Да се оплачем... 2021

• 2 080 572
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 635
  • София
Добре де, Кайсия, толкова ли няма как да им осигурят нещо за ядене, едва ли си първата на която се случва...
 Между другото понеже някъде по-горе се спомена- в България вече официално си се слага ваксина за варицела. Не е задължителна, но е одобрена. Даже живот и здраве планирам да ваксинирам дъщеря си тази година.

# 4 636
Че то мъж с температура си е клише, много са кекави.

# 4 637
Специално гледах: в темата за оплаквания ли съм, че такива лични нападки се разхвърчаха? Нали тук е мястото, където всеки може да се оплаче от каквото му тежи(Бобчита в случая)?
Оплаквам се, че много сме агресирали и не сме толерантни към чуждото мнение!

# 4 638
Кайсия- нищо няма да им стане, че един ден не били яли. Все някое съучениче може да им е дало част от сандвича си, или плод.
Ако е кетъринг може да са под брой кутийките, ама пък все може да измисли нещо госпожата, ако иска.

Днес гледах за една майка в чужбина с ясленче. Госпожите контактували с родителите чрез кутиите за храна на децата и в тях пращали бележки какво е нужно за следващия ден. Пратили на майката бележка да занесе памперси, но тя не видяла бележката. На другия ден, като си взема детето, на корема му, с маркер написали да занесе.

# 4 639
Кайсия, много неприятна ситуация. Не предвиждат ли някоя екстра порция за такива ситуации, когато родителят се е объркал. Вярно, че ще е на доверие, но такива неща се случват. При голямата щерка се е случвало учителката да плати купона на някое дете с разсеяни родители.

# 4 640
  • Наблизо
Вирусът наистина играе с психиката на хората.При нас има вече психолог от здравната каса за нуждаещите се.Аз самата си  признавам,при все че имам малко дете,че понякога усещам леки паник атаки и усещане за безпомощност и безизходица.Освен това,дори и да се кара леко ,при немалко хора има последици.Около мен,млади,здрави хора се задъхват като старчоци и имат сърцебиене след прекаран ''лек'' Ковид.
Планирам сватба за лятото и в момента каня неофициално гостите (ще сме много малко) и всеки ми казва 'А дано ситуацията да е по-нормална.''На мен ми се плаче като го чуя.

# 4 641
  • Другата България
Казах го лично на момчето.
Да,истински е.Имам право на мнение нали?За вас е нормална ситуация ,за мен не е.Има много по-големи гадости в света от лек ковид.
Разбира се, че имаш.
Аз също.
В случая изобщо не става въпрос за "лек ковид" според мен, затова и си позволих да коментирам.
Темите за ковид са други.

# 4 642
  • тук и там
То пак добре,че са до 15ч на училище,и после в занималнята имат закуска.Ами точно заради ковида-нямат право да си разменят храна,дори и останалите да си носят повече.Аз съм за бой де.Кетъринг е -да,и се носят точните бройки с порции в училище.Иначе пък поръчах  храна за двете деца   за четвъртък-веднага след разговорът с госпожата-за да не забравя.Ей-сега си отворих пощата - писмо,че изхранване нямало да има до края на седмицата..(преди ваканция са,за това ).Та сега пък ще пиша да ми върнат парите за четвъртък..Завеяна съм  много !!!Скоро такава издънка не бях правила..Confused. От глад няма да умрат децата ,това е ясно-но и за тях е кофти изживяване-другите да ядат,а  те да гледат ..и аз се чувствам  супер гадно.

# 4 643
Meri An,аз не понасям лиготии.За това става въпрос,който може да живее с такъв мъж и да го търпи,ами ок,съм с това.За себе си казвам,че не мога и се потрисам от такива мъже.Това е.

# 4 644
  • Другата България
Аз те разбрах от първия път.
Въпросът е, че в случая за мен не става въпрос за лиготия, но затова и хората сме различни.

# 4 645
Като сме различни,защо трябва да се възмущавате,че има хора,които не уважават лигльовци?Така както ,казах вече,приемам че вие толерирате такова поведение,приемете и вие,че аз не .

# 4 646
  • Другата България
Ти защо реши, че се възмущавам?
Просто си казах мнението.

# 4 647
Оплаквам се че имам свободна (дворна) котка и е разгонена. Събира всички котараци от махалата в двора. Днес едва я хванах, за да ѝ дам противозачатъчни. Та по този повод всяка сутрин ще ставам половин час по-рано, за да я диря и давам хапчета. 🤪

Предлагам да приключим темата с Ковид и ваксини.

# 4 648
Предлагам да приключим темата с Ковид и ваксини.

А дано твоето предложение се приеме! Hug
Аз като го предложих преди време, ми се обясни, как това вече е част от ежедневието ни и ще си го коментираме, колкото ни се иска, нали темата била за това. Grinning
Та от това се оплаквам- този Ковид вЕрно е навсякъде. Imp

# 4 649
И аз също съм на мнение, че ваксини, ковид и всички производни нему, да се разискват в съответните теми!
Вита, кастрирай писаната и ще си отдъхнеш!

Общи условия

Активация на акаунт