Да се оплачем... 2021

• 2 080 598
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 620
Дара, не ти разбрах влизането с бутонките и не ти прави чест, че от една страна вадиш от контекста, от друга страна вменяваш несъществуващи изказвания на потребителите. Пуснах линка от Надежда във връзка с изказване, че медици твърдяли, че ваксините водели до репродуктивни проблеми. Обясних от къде са тръгнали слуховете и дадох пример, че даже има лекари, които се аргументират, че ги препоръчват за бременни. Къде видя някой да убеждава бременните да се ваксинират, не знам.

# 4 621
  • Другата България
Аз пък ще се оплача от един болен от корона.На майка ми кръщелникът,всеки ден й звъни да му дава кураж,ма тя си има работа и взе да й писва.Днес ми звъни на мен,вдигам ,той хлипа и подсмърча.Защо ревеш бе ,страх го било.Ми викам,ако имаше казарма,короната щеше да ти се стори песен.Какво да кажат хората на които им предстоят трансплантации примерно.Как ще си глава на семейство,като ревеш с глас от корона,която караш леко.С температура 37.7 и дращене на гърлото ,момче ли е мъж ли е,на 21 години,190 см висок .Направо съм потресена,утре някое момиче ще се омъжи за него и ще се пита ,къде аджеба изчезнаха истинските мъже .Може и в моя телевизор да е проблема,но не мога да уважавам мъж,който реве от температура и се огъва като печен праз .
Знаеш ли колко млади хора в момента има с психически проблеми, ПА и депресивни състояния следствие на този вирус, на изолацията и на това непрекъснато наливане на "черни" и мрачни новини от всяко празно медийно пространство? Изобщо не са за подценяване подобни проблеми, и в случая подигравката към млад човек, който е потърсил помощ за състоянието си за мен съвсем не е на място. Имал е смелостта да я потърси, защото има много, които премълчават, поемат всичко в себе си и после скачат от балкона. В случая тази слабост далеч не означава, че това момче не е "истински мъж", означава, че нищо човешко не му е чуждо, че може би няма с кого да сподели това, че се притеснява, че го е страх - също нещо, което не е ненормално, че може и да се почувства по-добре, ако някой го успокои и му вдъхне надежда, че всичко ще е наред.
Само си казвай бай бабо да ме не стига.....

# 4 622
  • София
Аз също не видях нещо срамно в това да си 190 см и изплашен след цялата паника и истерия, която ни заля. Психиката на хората е различна и не се мери в сантиметри.

# 4 623
Не,не съм съгласна.Мъж да реве от температура!?Не мога да го приема за нормално.Мамино синче е диагнозата според мен.
И аз гледам новини,и бях бременна миналият март,и мъжът ми беше контактен с екипаж ,където имаше и болни .Не сме се тръшкали,съжалявам,не е нормално за мен.

# 4 624
Лошото е, че нищо не знаем за вируса. При мои познати (мъже) се отрази на психиката им, а единият е на 70. Направо не мога да го позная. Трети месец е като парцал и само говори за смърт. На мъжа на приятелката ми още с изписването от болницата, назначиха и "розови хапчета". Гледах филм по Европа, там прекарали вируса споделиха, че им действа на психиката. Та, не е за подигравка, да. Вероятно и те не го искат.

# 4 625
Познавам доста изкарали вируса,изолацията и страха действат на хората.Но когато се чувстваш добре и караш почти безсимптомно,не виждам причина за тръшкане.Напротив,гледаш от положителната страна,че си млад човек,каращ леко корона вирус.

# 4 626
Всеки е с различна психика. Не бих се подигравала за такова нещо.

# 4 627
На мнението на Bobchita съм. Такова лигаво поколение израстна и още по-зле ще става. В стремежа си майките (каквото и да си говорим те са хората) да предпазят децата си, ги създават такива. Да не могат да се справят адекватно с елементарна житейска ситуация. С това непрестанно разнасяне с коли до/от училище, сакън да не минат някой километър сами/пеша, с неизисквайки извършването на никакви домашни задължения, съобразени с възрастта на детето, с постоянното им прислужване, неоставяйки ги да си решават сами малките детски проблеми, след това не могат да решат младежките такива и накрая не могат да се оправят в живота. И хленчат като малки деца за елементарни неща. Защото им е трудно от най-малкото....Защото родителите ги пазят и закрилят прекалено много и прекалено дълго....
 И да, човешката психика е различна. Но не винаги въпроса опира до това. Мен също ситуацията ме напряга и ми действа смазващо, но си казвам, че трябва да се стегна, имам семейство и деца, а нямам кой да ми помага и просто продължавам напред.....

# 4 628
Абе то хубаво на всеки може да му се случи някой нервен срив, ама описаното от Bobchita и на мен не ми се струва нормално. Вицовете за мъжете с 37.1 не са тръгнали от Ковид насам.

# 4 629
Не са,че има и един дето жена му ходи да ги гушка като му взимат кръв от пръстчето.Цялата лаборатория им се смяла.Всеки да разбира написаното от мен както иска,не мога да уважавам такъв мъж и това е.Да ми се тръшне моят мъж и да реве,че има великата температура от 37.7 ..ще му зауша един задвратник направо .

# 4 630
  • Бургас
Едно е лигавия,а друго е психично разстройство!
Бобчита,не размахвай с пръстче,защото няма застраховани!

# 4 631
  • тук и там
Днес ми се обажда госпожата от училище по обяд ,децата нямало какво да ядат.Пита ме поръчала ли съм харана,аз-сигурна че съм поръчала за понеделник и вторник.(през едно приложение поръчваме от миналата седмица,преди това си носеха от къщи заради ковида).Ама нали-100 процента съм сигурна!!! Това грам съмнение нямах. Госпожата помоли да
вляза в приложението -то там се отразяват плащанията и да направя скрийншот и да и го пратя.И проверих-не съм поръчала наистина за вторник! И  чак тогава ми изплува в мозъка някакъв спомен ,как казвам на ММ че поръчвам храна за понеделник и вторник,и той ми казва да съм поръчвала ден за ден,щото иначе не се вижда предварително менюто..Confused .Та брах срамът пред госпожата, и оставих децата си гладни цял ден ! Жадни поне няма да са -вода им пратих. Е*а си бялата птица съм! !!!! Кандитарирам се за приза най-завеяна майка на месеца..Още ги мисля горките! Не мога да се трая самата аз в такива ситуации..Та от себе си  се оплаквам!

# 4 632
Едно е лигавия,а друго е психично разстройство!
Бобчита,не размахвай с пръстче,защото няма застраховани!
Това е лиготия и размахвам пръстче.

# 4 633
  • Другата България
Ти нали си женена за истински мъж?
Остави "лигльовците" да се оправят, ама лично им го кажи, не ги разнасяй анонимно по форумите.

# 4 634
Казах го лично на момчето.
Да,истински е.Имам право на мнение нали?За вас е нормална ситуация ,за мен не е.Има много по-големи гадости в света от лек ковид.

Общи условия

Активация на акаунт