Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 144 907
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Бургас
elie1,много хубаво кашонче са ти пратили!
Бих го уважила с много бира!
С кеф да си го похапнете!

Зайците,мега яко започват да ме дразнят с тъпите си ваучери!

# 2 056
  • оттам, откъдето започва България
Отскоро участвам в игрите на Розали. Моля някой, който е по-ориентиран в сайта, да ми каже има ли обявено кой е спечелил книгата "Хиляди късчета дъга" на Изабел Брум (в категория Красота и мода) и книгата "Див, необуздан и твой" от Сабрина Джефрис (в категория Диети и фитнес).

# 2 057
  • Пловдив
В сайта на Розали, там където е зададен въпрос за игра, там се обявява и кой печели. Винаги изпращат лично съобщение ако печелиш, така че ще разбереш ако си ти.

# 2 058
  • оттам, откъдето започва България
А някой от тук пишещите печелил ли е награда от BluePoint?
Питам, защото виждам, че са отбелязани спечелилите до м. октомври 2020 г.

# 2 059
Имаше някаква игра да свалиш приложението от страницата и после да покажеш скрийншот и тагнеш приятели с награда кошница продукти-някой спомня ли си коя беше страницата?

# 2 060
Да се похваля, спечелих от Активия от малките награди, много готина зелена постелка и ластици ..много са бързи ,преди два дни звъннаха и днес вече ги доставиха..ако някой има нужда от код за 5% отстъпка за козметика от store.bg нека да ми пише

# 2 061
  • София
Вчера ММ получи имейл, че е спечелил 20 лв. от тях. Досега сме попълвали доста анкети, но за пръв път печелим.

# 2 062
Аз съм печелила, но преди по-вече от година. Информираха ме чрез имейл и много бързо след това получих наградата. Ползвам я и до сега.

# 2 063
  • при късмета
И аз съм печелила 20 лв. от блупойнт, но отдавна. Само, че през мейла отварям анкетите, във ФБ май нямам връзка с тях, та не знам как биха ме отбелязали, ако спечеля отново или при предишната награда

# 2 064
През 2018г. спечелих ваучер за 20лв. за Кауфланд.

# 2 065
Аптеки Гален - здраве енергия красота
🎁ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ🎁
Абонирай се за нашия нюзлетър до 08.02.2021 и можеш да спечелиш една от четирите ни награди!
Защо да го направиш?🤔
➡️ Всяка седмица ще ти изпращаме полезни съвети за твоето здраве и красота;
➡️ Ще получаваш всички промоционални предложения от любимите ти марки козметика, хранителни добавки и витамини.
Участвай в играта!

https://galen.bg/obshti-usloviya-na-facebook-igrata-aboniray-se- … T_-F2pv_UG0Q9XS5E

# 2 066
Игра на Палмсбет
https://www.palmsbet.com/bg/mega-bonus/
Сега я видях по телевизията. С Фики😂
Чудят се какво да измислят

# 2 067
  • София
аз номеври спечелих 20 лв
преведоха ги по банков път

# 2 068
В няколко магазина /в гр. Бургас/ видях рекламни банери и кутии за провеждане на игра на Queen's:

Лично аз не мога да отворя сайта на Queen's, за да видя по-подробно правилата. Сигурно ще участват магазини и в други градове. Който се интересува, да се оглежда.

# 2 069
От брошурата на Лидъл-при покупка на продукти Фит за 15 лв.-30 комплекта спортен уред и топка (25.01-24.02).

Общи условия

Активация на акаунт