Да се оплачем... 2021

• 2 085 288
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 290
Бърша прозорци, вместо да мързелувам. Нормална ли съм???

# 31 291
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Правиш го защото искаш или защото трябва?

# 31 292
Не знам... Имам бесове някакви - наумя ли си нещо да правя не мирясвам. Сама не мога да се понасям понякога.

# 31 293
И аз измих прозорците преди коледните празници. Много ми дойде, защото прозорците са големи, а стаите много, но не се оплаквам. Не искам да давам пари за подобни дейности, а не мога да търпя мръсни прозорци.

# 31 294
Весела Коледа, да сте здрави, ама много здрави-вие и семействата ви.
Моят син (почти 14г) и до ден днешен не е ял дюнер, безалкохолно никакво, дори не е опитвал кола, фанта(не е като да не сме му предлагали)…седми клас е, а сега като започнаха да ги тестват в училище и сутрин трябваше да е гладен, за пръв път си купи закуска от училищната лафка. За седем години в училище за първи път си купува нещо за ядене от местата около училище. Според мен и това не е добре. Страх ме е да не избухне след време и да не може да спре да купува улична храна.
Опитахме се на Коледа да го накараме да опита глътка плодово вино-категорично отказва. Аз, срам не срам, на неговите години вече бях празнувала НГ с приятели навън и бях усетила “страничните ефекти” на препиването. Не се гордея с това, но именно заради това искам първите му срещи с алкохола да са в къщи, да мога да контролирам количеството и сам той да разбере какво се случва с организма.
Оплаквам се, че си наруших режима на хранене. 6 месеца съм на диета, постигнах добри резултати, имам още 4-5 кг за сваляне и не ми се щеше да се ояждам по празниците, но точно така ще стане. Яд ме е, че толкова време стриктно хранене не могат да залъжат истинското ми “Аз”, което е абсолютната лакомия и от малко не разбира.

# 31 295
Тук заваля, прозорци на лято.
Момичета, споделете някой немски коледен сладкиш, освен щолен, ако някой знае.
За проект на малкия по немски ми трябва, само щолен ми излезе, пък искам да е нещо завъртяно.
Първа година учат немски, вече рецепти творим. Hug

# 31 296

Не, но ти препоръчвам чаша вино, одеяло, диван, филм Simple Smile

# 31 297
  • Варна и...духом на Босфора
Тук заваля, прозорци на лято.
Момичета, споделете някой немски коледен сладкиш, освен щолен, ако някой знае.
За проект на малкия по немски ми трябва, само щолен ми излезе, пък искам да е нещо завъртяно.
Първа година учат немски, вече рецепти творим. Hug
Честита Коледа на всички!:hugs:
Шмандкухен
Цветчгенкухен,тоя е завъртян,но го направих.
Любимият ми Donauwelle kuchen- тука е по- лесно.
Сега на Бъдни вечер бяхме на гости и десерта беше Ликьорпудинг,но има алкохол.
Но може детето да го предложи като рецепта
Viel Spass!

# 31 298
Щолена си е голяма врътня. Аз не бих си го причинила.

# 31 299
За миещата прозьорци - ми не си нормална и сама си го знаеш 😂
Сигурно си единствената, но повечето мъже ще изкоментират, че всички жени не са добре 😉
Така е и с пияните младежи! Винаги е имало пиещи и напиващи се, както и такива, които пият малко или въобще не близват алкохол. Не е правилно да се генерализира и подвежда едно цяло поколение под един знаменател! Да, като цяло пият повече, започват секса от по-рано, по-склонни са (като че ли?) към насилие, на доста са им сбъркани ценностите, но преобладаващата част са свестни и стойностни деца и млади хора. Джолева е впечатлена, защото цяла нощ се е занимавала с някакви крайни случаи. Което е нормално, тези, които са пили по бира или чаша вино, какво ще търсят в спешното! Нека каже колко са били? 10? 20? 100? А колко са младежите в техния град? Няколко хиляди сигурно!

# 31 300
Какъв е тоя зор да се накара да яде това дете, когато огладнее все нещо ще опита. Аз като дете, а до някъде  и сега изобщо не ядях на чуждо място.

# 31 301
Аз пък обратното. Щерката и тя. Вкъщи не може да я накараш да близне мандарина. Оня ден при приятелче измуала кило. Но трябва да има другар в яденето.

# 31 302
redemi- златна си, ще разгледам, но вече шестицата за проекта ми витае около главата.

# 31 303
Аз пък обратното. Щерката и тя. Вкъщи не може да я накараш да близне мандарина. Оня ден при приятелче измуала кило. Но трябва да има другар в яденето.
Те моите двете са така. Малкото вече по един начин, когато сме сами с него и по съвсем друг, когато и брат му е вкъщи

# 31 304
  • Варна
Големият ми син на градината се храни с другите деца, докато вкъщи на пети се въртя около него. Твърде малко неща яде. Като щека е. Научих се нещата които хапва да ги правя в минимални количества, колкото да има 1-2 порции защото не е сигурно, че ще изяде поисканото. Мъка е.
Малкият пък на градина не се храни, там цял ден гладува и го прибирам озверял от глад. Твърде малко дни е ходил на градина от започването и, и все още не може да се адаптира.

Оплаквам се, че точно днес ми потече носа и усещам лека температура, а ми се искаше да изкараме здрави празниците.

Общи условия

Активация на акаунт