Да пипне иска всичко, МАЙчето добричко! (77)

• 11 542
  • 286
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро мамчета Simple Smile
Дамянчо и Ивето са големи сладури! Младежа ще разбива сърца, дааа... така ги виждам нещата Wink
Сиска, даааа-вай! Ние сме с теб Wink После да почерпиш виртуално с по бонбон Simple Smile

За протокола, да се отчета - мойто пате и то се е озъбило порядъчно - имаме си цели 12 зъба! (като се сетя как се тръшках, че имаме малко зъби..). Само дето това дете не обича да дъвче и това е!  Close Тъпче си сама устата, складира вътре и не дъвче, не гълта.. стои си така. В най-добрия вариант - смуче. Не ми е ясно това дете как се храни в яслата... а казват лелките, че е прекрасно, послушно дете, спи, яде, всичко - 6.

А вкъщи - тц. Снощи сме се хранили половин час със зор... и то даже нямаше какво толкова да дъвче - кисело мляко с бисквити... Държи в устата, държи и ме гледа умно... направо вече вадички текат от устата и не гълта. Е това е то телешки инат!!!
Дано да е временно....

# 286
Шуша,... Tiredи ние сме така. Храним се повече от половин час, понякога и по цял час. След половината час му омръзва да стои на едно място в стола и започва да мрънка да става, а ние не му даваме, та започват и ревове....Отваря уста, но всичко складира вътре, като хамстерче, не гълта. Докато по някое време не му писне и изплюе всичко натрупано. Много ни е трудно храненето, затова ми е на мисъл в яслата как ще гладува, щото никой няма да се занимава с него по цял час.

И ние сме си с 12 зъба. Остават ни 4 кътника и кучешките Confused

Лек ден на всички! Да използваме последните слънчеви лъчи!

Нова тема, предложена от kroche

Общи условия

Активация на акаунт