Ще ми се да чуя как вие виждате нещата тук.
Имам си един ухажор от Август насам, който много мрази бившата си жена. Той често говори за нея, все негативно, още в началото искаше да си сподели болката, каза ми всичките и грехове в детайли и я изкара буквално - демон. Напоследък си фантазираше, че иска да я види да си получи заслуженото, да си плати за това, което му била причинила, да я вкара в затвора, да я екстрадира от страната и т.н.
Даже докато плюеше спомена, че иска да я види умряла или нещо от сорта. Каза, че разбирал, как хората се решават да залеят някого с киселина....
Просто ужас. Потресаващо е за мен. Такава злоба към тази на, която сам той и е направил 3 деца.
Аз съм в много по-добри отношения с бившият ми и промотирам сдобряване и коопериране, за да можем да си поделяме грижите за децата, което съответно ни дава повече време да се виждаме с гаджета и да си почиваме.
Имам чувството, че той още я жадува и затова така я е намразил до кокал. И го е яд, че тя го е разкарала първа. Той може дори да не го осъзнава, но на мен на това ми мирише.
Последният път той изкоментира, че новия и мъж е улучил тотото с нея, защото тя е богаташка, сравнително млада е, а той е дърт и тя го издържа за да поддържът имиджът му на “богаташ”.
И тук моето подозрение някак се потвърди, защото ако той мислеше, че тя е боклук, нямаше да я описва, като 6-ца от тотото.
Незнам, какво мислите?