Да се оплачем... 2021

• 2 085 262
  • 31 927
  •   2
Отговори
# 31 320
Оплаквам се че трябва да измисля общ семеен подарък за племенника и да става за пренасяне с куфар. Нищо не ми идва на ум, че трябва и от физически магазин да го купя.  Иначе те са домошари...ама пусто нямам идеи.

# 31 321
  • София
И на мен ми става лошо като чуя такива минусови температури. Много съм щастлива, че ММ прояви разум и се отказа от офертата в Йелоунайф.(наблизо ли си, Контеса?)
Душата и тялото ми са щастливи само на жега и море. 😂 Една барачка по Средиземноморието сред маслинови дръвчета, само това искам. 🌞
Отивам и аз да си сипя баклава. 😃

# 31 322
Момичета, споделете някой немски коледен сладкиш, освен щолен, ако някой знае.
За проект на малкия по немски ми трябва, само щолен ми излезе, пък искам да е нещо завъртяно.
Първа година учат немски, вече рецепти творим. Hug
https://www.youtube.com/watch?v=aF_kaemBCBE&ab_channel=SchnelleRezepte

# 31 323

За селските имоти, кажете, че и аз имам два- един в община Ямбол и един в общ. Балчик, така са се обезценили, че баща ми докато беше жив му даваха за постройката и 1 дка място 10 000лв. В Балчишко, а сега го искат за 5000лв,  а тати почина 2004г.
Сигурно се шегуваш.Селски имот за 10 000 лв само съборетина сме срещали.Днес звъняхме на един брокер,но къщата е продадена вече.Иначе беше 45 000 евро,на 10 км от Варна,къща бижу .В сливенско и търговишко имаме някои имот,добра цена може да вземем като гледам как вървят там.Но доста изгоден вариант за купувачи според мен е публичната продан.Но разбира се трябва да се провери и за други възбрани ,освен тази която се търси от ЧСИ,банка и т.н.
Фил,все се каня да питам,отби ли Славчо?Чета една интересна теория за отбиването .

# 31 324
Да, аз търся евтинка, и определено няма или има, но не струва нищо. Sad
Вярно е,, че ЧСИ е вариант, ще проверя. Питай тук,защото някой скоро спомена,че следи или пък продава, не помня.

# 31 325
  • ново
Хепи, в северозапада са евтини. Ние преди години продадохме къща с голям двор в село до Враца за 1000 лв., но там е доста обезлюдено и има ъъъ роми. Тук в централна северна България цените са високи, иначе на драго сърце ще ти потърся нещо да станем съседки Wink

# 31 326
Благодаря, уж свикваш с температурите и се шегуваш с тях, но си е гърч.

Жегата ме мори повече от студа. Нещо средно в моето 😊

Има много евтини къщи из тракийските села също.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 07:48 от Анонимен

# 31 327
Хепи,ЧСИ,ДСИ всичко гледай.И ние ги гледаме ,пример ти давам-двустаен в кв Трошево беше с начална цена 23 и нещо хиляди лв,продажните в подобно състояние(добро,годен за живеене) почват от 50 000 евро.Чети за публичните продани-как се участва в търг и т.н. и т.н.Ние гледаме сайта на съда от време на време .

# 31 328
На такъв клинч не мога да вирея. Мислех, че съм за Куба. Ми след отминалото лято и там не е моето.
Май тук си ми е най добре. Лятото прохладно, зимата мека.

# 31 329
Хепи, не мога да ти помогна, но пожелавам успех! Голям воденичен камък на шията е, дано сте подготвени и нямам предвид само парите. Хубаво е на село и сега сме тук, камината бумти, лятото басейнче, барбекю, птички, обаче поддръжката е трудна - при положение, че идваме всеки ден след работа да храним кучето и котките и всеки уикенд сме тук. Разцепвам се от чистене и в апартамента, и тук, а в неделя сме като цигански катун на евакуация с торбите храна към града. Дъщеря ми идва с удоволствие, но синът ми вече започна да иска да остава в града събота и неделя, защото му е скучно на село.

# 31 330
Simple Smile Ева, не ме плаши това. Аз имам други проблеми, от много роднини няма къде да седна две минути под някоя сянка, или  пред някоя камина. Искам да закупим някъде и да се занимаваме...на спокойствие. Децата на този етап няма с какво да ангажирам.

# 31 331
За мен е умереният климат вече. Тук, където съм ми е идеално.

# 31 332
  • на село
Проблемът с нашите имоти, че отдавна не са обитаеми, повече от 15 години и положението е плачевно.
Но за имота в балчишко брат ми казва- ние онези години дадохме към 17 000 да вдигнем постройката, не може за по- малко и... така си стои.
Трудно е с изоставените наследствени селски имоти.
Онзи ден си говорихме с мъжа ми, нали детето иска да ходи в Дания, ще трябват пари, ако не се справим, ще продам и земите, те са ни наследство от дядовците ми. Знам, че не е добре да се продават, ама след нас ще останат на 2 те ми дъщери и племенника ми, съвсем се разпокъсват.
По- добре ние да приключим с това.

# 31 333
Има евтини селски къщи в планинските села в Северозапада. Невероятна природа, лятото няма горещини, през някои от имотите минават поточета, няма цигани изобщо, те са по полето. Единственият недостатък са лошите пътища до повечето от тях. Но от прозореца може да се види такава гледка.

# 31 334
И аз като остарея искам да се върна при корените ми. В северозапада.

Общи условия

Активация на акаунт