Да се оплачем... 2021

• 2 085 276
  • 31 927
  •   2
Отговори
# 31 335
  • Бургас
Явно само аз завиждам на Контеса за северните температури!
Сърцето и душата са ми там на студеното!
Контеса,много ви е топла и уютна къщата!

# 31 336
  • UK
Септември месец продадох къща в северозапада, там израстнах летата при баба и дядо. Почти всяка нощ сънувам, че водя децата там, че се срещам с мама там. Много ми е мъчно, но няма как. За две години без грижа беше страшно запустяла, надявам се поне да е в добри ръце.

# 31 337
  • Fairbanks, Alaska
Градски, не си само ти. И аз харесвам зима с отрицателни температури. До -25 градуса мисля, че няма да ми е проблем. Под -25 градуса сигурно ще ми е студено.

# 31 338
Много мразя зимата и хич не ми липсва. Дай ми жега и слънце на мен, но уви тук и те липсват.

# 31 339
Славе, заповядай. Винаги си добре дошла.

Умереният климат ми харесва и на мен- без студени зими и жежки лета. Само пролет и от 10 до максимум 26 градуса Simple Smile Факт е че харесвам студа повече от жегата.

Както майка ми все се шегува- родена съм в снежна буря през януари и студа не ме плаши.

Оплаквам се, Всичко е изкупено вече, но мм го намери и поръча онлайн.

Поне лятото е страхотно тук, а имаме слънце 300 дни в годината.

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 23:29 от Анонимен

# 31 340
  • ново
От гърмежите се оплаквам! Не смятам, че е нормално въобще, камо ли по това време на денонощието да гърмиш пиратки и подобни.

Сигме, и мен още ме тегли към северозапада. Част от сърцето ми остана там завинаги.

Хепи, поддържането на селски имот хич не е лесно. Нито финансово, нито физически. Ние от няколко години се заехме по-сериозно да ремонтираме, и краят му се не види. В положението на Eva+ съм с катуна Smile

# 31 341
Ами освен да взимам къща в студения северозапад и да ви каня там на питие Wink
Ще правя лагер за майки Wink

# 31 342
Северозападналата идилия не е за всеки.

# 31 343
Северозападналата идилия не е за всеки.
Така е. Ма май с годините разбирам приказката, че камъка си тежи на мястото.
Може би след 30 години, ако съм жива да си умра там.

# 31 344
  • София
И аз ще си задържа апартамента в родния град, като се пенсионираме поне ще ни е жега на старите кокали в горещия югозапад. 😂

# 31 345
Много се скосих тая вечер. Кое време е, а още не мога да заспя. Оказа се, че жената на братовчед ми е изтълкувала едни мои думи много погрешно и е направила лека интрига с други роднини. Разочарована съм, изобщо не съм очаквала, че нещата ще се изтълкуват така. Верно е, че всеки си пречупва работите чрез своята призма и няма как да предвидим реакциите на хората отсреща ама не знам, някой път се изумявам как буквално от нищо правят нещо. Яд ме е и че се впечатлявам толкова. Ама така да ми е писнало от обвинения и интриги.

# 31 346
И аз не мога да спя.
 Сестра ми беше вкъщи, живее на 2мин от нас, днес ми трябваше помощ и дойде да помогне. Щеше към 21ч да си тръгва, такъв дъжд запраска и реши да го изчака. Към 23ч уж си да си кажем чао и като се заприказвахме отиде 2ч. Вече не ми се спеше... Пуснах един филм, сега се чудя да пускам ли втори 🙈 И без това имам час в 8.30 да ми сменят превръзката... Няма смисъл да лягам, шанс да стана след 3ч няма, ама знам колко ще съжалявам утре за това решение... Към следобед чакам и гостите за рдто та няма са мога и на обед да спя.. Само 3 деца ще идват, но въпреки това ще имам работа 😢😢😢

# 31 347
От час не мога да успокоя повръщащо дете. Слава богу заспа, но аз вече не мога.
Хубав ден.

# 31 348
От час не мога да успокоя повръщащо дете. Слава богу заспа, но аз вече не мога.
Хубав ден.
Ох, милата. Дано днес е добре.
Моя много го е страх от повръщане
. като беше с пневмонията му се случи и от тогава много внимава какво яде.

# 31 349
Тя беше при брат си, който пък беше на антибиотици. Не знам дали има връзка, ама съм много бясна.

Общи условия

Активация на акаунт