Да се оплачем... 2021

• 2 080 851
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 485
Пореден ден съм с болки в кръста. Като съм цял ден седнала положението е още по -зле. Sad

# 4 486
  • Наблизо
Дара,това е ужасно..Но какво ли се учудвам.Хора с доказан Ковид си ходят по магазините и си пазаруват,контактни случаи ходят на работа..докато навсякъде другаде такива хора също се карантинират..

# 4 487
Двамата ми родители от четвъртък са с положителен тест и клиничните симптоми. От работата. Доста фирми не вярват в пандемията или не смятат, че е техен проблем. Сега аз тръпна в тих ужас как ще се развият нещата...Далече съм и не мога към момента нищо да направя освен да чакам развитие, което ме побърква.

# 4 488
  • София
Вите, наблюдавай се тия дни с тоя кръст. ММ така го почна ковид-а. Него редовно си го боли зверски, ама откъде да знаем, че точно пък тази криза е била предвествник на нещо друго.
Иначе, извън короната, ти препоръчвам да идеш на лекар. Кръст сам трудно минава, минава само дадената криза, а проблемът се задълбочава с времето. Масажи, рехабилитация, профилактика с вит. Б много помагат (то зависи от какво те боли, де, много ясно). Не го подценявай.

# 4 489
В единия ни производствен цех от 23 човека, днес само 4-ма са на работа. Та правете си изводите. Всичко идва от простотията на хората, дето пият Парацетамол преди работа, да нямат температура на входа, и след това разболяват всички останали.

# 4 490
  • София
В единия ни производствен цех от 23 човека, днес само 4-ма са на работа. Та правете си изводите. Всичко идва от простотията на хората, дето пият Парацетамол преди работа, да нямат температура на входа, и след това разболяват всички останали.

А децата ни вече пети месец не ходят на училище!
Иде ми да крещя! Кой, кой безмозъчен идиот ги набеди за най-големия виновник за разпространението на вируса?

# 4 491
Не винаги е от простотията на хората. При ММ, собственикът беше болен преди почти три месеца. И тъй като при него е протекло леко (дори си беше позволил да идва да ги надзирава, а те не знаеха тогава, че е болен), явно мисли, че и при другите ще е така. Сега за първите криеха, но след включването на РЗИ са били принудени да признаят, че има болни. Но пък жената са я заплашили с уволнение, защото заради нея някои ще бъдат под карантина, но не всички контактни. Казали са й кои да посочи. Та всичко е мижи кьорчо да те лъжа. Моля се да го изкараме леко, то е ясно, че няма да ни се размине.

# 4 492
бъръльо-бъръльо, благодря ти за съвета! С повишено внимание съм за симптоми Sad
За сега съм спокойна, защото съм в друга сграда и преки контакти с работниците съм нямала.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 12:57 от vita

# 4 493
  • София
И в аптеката на майка ми така миналата година. Казаха им на 8 ден, че имат заразена колежка. Иначе трябваше да са  под карантина като контактни и нямаше да има кой да работи... Приоритети...

# 4 494
  • тук и там
И аз съм с нещо като настинка.Не мисля че моето  е ковид. Имам вкус,обоняние(даже по-силно от обикновено),не съм вдигала температура и не кашлям,нямам хрема ,уж всичко е наред.Ама все ми е студено и ми се полягва.Вкъщи съм пуснала парното на 23 градуса,и пак съм навлечена. Та едно такова никакво -хем не се чувствам болна,хем не се чувствам и във форма..

# 4 495
Същата история. В градината на майка ми миналата сряда мед. сестрата звъннала да се докладва в РЗИ че е положителна, понеже директорката решила, че повечето персонал са го карали, а и да си доизкарат до петък седмицата, та няма нужда за два дни да се занимава. В крайна сметка подали 10 контактни деца и трима от персонала, с които сестрата си е пила кафето.

# 4 496
  • тук и там
Явно масово ходят на работа болни,или се крие информация и от самите работодатели-за да не затварят търг .обекти и т.н.Май това (поне в Бг ) ми се струва проблема. Баща ми като беше болен,се беше обадил на тези които са го заразили според него(по-точно на шефа им).Строителни работнци,които лепяха камък. Онзи започнал да му се моли да не ги казва като контактни на РЗИ,защото и без това вече го били изкарали явно(само дето не се знае колко народ са заразили през това време,включително и баща ми ),пък имали и други обекти на които да работят.С други думи-болни,здрави-на работа!

# 4 497
  • София
Не знам какво да мисля по въпроса
Щом си болен взимаш болничен, нали ?
Щом си с ковид вкъши
Но разбирам и всички останали.
Как да се лекуваш като нямаш пари.
Разбитате ли . Положението е доста зле.

А помощи няма , за никой не е помислено.
В България това.
Доста познати , които вече са бедни едва събират пари за лекарства.
А колко самотни майки, дето се чудят да си купят лекарства или на децата да дадат.

В момента има някаква тенденция, хора които са си запазили работните места и хора, за които буквално работа няма.

# 4 498
Нем, не е само в България 😉 Когато колежката беше болна, два дни преди това беше дошла да пазарува и вляза вътре да приказват с шефката. След като се обади че е +, шефката и каза да пропусне това че е влизала вътре за да не ни сложат под карантина 😉
Иначе аз също се оплакван от зверски болки в кръста (при мен е от натоварването на работа и носенето на мързеланко) и като Кайсия- не съм болна, но ми е едно такова отпаднало (или мързеливо? Идея си нямам). Само знам че чакам 18.30 да се прибера и да се изпъна на леглото.

# 4 499
Офф, ще пукна от главоболие... хем хапче пих... не е човешко това. От сутринта съм като настъпан охлюв.

Общи условия

Активация на акаунт