?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 368 075
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 8 865
  • Пловдив
Дренке - ама на мен ми харесваше, мъжът ми беше съгласен (бих казала доволен), на кого пречим?

# 8 866
Ако мъжете останат вкъщи на ваши разноски, без съмнение ще проявите разбиране. Много е хубаво в семейството да има подкрепа. Grinning
Без да гледа деца вкъщи, нали. Ще създава уют.

# 8 867
Ама жената работи. Изкарахте я някакъв паразит, защото не взима 5-цифрена заплата и не стои в офиса минимум по 8 ч.
Не видях неработещи да пишат на последните страници.
5-цифрените заплати са мираж извън някои сфери и 2-3 града.
Тя сума не споменава. Може и за 200 лв. да става въпрос. Най-лошото е, че се поставя в зависимост. Сама.

# 8 868
  • София
Лорелада, тя не казва, че е на разноски на мъжа си. Каза, че взима по-малко от него.
Ние вече и двамата сме си основно вкъщи. Прекрасно е наистина.
Всъщност, моят съпруг преди 20-тина години беше цяла година на мои разноски. Не съм му казала и дума по въпроса никога. Майка ми и майка му също.
Аз не работя от 2 г. насам и резонно съм с по-нисък доход, но на негови разноски никога не съм била. Представям си някой да ми каже, че паразитирам. Simple Smile

# 8 869
Ок е, когато има взаимност. Разбира се. Викаш, някой ден Монк ще върне жеста.
Това ще затвори устата на свекървата. Relaxed

# 8 870
  • Пловдив
Ето, аз НИКОГА няма да върна жеста. Издържал ме е.

# 8 871
С три деца не се брои. Grinning

(Дано да бъде винаги здрав и работоспособен и да не се налага да го връщаш жеста.)

# 8 872
  • София
Не съм споменала да връща жеста.
Аз не очаквам съпругът ми да ми върне жеста за онази 1 г. Няма и изглед да се случи, освен ако не стане нещо свръхнепланирано.

# 8 873
  • Пловдив
Аз всъщност казвам, че няма значение дали той я издържа или не я издържа, това не влиза на никого в работата, включително на свекървата. И да, не е добре, жената да се поставя в абсолютна зависимост от мъжа, добре е да има осигурителна мрежа или път за бягство. Но тя както е издържана, така може да си има някакви планове и начини да се самоиздържа. Аз поне си имах.

# 8 874
Какви жестове да връща? За това, че уж живее с мъж, който я обича и има по-висок доход от нея ли? Или, че е в жилището на маман? Joy
Проблемът на МОнк е, че е мекушава и се влияе от чуждо мнение. На никого не е работа какви са им взимоотношенията с мъжа ѝ и кой колко изкарва, за какво плаща или не плаща. Какво работи, по колко и къде. И Монк трябва да разбере това и да не дава никой да си вре носа дето не му е работа. Да си говорят, това е твоят живот. Слагаш си го на пандишпана.

Какво за работа в офис и дистанционно. Достатъчно дълго съм го правила и в двата варианта. Откакто работя свободна професия, се родих – няма стрес, няма бързане, планирам си времето, имам много свободно време, не се съобразявам с други хира, шефове, от=до. Лично за мен е перфектно.

# 8 875
  • София
Лошото е, че не Монк дава поводи за клюките, а мъжлето, което точка при мама и си пее всичко, вкл. колко струват гащите на жена му (буквално) и то без той да ги купува.
Той като е клюкарка, тя какво да направи!? Няма да ходи да се кара със свекървата.
Или трябва да се изясни с мъжа си, или да стане перде. Или да намери 12-часова работа с тройна заплата, но надали свекърва с подобен манталитет ще е доволна и на това.

# 8 876
Мен не ме бърка синовете да издържат жените си. Дори и трайно безработни. Важното е аз да не го правя, дотам благородна не съм.

# 8 877
Е, явно са се намерили. И той мекушко. Simple Smile

# 8 878
Дренке - ама на мен ми харесваше, мъжът ми беше съгласен (бих казала доволен), на кого пречим?

Имам възможност да не работя, а мъжът ми - да се съгласи. И на мен ми харесва.
Simple Smile

# 8 879
  • Пловдив

Имам възможност да не работя, а мъжът ми - да се съгласи. И на мен ми харесва.
Simple Smile
Ето, това е вашият избор. Не ми влиза в работа да се интересувам и критикувам.

Общи условия

Активация на акаунт