Да се оплачем... 2021

• 2 085 139
  • 31 927
  •   3
Отговори
# 31 485
Оплаквам се от банка ДСК, преди два дни ми преведоха пари от чужбина , а банката още не ми ги е пуснала по сметката. Някой знае ли за колко време ги пускат?

# 31 486
  • София
Оплаквам се от банка ДСК, преди два дни ми преведоха пари от чужбина , а банката още не ми ги е пуснала по сметката. Някой знае ли за колко време ги пускат?

Почивни дни са. Банките не работят и съответно няма кой да осчетоводява преводите по сметки.

# 31 487
  • София
Утре.
Минават преводи само от сметка в сметка в една и съща банка.

# 31 488
Аз от Сиофора станах така. Направо като повреме на химията и бременността. Взех Елакса , което ми беше дадено от гинеколога ми и е една идея по- добре положението
И аз пия елакса. Пробвай с пробиотик флотен, доволна съм. Оплаквам се, че го изпих и забпавих да купя.

# 31 489
Прешъс, кажи какво готви, моля те Grinning

Цепи ми се кожата на ръцете. Писна ми!

# 31 490
Аз от Сиофора станах така. Направо като повреме на химията и бременността. Взех Елакса , което ми беше дадено от гинеколога ми и е една идея по- добре положението
И аз пия елакса. Пробвай с пробиотик флотен, доволна съм. Оплаквам се, че го изпих и забпавих да купя.
По колко таблетки пиете от елакса-та?

# 31 491
Мариана, пробвай да закусваш сутрин мюсли с кисело мляко. На дъщеря ми само това ѝ помага, но трябва постоянство.

# 31 492
По колко таблетки пиете от елакса-та?
По една вечер. Кисело мляко с мюсли закусвам от години, но аз съм тежък случай. За момента пробиотика, който споменах ми помага.

# 31 493
Мариана, пробвай да закусваш сутрин мюсли с кисело мляко. На дъщеря ми само това ѝ помага, но трябва постоянство.
Както казах-избягвам въглехидрати(отделно от това и не закусвам), така че мюсли и сливи не са вариант за мен.
Но ви благодаря за споделеното.

# 31 494
Аз пия едно течно саше Елакса.

# 31 495
  • UK
MarianaS, а приемаш ли мазнини? Аз имам периоди в които ям малко въглехидрати, но приемам повече  мазнини.

На мен ми писна да се вущъртя в къщи. Децата са ваканция от миналия понеделник, преди това св изовирахме една седмица, че голямата беше с Ковид. От няколко дена нон стоп вали, а от днес се и раздуха ужасно. Няма къде да излезем, на закрито на ме се ходи, да не лепнем пак Ковид преди нова година.

Фроузън, съболезнования!

# 31 496
Грийн, ти къде в Англия живееш?

При мен вчера не е валяло, аз бях навън, а днес дори небето се разчисти и е слънчево 🙄
Температурите за сезона са повече от добри, което мен ме радва на тоя етап.

Оплаквам се, че ме мързи, а трябва да изляза.

# 31 497
  • София
Както казах-избягвам въглехидрати(отделно от това и не закусвам), така че мюсли и сливи не са вариант за мен.
Но ви благодаря за споделеното.

Сена - чай или на таблетки. Или друг чай за разхлабване от аптеката.

# 31 498
Фроузън, съболезнования!

Оплаквам се, че с тези почивни дни си мислех, че днес е 27ми, а то било 28ми.
 Имахме час в 10.15 сутринта за зъболекар,  станах в 9.45, щерката спеше още, мм на работа и си сложих телефона да се зарежда като погледнах екрана и датата ми избоде очите.

Събудих я на бегом, но знам, че имаме поне 25 минути вървене дотам, а е -40 и с адски много сняг и се обадих да сменя датата за 28ми януари когато почиваме и двете пак Sad
Добре, че погледнах да видя, че ще имаме гости утре вечер, а не след два дни, както си мислех.

МариянаС, когато съм на ниско въглехидратно хранене наблягам на салатите с фибри (зелено листни, марули, репички, ряпа, зеле, броколи, тиква,  карфиол) и на супите с много зеленчуци. Повече течности и кръстоцветни зеленчуци.
Отделно пробиотик, кисело мляко с няколко берита, чия, канела, семена и орехи;  ферментирали зеленчуци или кисели.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 18:52 от Анонимен

# 31 499
Оплаквам се от себе си. Имам свободни дни чак до 3 вкл., имам средства, от никой не завися, а  не осъществявам идея да отида някъде на кратка почивка, където да има гора и сняг.

Общи условия

Активация на акаунт