Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява списъкът с родени бебета и какви са предложените заглавия за бъдещи списъци?
Какви са опитите на майките да установят режим на хранене и какви са техните наблюдения?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на съня и храненето на бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява списъкът с родени бебета и какви са предложените заглавия за бъдещи списъци?
-
Какви са опитите на майките да установят режим на хранене и какви са техните наблюдения?
Майките се опитват да установят режим на хранене, но забелязват, че бебетата ядат почти всеки два часа, включително през нощта. С напредването на възрастта интервалите между храненията стават по-дълги, особено когато са извън дома. Освен това майките споменават, че спането на открито улеснява съня на бебетата.
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на съня и храненето на бебетата?
-
Какви са наблюденията на майките относно храненето и съня на бебетата?
-
Какви са различните преживявания на майките с кърменето и грижите за бебетата?

, не мога да ви опиша как се чувствам от нея, всичко ме боли, имам вътрешни и външни шевове. Нямаше сядане ,нямаше ставане, нито лежане. Тези естествено необходими неща не може човек да си помисли да извършва в първите 6-7 дена. Вчера ходих до Шейново да ми махнат външните конци и честно казано се родих отново. Надявам се до седмица да се възстановя напълно. Таткото много ми помага и е невероятен, тъй като ми е трудно с движенията, той тича през нощта да види Марти, ако нещо се размрънка. Той ми го носи за кърмене, той го уригва и т.н
, тука нещо ми се губи, защото слагаха и някакви обезболяващи/, дойдоха вече заветните 8 см разкритие и отидох на магарето. Помъчих се доста, но в крайна сметка резултата си заслужава. Както каза Иринии за нейния Спаси, наистина човек се влюбва в сладкото същество, което носи с такава любов цели 9 месеца. Пожелавам на всеки да изпита тази радост, която аз изпитах когато си видях детенцето. Неповторимо и незабравимо чувство.
Аз изцеждам по-малко от гърдата,от която няма да кърмя,но доиде ли час за хранене почват да капят и двете.

бая ще се поизпоти май - така сме вече много време - само се надявам бебка да е добре. Много е ниско имаме и много контракции вече цяла седмица - ама толкова че немога да ги преброя, но не са регулярни и болезнени 
няма.
Вече не съм 2 в 1 ама чак сега излязоха снимките
Тя е изпитана, но ной добре мамите които вече ползват да дадат съвет