?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 369 663
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 210
  • По света и у нас
Ок, дано да съм нацелила правилната тема.
Ще ми се да чуя как вие виждате нещата тук.
Имам си един ухажор от Август насам, който много мрази бившата си жена. Той често говори за нея, все негативно, още в началото искаше да си сподели болката, каза ми всичките и грехове в детайли и я изкара буквално - демон. Напоследък си фантазираше, че иска да я види да си получи заслуженото, да си плати за това, което му била причинила, да я вкара в затвора, да я екстрадира от страната и т.н.
Даже докато плюеше спомена, че иска да я види умряла или нещо от сорта. Каза, че разбирал, как хората се решават да залеят някого с киселина....
Просто ужас. Потресаващо е за мен. Такава злоба към тази на, която сам той и е направил 3 деца.
Аз съм в много по-добри отношения с бившият ми и промотирам сдобряване и коопериране, за да можем да си поделяме грижите за децата, което съответно ни дава повече време да се виждаме с гаджета и да си почиваме.

Имам чувството, че той още я жадува и затова така я е намразил до кокал.  И го е яд, че тя го е разкарала първа. Той може дори да не го осъзнава, но на мен на това ми мирише.

Последният път той изкоментира, че новия и мъж е улучил тотото с нея, защото тя е богаташка, сравнително млада е, а той е дърт и тя го издържа за да поддържът имиджът му на “богаташ”.

И тук моето подозрение някак се потвърди, защото ако той мислеше, че тя е боклук, нямаше да я описва, като 6-ца от тотото.

Незнам, какво мислите?

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 06:51 от PrimaDonna

# 211
Мисля си, че се отървала жената и, че той не е стока.

# 212
Мисля да се дистанцираш от този, че звучи психо.

# 213
Да бе, защо продължаваш да се срещаш с този?

# 214
  • По света и у нас
Ами как да ти кажа Кукумиц, секса ми е жизненонеобходим. Освен това хората когато минават през раздели се озлобяват, и приказват глупости.
Той е симпатяга, много е умен, много мил с мен, знам, че и с нея е бил такъв, но се е озлобил в последствие.
Аз вероятно обичам да наблюдавам и да опознавам хората преди да ги съдя. Представям си, че мога да му смекча яда и да го трансформирам в нормален мъж. Подарих му една книжка за “Как да простим, и да преминем нататък”, дано да я прочете.

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 18:04 от PrimaDonna

# 215
  • Варна
И аз мисля, че е откачен. Да оставим настрани мераците му да я полива с киселина, но с толкова обсебен от бившата си мъж какво имаш да говориш? И то ухажор. Да беше приятел, да го изслушваш. Ама той хем мераци за нещо с теб, хем не може още да я прежали. Беж да те няма, да не се окаже, че един ден и теб ще иска да те види умряла.

# 216
  • София
Някои жени се ласкаят, когато мъжът говори срещу бившата. Много погрешно. Бягай от този.

# 217
  • По света и у нас
Някои жени се ласкаят, когато мъжът говори срещу бившата. Много погрешно. Бягай от този.
Аз не съм някаква, пикла че да се  лаская от това, че той плюе жената. Слушам и си правя изводи. На всеки му прави лошо впечатление, когато се оплакваш от бившите, но някои хора не могат да се спрат.

# 218
  • София
Сложи му спирачки, кажи - не искам да ми говориш за нея. После го наблюдавай.

# 219
Жизненонеобходим, казваш. Че толкоз ли не можеш да предложиш нищо по-интересно от разговори за бившата му. И да не забравяш да се отчиташ накъде върви трансформацията - към норма или патология.

# 220
Ами как да ти кажа Кукумиц, секса ми е жизненонеобходим. Освен това хората когато минават през раздели се озлобяват, и приказват глупости.
Той е симпатяга, много е умен, много мил с мен, знам, че и с нея е бил такъв, но се е озлобил в последствие.
Аз вероятно обичам да наблюдавам и да по опознавам хората преди да ги съдя. Представям си, че мога да му смекча яда и да го трансформирам в нормален мъж. Подарих му една книжка за “Как да простим, и да преминал нататък”, дано да я прочете.

Да наблюдаваш е едно, да се замесваш с такъв е съвсм друго. Допускам, че не е единственивт мъж, кото ще се съгласи да правите секс. Защо си го причиняваш? Вземи си някой нормален, не такъв, имащ нужда от трансформации. Че и с 3 деца, ужас. Какви перспективи виждаш изобщо с този. Утре за теб може да мечтае как ще те залее с киселина, ако нещо не му удисаш.

# 221
  • Варна
Жизнено необходими са храна, вода и въздух.

# 222
  • София
Най-най-най-класическият женски синдром: Аз ще го променя.
Това на 20 години да си го мислиш, добре, ама след 25 вече е малко ...

# 223
Аз вероятно обичам да наблюдавам и да по опознавам хората преди да ги съдя. Представям си, че мога да му смекча яда и да го трансформирам в нормален мъж. Подарих му една книжка за “Как да простим, и да преминал нататък”, дано да я прочете.
И какво като я прочете?!?!
И аз харесвам да чета за балет, но балерина не съм станала и не съм се и опитвала да стана.
Жизненоважните неща са такива, защото може и да са жизненоопасни, подбирай източниците, от които ги черпиш.
На мен не ми звучи изобщо симпатичен и забавен човек, който бълва злоба към хора, с които е свързал важни събития от живота си. И за умни не ги намирам. Далеч по-интелигентен би бил за мен мъж, който е ангажиран повече с това, как ме кара да се чувствам и загрижеността му да е концентриран за важни за нас въпроси, а не дълбаещ в нищото.

# 224
Представи си какви ще ги реди за теб и какви планове за отмъщение ще си фантазира, когато се разделите.
Ще намериш секс и другаде, при някой нормален.

Общи условия

Активация на акаунт