ФЕВРУАРИ наближава вече,още толкова остава,за да гушнем малкото човече!

• 12 110
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, февуарки !
Аз съм от априлките, но имам нужда от съвет   Praynig . Искам да попитам има ли от вас мами, които ходите на ЖК в Шейново и какво е отношението към вас и въобще какво правите на ЖК от самото начало като сте отишли? Освен акушерка, преглежда ли ви лекар, консултира ли ви, дава ли болнични ? Питам защото вчера преживях кошмарна среща за пръв път с една отвратително нелюбезна акушерка, която не стига, че нищо не искаше да ми обесни, не искаше да ми даде болничен, при положение, че повръщам по 3-4 пъти на ден, почти нищо не ям и не пия, вече повръщам и кръв, защото съм с разранен хранопровод, свалила съм 6 кг.... Пусна ми изследвания чак като съм станела в 16 г.с. , за фетална въобще и не спомена... Каза ми ако реша да отида някоя сутрин пред 25 к-т да ме приемат за системи, нали затова има лекари - те да преценят... Тръгнах си почти разревана   Вече се чудя дали да не се отпиша и да се запиша във Вита например.
Благодаря ви предварително 

Hug

# 61

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.paternityangel.com/PicsAndPhotos/FoetalDevelop/1stTrimester.htm
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blwbw.htm
http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar/
http://www.ivillage.co.uk/pregnancyandbaby/pregnancy/weekly/arti … 00_168991,00.html
http://www.yumama.com/kalendar/index.php?n=9

Здравейте открих няколко линка на английски за бременни, последният е на сръбски, но има и английска версия.
За кървящите венци зъболекарката ми всеки път ми казва да ги мия и тях. Със средна (мека/твърда) четка, по възможност по-качествена, трябва да се трият и венците за да се масажират и укрепват. Помага да ви кажа. Иначе при мен тече кръв и от носа. Не много, но тече, четох в едно списание, че при пушачките се случва често. Днес съм на преглед, стискайте ми палци защото ще се карам с лекарката. Хич не съм доволна от нея, но пусто тук не можеш да я смениш веднага, имаш право само веднъж в годината, когато вече няма да има смисъл. Не, че е некомпетентна, но я мързи да говори, нищо не ми обяснява, само казва всичко е наред и толкова. Неприятно е тук си говорите за изследвания, аз пък дори не знам какво ми е изследвала и какво не. Видях, че са ми правили токсиплазмоза, пък дори не съм знаела. Налага се сама да си разчитам изследванията, та да разбера какво ми правят. Днес категорично ще се скарам и ще и кажа, че искам да знам, длъжна е да ми казва.
Ето пожалих се Sad
Приятен ден на всички.

# 62
Petrova, аватара ти е просто влудяващ.. все се каня да го спомена..
Cvetelinka , честита ти девойка..

# 63
Stra4iatela: защо не си смениш лекаря понай-бързия начин
аз така бих направила но не бих търпяла лошо отношение от човек ан който все пак плащам било на частно било като си вкарвам всеки месе осигуровки
аз не съм в шейново но все пак лекари бол

# 64
  • offshore & overseas
Хей, Radostche, изгаряме от нетърпение да ни кажеш пола на твоя беборанчик! 

stork-boy или stork-girl  newsm78

# 65
Stra4iatela, в никакъв случай повече недей да ходиш да се консултираш с акушерки. Имам чувството, че те всичките са еднакви. За пример , когато си направих 2 теста и двата положителни и имах леко жълтеникаво течение, което в последствие се указа съвсем нормално, една такава акушерка искаше да ме качва на магарето за преглед!!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire а аз бях на някакви си 5 седмици. освенм това ми наговори 100 глупости за кухи яйца и спонтанни аборти и какво ли не.  Категорично заявих на личната си лекарка, че искам да ме види лекар и няма да говоря повече  с никакви акушерки!!!! И както обикновено става - чак като се развикаш, тогава ти обръщат истинско внимание - жалко нали!
Щом повръщаш кръв вече - положението не е розово - искай болнични на всяка цена и да ти бият ампула деган или нещо такова! Ебаси направо откачам като прочета за такова отношение !!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мяуче, зарекла съм се да не излизам от кабинета, докато бебето не застане в подходяща поза  Joy Joy Joy Joy , но все пак това е божа работа . Дано тоя път да се види вече! Ако не, ще трябва да се чака цял месец!

# 66
Страчиатела, най-добре е да смениш доктора. С първата бременност, на мен ми се случи същото.Търпях до шести месец и след това смених лекаря.

# 67
  • София
Страчиатела, присъединявам се към момичетата не трябва да търпиш подобно отношение. ooooh!

Бих ти препоръчала моят лекар, но да не прозвучи като реклама, пиши ми на лични ,ако те интересува.
Незнам...според мен единственото предимство да си записана на ЖК към дадена болница, е ако искаш да раждаш там или най-малкото да си спестиш разкарването по лаборатории, но подобно отношение е недопустимо Shocked

Лека бременост ти желая за напред и по-малко тревоги Hug

# 68
Stra4iatela, момичетата са прави-писах и в другата тема. Желая ти успех и всичко с бебчи да е наред.
Radostche, ти ме развесели, но ако бебчи се е метнало на майка си и се запъне да се покаже...
 newsm62
Аз смених лентичката с розовичка, ама като чета колко грешки стават, а и д-ра беше доста лаконичен, та незнам колко да вярвам. Е, все пак вътрешното ми усещане може би е по- вярно и на него разчитам по- скоро. На 3Д-то след 2 седмици дано преживея и аз един нормален преглед- да чуя и видя едновременно, къде му е дробчето, сърчицето, дупето и как го познаха, че е мацка  newsm03 и ето такива неща.

# 69
Stra4iatela ,послушай момичетата и потърси някой ,който ще те обърне нужното внимание! Късмет ти пожелавам
 Peace
Майчета да ви кажа,че днес док ми каза да си взема Falvit! Витаминчета, в които има всичко и много помагали за поддържането на зъбите и венците! 9лв са и стигат точно за един месец! След няколко дни ще ви кажа как се чувствам от тях! Някоя от вас чувала ли е за тях???

# 70
Wish, запиши ме в отбора на мъжките майки! stork-boy
Добре че си имам вече една принцеса! babydust7
Кажете нещо за МЪЖЕТЕ ВОДОЛЕИ Wink

# 71
TheaFea,честит ти мъж!Ами моя кумец е водолей-купонджия голям,веселяк и все гледа да изпипа нещата.
Radostche,дано да се покаже бебо,да не излезе инатче и страмежливо Laughing,моя батко се показа от ряз и всеки път се перчеше,а сега това съкровище или е много страмежливо,или се инати та не иска да ми се покаже Wink

# 72
Stra4iatela, възползвай се от правото на избор в България и си смени веднага лекаря, не ходи на ЖК ходи си на лекар. Доколкото си спомням сестра ми никога не е ходила на ЖК, а само при лекарка и при това не е плащала нищо.
Сега се връщам от моята лекарка, която за съжаление не мога да сменя. Оказа се, че не ми е направила изследвания, които ми се полагат по право. Не е мерила вратлето и главичката. Нищо не ми казва и днес културно я притиснах в ъгъла. Сега започвам масово изследване какво точно ми се полага и ще я гоня до дупка. Ще и покажа, че не съм някаква си там дивачка, с която може да си играе както си иска. Със словенките е внимателна, щото знае че ще я съдят, а мене кучета ме яли. Отгоре на всичкото ме води по някакви нейни изчисления та ме пише 17 г.с. въпреки че съм 19.
За мъжете водолеи всичко най-хубаво, което се сетиш. Моето момче е водолей и е най-прекрасното на света. Затова толкова искам да имам момченце, понеже е голям шанса да се роди водолей. Най-чудесната зодия за мъж.  Grinning

# 73
  • София
Здравете момичета!!!
Ней-напред искам да изкажа публичното извинение ,че с радостта и "неадекватно чувство за хумор" съм засегнала именно снаха си!!Може би наистина не съм го написала добре,но имах предвид,че двете ми приятелки от години-2 и 3- се опитват да забременеят и факта,че е станало е много радостен за мен,а случайноста,че е по едни и също време с мен ме радва,че ще има с кой да обменям опит и информация!Относно нея пък се зарадвах много понеже децата ни са с 2 месеца разлика,както ще е и този път,но в обратния вариант.
Е ,извиних се ,а сега да се похваля.
Днес си взех БХС и той е 1:2971,което много ме зарадва,понеже вероятния риск по възраст е 1:1070.
Лека вечер на всички!!!

# 74
  • София
Wish, запиши ме в отбора на мъжките майки! stork-boy
Добре че си имам вече една принцеса! babydust7
Кажете нещо за МЪЖЕТЕ ВОДОЛЕИ Wink
СИна ми е водолей и е творец-много характерно за водолеите-свободолюбив и изобретателен.Иска да става както той иска,но е послушен и не е агресивен,но и достатъчно палав.Никога няма да ти е скучно с него,а той винаги ще те изненадва. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт