Да се оплачем... 2021

• 2 085 145
  • 31 927
  •   2
Отговори
# 31 470
Искам да се боядисам, но нямам желание. Joy Така да ме мързи, та чак ме боли. И краката трябва да мина с епилатора... А в хладилника има един куп сарми и чушки с боб. Лошото е, че и кучето не ги иска. Не е лудо зеле и чушки да яде. Утрепвам се цял ден да готвя неща, които никой не яде. Rolling Eyes Време е да променим традицията ми се струва.

# 31 471
  • European Union
Аз, противно на всеобщото мнение, че децата трябва да лягат рано, смятам, че ако детето заспива малко по-късно, ще се избегне буденето през нощта. Говоря за заспиване около 21-21,30 .

Когато моите деца бяха малки, си мислех, че това недоспиване и непрекъснато боледуване няма да свърши никога.
PeacockLove, мисля, че твоите деца са с разлика колкото моите. Не че сега ще те успокоя, но наистина минава и се забравя.

# 31 472
Аз тази година яко разчупих традициите. Няма да казвам какво готвих за Бъдни вечер и Коледа за да не скандализирам.

# 31 473
  • Сф
Аз тази година яко разчупих традициите. Няма да казвам какво готвих за Бъдни вечер и Коледа за да не скандализирам.
И аз правя така понякога. Някак си , след тежки преживявания , реших че няма да робувам на определени традиции. Имам и познат с друга религия и като сме започнали едни честитки, още от ноември Simple Smile голямо мешане на храни се получава Simple Smile.Това да е проблема, само повече здраве да има!

# 31 474
Какво, че ми стана интересно?

# 31 475
Ние , както казах, хич не си дадохме зор. Хепити сготви. Сега за ова година едно зайче взехме да напълним , едни чушки, баница и толкоз. Хич не ми е празнично.

# 31 476
  • София
Догодина сигурно ще поръчам от ресторант за празниците. Съвсем прилично готвя и се старая да е вкусно, но тази година чушките ми с боб станаха сухи, лозовите сармички не бяха добре овкусени и ги разварих. На всичкото отгоре тийновете не ги ядат тези неща и за тях трябваше да сготвя картофи. Направих постен гювеч и средният младеж се нацупи като видя, че няма месо. Утехата ми е, че мъжът ми и големият син толкова обичат сармите и чушките с боб, че ги ядат както и да съм ги сготвила. Но аз се чувствам неудовлетворена.

# 31 477
Аз, противно на всеобщото мнение, че децата трябва да лягат рано, смятам, че ако детето заспива малко по-късно, ще се избегне буденето през нощта. Говоря за заспиване около 21-21,30 .

Никога не си е лягала по това време.Даже до една годинка си лягаше между 18.30 и 19.30 в различната възраст .Никога не се е будила и без причина-глад или болка и след хранене заспива веднага.Изобщо много спящо дете имаме,от първия месец започнах да чета за съня и разбрах,че моите очаквания рязко се разминават с действителността.Следях признаците за умора,интервалите за будуване и не се срамувам да кажа,че я гледах по схеми.От четиримесечна има твърдо установен режим на дневен и нощен сън.Сега изчаквам да се успокои с тези зъби и ще започвам един метод за спиране на АМ през нощта ,който четох в една от книгите ,дано успея .

# 31 478
Ние за Коледа пържим картофи-хем е постно, хем всички ги ядат. Правим зелена салата, малко задушен грах и останалото са плодове, ядки и други дреболии до 7бр.
Съболезнования Фроузън, толкова е тъжно когато някой си отива….
Аз се оплаквам от …запек. Покрай неяденето на въглехидрати си го докарах и вече година трябва да приемам някакви добавки, ако искам редовно изхождане. Ако някоя знае проверен лек, ще съм благодарна да го сподели. Пиех алое на кристали, но последните две вечери се стига до повръщане от него, толкова ми в неприятен вкуса, че след приема му ми се гади с часове.

# 31 479
Аз от Сиофора станах така. Направо като повреме на химията и бременността. Взех Елакса , което ми беше дадено от гинеколога ми и е една идея по- добре положението

# 31 480
  • Бургас
Вие имате ли връзка по мобилните?
Два часа пълен блокаж!

# 31 481
Оплаквам се, че ММ иска да ме влачи на разходка, а  дори телефонът ми не е дозареден и на мен ми се седи вкъщи с голяма чаша кафенце и да си чета форума и да храносмилам, че дояждахме, нали знаете как е след празниците, фризерът пълен с кутии Rolling Eyes

Покрай неяденето на въглехидрати си го докарах и вече година трябва да приемам някакви добавки
Пиши в гугъл "храни с фибри" и си избери, пий повече вода, това дава разлика, и яж сушени сливи, може и на компотче или ако си намериш супермаркетски има едни сушени, но сочни, по-вкусни са.

# 31 482
  • София
Леле, каква готина тема!
Как съм я пропуснала? Аз изпращам 2021г с облекчение, защото в крайна сметка свърши  едно гадно нещо в моя живот,  от което макар и през годините да имаше ползи, накрая вече бяха повече негативи. Всъщност все още не смея да кажа, че е свършило, защото не знам дали няма да изпълзи пак и да напомни за себе си. Но от сърце се надявам неволите от познанството с този индивид да останат в 2021г.
Едит: Не става дума за мъж, че сега си го прочетох отстрани и така изглежда Simple Smile
Спорна и щастлива 2022г на всички!

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 15:02 от Светулчица

# 31 483
Ами да де,  говоря за лекар в спешен кабинет.
оуу, а случайно да е казал в кои дни точно трябва да дойде, тоест кога ще е на смяна, за да я преглежда и снима точно той...
        Нищо повече няма да кажа, освен че когато водих мама на преглед след едно падане, установиха, че няма счупено, но, видиш ли, трябва непременно да смени двете тазобедрени стави... Още на следващия ден можела да постъпи при него.
ами всъщност, ако беше казал в кой ден да ходи при него, щеше да е супер положението. Всичко щеше да е толкова лесно....

# 31 484
Оплаквам се че пети ден мързелувам - спя поне до 10 часа и ям непрекъснато. Всяка вечер посрещаме гости или ходим на гости. Много ми е хубаво, но взе да ми омръзва.

Общи условия

Активация на акаунт