Да се оплачем... 2021

• 2 085 262
  • 31 927
  •   2
Отговори
# 31 305
Флорен,преди празниците ми се разтече носа ,с аспирин,парацетамол и чайове на корем се оправих за два дни .
Отвътре не ми идва да съм майка орлица във всяко отношение,винаги съм следвала Звери в нуждите й,да яде когато,където и колкото иска.Както и я оставям да опознава света както иска ,намесвам се само когато е много опасно за нея.Разбира се ,казвам това с уговорката,че съм майка на дете в яслена възраст,но не мисля че ще се променя коренно.
Добри,как е внучето на брат ти?

# 31 306
Бърша прозорци, вместо да мързелувам. Нормална ли съм???
Абсолютно нормална!
Чистя, когато ми дойде музата. Обикновено тя идва неканена, малко поседява и си тръгва. Пускам си клипа с Фреди Меркюри с прахосмукачката, парцала и късата поличка. Wink
(Много сме от този отбор 😂)

# 31 307
  • тук и там
h.d, не се престаравай с тези немски сладкиши. Най-вероятно проекта е за да научат продуктите на немски.Моите имаха проект по математика, да направят и занесат кекс или сладкиш, а после всички в клас да направят сладкиша на победителя..
 Оказа се  всъщност че  е забавен начин да научат мерните единици-милиграм,грам, килограм, милилитър и т.н..Та покрай правенето на кекс в училище, учили и мерните единици..Grinning
Та за проекта по немски по-добре да научи продуктите на немски, по-вероятно е така да получи шестица..Едва ли очакват на тази възраст да приготвят те самите сложни немски сладкиши..

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 20:05 от Kaisia

# 31 308
  • Варна
Флорен,преди празниците ми се разтече носа ,с аспирин,парацетамол и чайове на корем се оправих за два дни .
...

Довечера аналгин, утре при нужда още 1-2. Ще се вдигна. Simple Smile

# 31 309
  • тук и там
Оплаквам се от неприятен здравословен проблем.Има решение, от  доста време(години) отлагам посещение при  лекар по този повод, и се самолекувам. Ами обостри се точно сега за празниците, утре ще вземам час и може да се наложи  операция,точно щото неглижирах проблема толкова време..

# 31 310
Бърша прозорци, вместо да мързелувам. Нормална ли съм???
Не, естествено Rolling Eyes Нормалното е просто да гледаш прогнозата за времето и ако се падне валеж да го отметнеш като миене на прозорци.

Аз имам да мия кухненски прозорец, и от двете страни, обаче така ми е мекичко и топличко на диванчето, и гледаме едно черно-бяло фимче с джаз, че е ясно как просто няма да стане днес. А ми е съвестно🤨

# 31 311
Пак да кажа най-лесния начин - намокрена и добре изцедена микрофибърна кърпа, слагам оцет, бърша прозореца и оставям мокрите следи да изсъхнат сами. Кърпата не трябва да е прана с омекотител, защото замазва после стъклото.
Студено ми е, ще хапна ей сега и се пиша болна, тоест с книгата в леглото. Може да сгрея чаша вино за цяр, макар че изобщо не ми се пие.

# 31 312
Весели Празници на всички 🤗
Хванах да мия чинии преди няколко дни и една чаша ми се счупи в ръцете, сега съм с 6 шева, болки и не мога да се изкъпя като хората.
Малкия вчера имаше рд, утре ще празнуваме, много ме е яд че на празник е роден и не може да му се обърне нужното внимание...
Всяка година от 23ти ме хващат нервите и ме пускат след нова година 😒 Мразя семейното празнуване на каквото и да е! Мразя да се съобразявам с когото и да е било..  Абе около празниците мразя всичко що мърда. Много си късах нервите, с мм се скарахме, каза че все съм си налагала мнението, а хич не е вярно, аз никога не съм имала думата в това семейство и сега отчитам като грешка. Още в началото ходихме да купим маса за хрянене, аз казах че не харесвам кръглите маси и искам дърво, познайте, имаме кръгла мраморна маса. Исках изцяло електронна пералня, имам такава с копчета- електронните бързо се разваляли. Машинката за прозорците, купих си една въртяща (от едната страна е пръскащото с парцала, от другата за обиране) счупи я и ми купи отделни защото тази не му харесвала. И аз все нищо не казвах защото уж дребни работи. Ем писна ми, сега не си говорим. А се скарахме за останало парче торта- искаше да го хвърли 😡 И стана мазало.

Дари аз мога да добавя още няколко, не разбрах обаче има ли значение какъв сладкиш ще е? Торти мога да препоръчам Шварцвелдер (любима! И много трудоемка за мен) или биненщих. Тип кекс- Баумкухен или рабарберкухен (но не съм сигурна дали е точно немско или привнесено), също и кезекухен с плод по избор, аз с мандарини го харесвам. Други тип топчета берлинерки или франкфуртер-гугел.
Работех до бекерай та знам сладките им на изуст 😉

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 20:12 от Kaya

# 31 313
Стига с тия сладкиши, че муам баклава , а ми се дояжда още Joy
Момичета, кой беше спец тука по селски имоти

# 31 314
  • ново
А на мен рязко ми се дояде щолен с много марципан, ама нямам Smile За утеха обелих помело, а то с консистенция на дървесни пелети.
Хепи, да не си се сдобила със селски имот?

# 31 315
Весели празници.

Ние постояхме до късно, раздумка, много хапване и смях.

За малко.

Поне остана предостатъчно храна и два дни ще хапваме без да се готви. А след това имаме пак гости и ще се повтори процедурата преди НГ Wink

Оплаквам се, че е -37 градуса и снежна буря..

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 07:50 от Анонимен

# 31 316
Не, търся си
Контеса, много уютно. Поне вътре Simple Smile за отвън без коментар

# 31 317
  • на село
Честита да е Коледа,  живи и здрави.
Моята сага с петела приключи, изяде се:smiles:  остана гръбнака, моят мъж щял да го обезкостява за супа Grinning

За селските имоти, кажете, че и аз имам два- един в община Ямбол и един в общ. Балчик, така са се обезценили, че баща ми докато беше жив му даваха за постройката и 1 дка място 10 000лв. В Балчишко, а сега го искат за 5000лв,  а тати почина 2004г.

# 31 318
Хепи, в кой край на България търсиш? Казвай да помагаме!
Контеса, не можах да ти се зарадвам на хубавия дом, защото само като прочетох минус 37 градуса ми замръзна мозъкът.

# 31 319
Еми радиус 100 до 150 км от София, евтинка да е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт