Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 144 690
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 60
  • при късмета
Честита нова година!
Една игра на Метро от днес
https://www.metro.bg/games/cozyhome
Само не ми стана ясно кои продукти точно са в този каталог, защото не го намирам. Харесах едни ножове като ходихме последния път и не знам дали участват

# 61
  • Sofia
Честита нова година 🍀 пожелавам на всички любов и здраве, много мечти и желания подаръци и изненади. Опитваме се на възстановим баланса, минавам на режими и не искам да чувам за сладки игри, брашна и какво ли още не..... Да има повече игри и много желани награди😘😘😘

# 62
Мнооооого добре ми започна годината. Хилядарка от winbet. Не посмях да рискувам повече, че това ми е най-голямата печалба.
Blush

# 63
Честита нова година!
Една игра на Метро от днес
https://www.metro.bg/games/cozyhome
Само не ми стана ясно кои продукти точно са в този каталог, защото не го намирам. Харесах едни ножове като ходихме последния път и не знам дали участват

Мисля, че е този: https://catalogues.metro.bg/home-2101-2103/page/1?_ga=2.20577281 … 734853.1594636736

# 64
  • при късмета
Този е благодаря! И аз го открих, ама нещо нищо не ми хареса и ножовете не са моите

# 65

Това са моите капачки от изпитата у дома кола по време на промоцията. Само 1 капачка от всички тези е със сричката КО, но ми се падна преди дни и вече никъде няма кутии.
ПП - от кола от 2 литра са

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 15:05 от bibim

# 66
И при мен положението е такова. Изкушавам се да ги изпратя в колет до централата на КК.

# 67
Аз събрах за две кутии, но втората не съм я взела. Не знам дали и ще намеря, не ми е дерт. Smile Така или иначе не я ползвам за нищо, не ми е удобна. Детето играе пак с нея. Непотребна работа.

# 68
  • София/Търново
Аз събрах за две кутии, но втората не съм я взела. Не знам дали и ще намеря, не ми е дерт. Smile Така или иначе не я ползвам за нищо, не ми е удобна. Детето играе пак с нея. Непотребна работа.
На мен пък ми върши перфектна работа. Организирах всички отворени пакети храни. А камиончетата са за дреболии. Имам две неотворени коли... е, ако се падне КО... ще потърся и ако не намеря сиктирдосвам КК и това е!

# 69
От  колата събрах и трите кутии с около 10 капачки, взимах ги от различни магазини, и явно това беше, имах 3 КО което се падаше от 1л и от 2л един път, 3 Ле и 4 Да

# 70
Моите капачки са предимно от стекове от Метро и само в първия имаше две КО.

# 71
  • София
Мнооооого добре ми започна годината. Хилядарка от winbet. Не посмях да рискувам повече, че това ми е най-голямата печалба.
Blush
Честито със здраве да си ги харчиш. Ще пиша на л.с ,че имам едно въпросче Blush

# 72
  • София
Аз пък се снабдих с КО в последните дни на промоцията с помощта на фенерче, макар и да недовиждам. Simple Smile Не с телефон, а с истинско фенерче, което осветява цялата капачка едновременно. Не помня дали тук прочетох или някъде във фейсбук. Simple Smile Осветява се отгоре през капачката. Simple Smile И докато при първите ми опити не откривах изобщо КО, то малко преди 23-ти имаше всякакви разновидности на бутилките. Simple Smile Явно едва тогава ги пуснаха масово. Взех кутии, дори подарих на приятелки. Simple Smile Просто ми беше кеф като намирах търсената сричка. Simple Smile  Първоначално ме беше малко срам, но после претръпнах. Simple Smile Как ли са се кефели охранителите на Била! hahaha hahaha hahaha

# 73
От Колата се изложиха много. Писах им мейл, че е много некоректно към клиентите им да не пускат КО, а когато го пуснаха, да няма кутии. При нас кутиите свършиха дни преди края на играта и навсякъде (дори и в големите вериги) казваха, че повече няма да зареждат.
Аз си взех една първите дни, а с помощта на Дени се сдобих с втора. Планирам да ги използвам (живот и здраве) в новата ни кухня за брашно и захар.

# 74
  • София
За много години!
От равносметките ви се присетих, че имам да получавам комплект за сол и пипер от Старопрамен от 30.11, искат ли бележка куриерите, защото мислех, че съм си отделила печелившата в портмонето, но явно съм разчиствала и няма такава там, намерих си от купа бележки доста старопраменски, но никаква идея коя точно е печелившата...Ще си го нося наръча с мен, но ако тя не е там...Карай да върви.
Нека през 2021 да имаме много печалби, и бързо да изпращат наградите, а не да забравиш тотално, че чакаш нещо Joy

Общи условия

Активация на акаунт