкото реве , идва да се жалва. Кое да свърша аз ? Къща ли да въртя , мир ли да въдворявам? още 4 дни , още 4 дни...оммммммм
А и у нас е така, затова ми е по-спокойно като го няма ММ. Все се щерката е била виновна, все тя дразнела малкия, то не че не го дразни, ама и той не и отстъпва. А пък и тя е устатница и отговаря на баща си и става страшно....
И аз броя дните, не че и на работа ми се ходи, ама поне те ще са на училище. Оплаквам се, че декември месец бях на 3 интервюта и никъде не ме взеха. Sad

# 31 652
Не мога да живея без хайлайътър. 🤣

# 31 653
И аз вече без грим хич не съм за пред хора.

# 31 654
То затова празници не трябва вкъщи да се карат ☺
Лошото е, че през зимата отиването някъде е по-трудно, а сега в това ковидно време пък съвсем.

Калъв грим с тези маски!? Само натюр вече 😂

# 31 655
Ако не беше ковид, сега да сме на спа... вместо това си спа на кревата вкъщи. Scream

# 31 656
Не подценявайте хремата. Едната ми колежка беше с хрема, после се оказа ковид.

То хубаво да не я подценяваме, ама как? Седя си вкъщи, не се виждаме с никой и съм направила три домашни теста, все отрицателни. ЛЛ не вдига, ако искам ПСР, ще трябва да си го платя. Че и да вдигне, ще трябва да излъжа за още 2-3 симптома, за да ми даде направление. Пия витамини и чайове и си слагам капки за нос преди лягане. Друго за хрема не се сещам какво да направя.

# 31 657
  • Варна
Не подценявайте хремата. Едната ми колежка беше с хрема, после се оказа ковид.

То хубаво да не я подценяваме, ама как? Седя си вкъщи, не се виждаме с никой и съм направила три домашни теста, все отрицателни. ЛЛ не вдига, ако искам ПСР, ще трябва да си го платя. Че и да вдигне, ще трябва да излъжа за още 2-3 симптома, за да ми даде направление. Пия витамини и чайове и си слагам капки за нос преди лягане. Друго за хрема не се сещам какво да направя.

Направи си парна баня с масло от чаено дърво или бял бор.
Изцеди от една глава лук  една супена лъжица, разреди с много малко вода и в двете ноздри, второто е много гадно, но спира хремата веднага.

# 31 658
Най-сетне измислихме как ще посрещнем Новата година. На мен ми омръзна тия дни да мъдрувам как да не се обиди някой, че как някой да не остане сам, че на кой с кой ще му е приятно. Децата заедно с майка ми ще отидат при сестра ми, за да карат с братовчедите НГ. А ние с ММ ще бъдем на гости на приятели. Радвам се, че няма ние да сме домакини. Домакинстването по Бъдни вечер ми беше достатъчно.

Бира обожавам да пия. Но само лятото. С кръвно съм, не съм забелязала да ми влияе. Майка ми е кардиолог, никога не ми е казвала нещо против бирата. Дори ми е казвала, че е полезна за жените.
Радлер също обичам, но го приемам по-скоро като газирано безалкохолно.
Зимата съм на вино - червено, бяло, розАво...
Ракии и други спиртни напитки не употребявам.

# 31 659
Естела, това с лука го бях забравила. Уфф, събирам кураж и ще го правя.

# 31 660
Загубих едни важни снимки.
На хлебопекарната така и не намерих през изминалата седмица, ножчето за месене ( или е бъркалката?)
Захванала съм се с едни проблеми, но отникъде не виждам светлина....
Момичета, имам повече от всякога нужда от стиснати палчета. И утре, и на 4-ти особено 🙏🙏🙏

# 31 661
  • Варна
Естела, това с лука го бях забравила. Уфф, събирам кураж и ще го правя.

Дръж се, мислено съм с теб за кураж, действай.

# 31 662
Искам на фитнес. Те пък ми искат сертификати или тест. Ще си стоим без фитнес.

Мразя грим. Слагам в крайни случаи и то само коректор и руж.

Малкото гадинче проходи преди три дни. Не като нормалните деца крачица тук, стъпка там. Не. Пълен спринт. И сега само това прави по цял ден, а аз се мятам пред него като хандбалист на 6 кафета за да махам в последния момент някое препятствие, в което ще се спъне и утрепе. Всъщност, май не ми трябва фитнес.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 15:11 от Антигона

# 31 663
  • София
На скулите се слага и понякога на костта на веждите. Другото са влогърски измислици.
Коректорът, колкото са ти повече годините, толкова по- малко трябва да е в зоната под очите. Не да се мажат тригъгълници и пирамиди до устата, пък да минеш с една маламашка после. Препоръчвам да гледате истински гримьори (примерно Лиса Елдридж), не 20- годишни врякащи момиченца, правещи грим с всичко, което им се даде безплатно. Бейкване, контур на шия не са нужни в ежедневието. Както и хайлайтър на устатата. Заповядайте в темата за гримиране, да си обсъдим на спокойствие Simple Smile

# 31 664
  • под тепетата
Антигона, честити тичащи крачета! Ще има препятствия по пътя- някои мама ще отстранява, други тати, а с повечето сам ще се справя! Да е здрав и  силен , за да ги преборва с хъс!
Голямата ми щерка беше така, и за капак - все с ръце в джобовете   Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт