Да се оплачем... 2021

• 2 085 055
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 680
Лъки, ти си се метнала в дълбоката вода Simple Smile
Малкото вчера такава глава ми наби , че още не боли капацуната. Не знам него как не го боли. Видях звезди посред бял ден

# 31 681
  • Страната на чудесата
Пийк, като няма кой, няма мърдане. Да цитирам любимият Радичков:"Човек от зор и птичка става" Та така, покарах. Проверих си скоро, нямам фишове😆 Ха дано така си остане. А и аз имам пълно каско, че както спирам внезапно заради малоумни пешеходци, мушещи се между колите, като нищо ще ми влязат в багажника някой път. Много се смях, че първоначално не можех да преценя колко газ да подам на минито и ръмжах като състезател-на съединител и газ🤫

# 31 682
  • София
Днес ми е ден да нося последствията на колеги интриганти. Много го обичам това. Хем съм си свела контактите до минимум, хем пак от някъде излиза нещо "приятно", мам*ка му. Предновогодишно, за по-добро настроение.

Ама как не се научих за толкова години и аз да се държа така, бе?
Как все мене на простак ме правят в крайна сметка?
Вече не знам като разменя две думи с някой къде и какво ще чуя после.
Май няма научаване тая работа. При нас вече се махнаха интригантите, но хората, които са от 5 мин при нас, вече искат повишения. Остава и да им ги дадат, докато мен ме карат да им показвам, помагам и гушкам. Оплакването ми е, че 2 седмици ваканция не ми стигнаха, изобщо не ми се връща на работа. Потролила съм повече нерви, отколкото усилия. Това не е нормално. И като ми се обещае нещо, чакам с месеци.
Но аз съм от най- лошия тип хора - давам, преди да взема, вярвам, че първо трябва да посееш, преди да пожънеш и не напирам в началото. После вече искам да си "събирам вземанията" и невинаги става.

# 31 683
  • Наблизо
О тия вируси..нали ви казах,че мъжът болен.Бронхит.След като цяла седмица бяхме в отпуска и вкъщи,защото въпреки отрицателните тестове,се притеснявахме да не заразим някой.Пляс бронхит.Правиха му ПСР.Нищо,някакъв друг вирус ще да е защото нито на мен,нито на детето нито на нашите им има нещо.От всичко се шашкаме вече..

И ние готвим нищо и половина тия празници.Утре ще сме на сирене-раклет.Само едни картофи ще трябва да сваря.
И да се включа в хора-мързи ме да гледам и ако можеше да спя цял ден,щях.

# 31 684
  • София
Ох, нищите бенки по лицето. Имах една светла и изпъкнала под устата. Махнах я, че ме дразнеше - имаше няколко дебели косъма на нея. Познайте, бенката я няма, космите се появиха пак. Но не моля самата процедура, к някакъв лазер май беше, при лекар дерматолог ходих.

# 31 685
Ох, снощи се бяхме събрали с приятели - ядене и пиене, като за последно😵. Днес цял ден реанимирам с чайове и фрешове. Сега пак трябва да ставам да готвя, че утре ще посрещаме НГ с приятели и трябва да се яде.🤐
Да свършват тези празници вече. 🤪

# 31 686
  • UK
Незнам защо си причинявате този маратон по готвене. Аз от няколко години съм превърнала коледните празници в дни за почивка със семейството,единствено за Бъдни вечер правя няколко по завъртяни ястия, всички друго сън опростила максимално. Събирахме се с приятели снощи и миналата вечер - поръчваме храна, не е нужно цял ден висене в кухнята. Утре пак ще се събираме - поръчахме си цяло печено прасенце, всяка от нас ще направи по две салата и готово.

Аз нвзнам как ше влизаме в час със ставането след няколко дена, днес трябваше да стане в 7ч,че идва техник за кухненските котлони, направо ми се дорева като чух алармата. Утре в 8ч.ще идва техник за парното, тази вечер си обещавам че ще легна рано.
Най-голямото ми оплакване всъщност е, че дъщеря ми е поканена на рожен ден на 1 Януари от 12ч. Луди хора!

# 31 687
  • софия
Обичам празниците, но ми дотяга от многото празнични дни около Великден, иначе тогава пък трапезата ми е най-любима!

# 31 688
Вита, как добре те разбирам.

Почиваме активно иначе и готвенето е част от ежедневието ми.
Ще сте си тримата на НГ и се подготвяме за края на ваканцията и започването на работа и у-ще.

Днес последен супер студен ден ( -45) и в неделя ще се постопли ( до -8) та се надявам да се разходим навън малко. И след това пак студ Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 02:16 от Анонимен

# 31 689
  • тук и там
Сарми ще правя пак, един джолан има също. И салати- руска  и млечна. Щях и италианска да правя , но се отказах.
Деверът и етървата щяха да идват да празнуваме заедно, ей сега се обадих на етървата -нямало да идват. Ми като кажеш нещо-го правиш, като не ти се идва -не обещаваш и не правиш уговорки за празнуване заедно...

# 31 690
Готвя, за да се поглезим. Хапваме си, пийваме си, говорим си. В ежедневието нямаме толкова време.

# 31 691
  • Бургас
Каталясах от чистене!
Утре ще готвя!
Облизах буквално бани,тераси,даже сресах и котката.
И пак ми се струва мръсно!

# 31 692
Сарми ще правя пак, един джолан има също. И салати- руска  и млечна. Щях и италианска да правя , но се отказах.

Как правиш италианската салата? За руска и млечна скоро не искам да чувам.

# 31 693
  • Light of Zartha
Чакам питката да втаса. Нещо хич не ми хареса как я подредих, пренареждах я ама пак не ми допада. Оф дано като втаса да прилича на нещо и да става и за ядене,че много ще ме е яд. Умишлено днес я правя, че утре не се знае в колко ще ни пуснат от работа и едва ли ще имам време. Не, че сега като имам съм доволна от свършеното...

# 31 694
  • Mediterraneo
Завих две тави баклава, нацелих хубави кори, стана чудесна. Включих фурната, метнах я на 170 градуса. Абе, да започне да ми намирисва, да започне, не. Погледнах, тя още бяла. Що да не ми се прецака фурната?!!?!?!?!?! Ау, газ пикая значи! За втори път от 6 години ми се случва по същото време! Добре, че сестра ми живее през две къщи, свалих тавите да ги пече, сега ще слизам да ги прибирам.
Ама за тази вечер планирах крилца на фурна и един киш, метнах ги във фризера, ще ядем супата от снощи Sad За утре вечер баницата ще трябва пак да я размятам из квартала. Пффф!

Жаки, какво става с кученцето, все ще те питам? Свикнахте ли, напаснахте ли режимите?

Общи условия

Активация на акаунт