?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 368 108
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 8 775
На мен пък ми е странно как няма някой лев заделен.

# 8 776
  • София
Имат голям кредит, каза Purr
Ужасно сдухвашо е, разбирам го, но разбирам и нея.

# 8 777
Ако имаш голям кредит, ще чакаш ли да почнеш работа след месец - два??

# 8 778
  • Варна
Финансовите дефицити по празниците депресират изключително. Контактувай с негови приятели или роднини. Платете някоя сметка солидарно. Потърсете му временна, почасова работа. Важна е подкрепата, в труден момент. Но тя трябва да е реална, не само емоционална.
Purrr, покани го на Нова Година.

# 8 779
Дай го тоя непишещ лекар насам, да го вкарам в пътя.
Аз работя на 4-5 фронта от 8 до 5. Мъжът ми не звъни в работно време. Това съвсем не значи че не съм с телефона, ако не в едната ръка, то на една ръка разстояния, защото там също върви комуникация с пациенти. Трябва да е спешно, за да ми пише. Аз  на него - както реша. Когато той работи - никога не съм чула не мога да пиша, не пиши, не звъни - аз ще те търся. Ако не му пиша два - три дни, мисли, че нещо лошо е станало.
За депресирания - деликатно е, защото не живеете заедно и влиянието ти в ежедневието, тоест споделянето на яденето на торбите със сол се пада на майка му.

# 8 780
Лекарят в областта на стоматологията ли е, защото и аз имам такъв познат Simple Smile

# 8 781
Стоматологът трудно може да се нсрече лекар, ама нейсе. Поне да го оправдаем.

# 8 782
Лекарят в областта на стоматологията ли е, защото и аз имам такъв познат Simple Smile
Какъв? Заинтригува ме

# 8 783
Стоматологът трудно може да се нсрече лекар, ама нейсе. Поне да го оправдаем.

Занаятчия ми е по-реалистично😉

# 8 784
Според вас нормално ли е мъжът да е приятел с бившия си шурей (брат на бившата му приятелка), при положение, че нея я е блокирал навсякъде, не я поздравява като се срещнат, не говори за нея?
ПП: под приятел визирам постоянен контакт, споделяне за всичко, чести срещи, обаждания, чатове.

# 8 785
Да, защо да не е нормално? Те да не са скачени съдове брата и сестрата. Отделни хора са.

# 8 786
  • София
Нормално е. Не е нормално да ги блокира до девето коляно.

# 8 787
да, защо да не е

# 8 788
Той е приключил с нея, не с приятеля си, който по стечение на обстоятелствата е нейн брат.
Ми, явно наистина са добри приятели щом това не ги е отдалечило.

# 8 789
Според вас използвачка ли съм при положение, че нямам редовна работа  в момента? Нямаме деца. Работя от вкъщи  и доходите ми са малки. Свекърва ми разправяла така пред хората. Бъдете честни, моля.

Общи условия

Активация на акаунт