Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение

• 15 679
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Привет и от мен! Днес пак спах до 12 часа Simple Smile

Имам чувството, че коремът ми расте с часове, как сте вие? Все по-трудно се сгъвам... ама айде да не се оплаквам, утре влизам в 8-ми месец, какво искам Wink

Мерелин, кафенце и аз си пия, не мога без него, ще припадна иначе. Мисля, че и докато кърмя няма да го спра съвсем. След кърмене може по едно, доколкото знам / след сутрешното де, не след всяко Laughing/. По-добре жива майка да има детенцето Sunglasses

# 136
уфф дано поне този път успея да постна,4е ве4е от няколко дена все пи6а и все не успявам да публикувам.
За сметка на това оба4е многоооо старателно ви 4ета и дори препро4итам   bouquet
Тези дни просто съм пълна с енергия,тази събоа и неделя просто не се спряхме с моето мъжленце.В събота излезнахме в 10.00 сутринта и се прибрахме в 20.00  hahaha
И познайте къде обикаляме.....ами все по магазините за бебка.Толкова не6та накупихме и все не6то липсва.
Сдобихме се ве4е и с матрак,възглавни4ка,завивки.......а колко о6те има за пазаранееее  ooooh!

От миналия петък ве4е съм 4лен и на курс за бременни.Аку6ерката която го води е просто страхотна,след като родим каза 4е може да я търсим по всяко време за най_разли4ни проблеми които ни притесняват,а 2 пъти в седмицата 6те идва в нас да ни помага и да види бебока дали расте добре.Абе с една дума голямо спокойствие вдъхва тази жена.

Сега отивам да си продължа възглавни4ката която 6ия за бебката,като стане готова обе6тавам веднага снимки  Laughing

много цунки на вси4ки и лек ден
   bouquet

# 137
# 138
ох извинете ме,ама нета ми съвсем се побърка,сега пък публикувах едно и съ6то не6то два пъти  ooooh! Embarassed

# 139
Здравейте и от мен  Grinning Добре дощли на новите мами! Сигурна, че сще се чувстват страхотно в нашата компания.
Аз днес пазя леглото, защото хубаво съм изстинала вчера и имам страшна хрема Sad Добре, че имам добра лекарка хомеопат, тя веднага се намеси с точните гранулки и сега съм по-добре. Мога да я препоръчам горещо на всички от Пловдив и В.Търново.
Момичета, чета за кафето .. Някой има ли на идея как стои въпроса с безкофеиновото кафе. Заради хомеопатията аз пия само такова и не съм се сещала да попитам досега какво е действието. Някъде бях чела, че няма безкофеионово кафе, а само такова с по-малко кофеин Simple Smile).
Sophi, това, което ти се случва всяка сутрин наистина е обезпокоително. Консултирай се с лекаря си. На мен ми казаха, че хемоглобина ми бил нисък - 111, но като четох другите постинги май не е толкова страшно. Само дето днес докато правех зелева салатка пръста ми се схвана и си остана свит .... незнам на какво се дължи. Улавям се че и прасците ми се схващат отвреме навреме. Стига се оплаквах! Поздравяваме ви с бебка   bouquet и отиваме да помогнем на тати, че той миличкия от сутринта ремонтира, сваля мазилки .. Да ни е жив и здрав!

# 140
  Привет и от мен.... мнооого отдавна не съм писала, но следя постингите когато мога. Много пишете и е трудно да изчета всичко, но съм с Вас от почти самото начало, за съжаление това лято ми разказаха играта от работа и въпреки, че по цял ден съм пред компа нямам време да пиша и прибирайки се вкъщи изцедена изобщо не ми се отваря пак компютъра.
   Радвам се за всички Вас, че сте общо взето добре и че имате време да правите вече покупки за бебоците, аз все още нищо не съм взела, но в интерес на истината мисля,че бързо ще наваксам а някои неща имам и от преди въпреки, че повечето съм раздала на мои познати все пак май предвидливо съм оставила поне нещата на Чико които имах – едната количка, вана, столче за хранене, проходилка, и стелиризатор а и креватчето ни е здраво изглежда чисто ново - радвам се че тогава взех скъпо креватче защото се оказва наистина, че скъпото излиза по-евтино понякога... Остава ми само да взема малко шишенца, дрешки и май комплект за изписване. Все още не съм избрала болницата но най-вероятно ще остане “Шейново”. С килограмите съм само + 4 засега, но вървим с 1 седмица назад от термина, но пък и цикълът ми така вървеше затова съм спокойна засега. Многократно ми обещаха госпожица лекарите така че да се надявам да купувам много панделки и роклички занапред. Много ми харесват нещата които до момента видях в албумчето с покупки и нямам търпение да купя и аз, ще ги пусна в албума когато съм готова.
   От няколко дни обаче имам и майстори в къщата, която реших да измажа   redecoration отново та новия член на семейството да влезе на чисто и подредено - живот и здраве през ноември 
   Хайде лек ден от мен и се надявам да пиша по-редовно.
Целувки  на всички мамчета от мен.   love001

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 16:16 от Interlax

# 141
привет и от мен smile3525 и както се казва УСПЕшНО БРЕМЕНЕЕНЕ НА НОВИТЕ МАМЕНЦАААА preggo
 а сега и едно съобщение: ВСИчКИ МАМИ УТРЕ В МЕТРОТО  8.50ч ДИ шАДРАВАНчЕТО-ОСТАНАЛИТЕ ДА ПАЗЯТ МЕСТАААА smile3512

# 142
за безкофеиновото кафе не знам дали вреди-аз по принцип кафето го пия не щото ме кефи вкуса му а щото имам нужда от него за да съм бодра и заради ниско кръвно и сега ми е мъка с какво ще го заместя ooooh! #Cussing outнякакви идеи за чай примерно-ама билков а не черен-че то пак същата работа ooooh!
ама ще се наложи да го спра-няма къде да ходя-няма заради мен детето ми да е нервно и да бодърствува я-едни цигари спряхме-кафето ли ще ни се опъне  Crossing Arms(сега дано  само си и повярвам Mr. Green)

# 143
Здравейте,мамчета и от мен!
На новите ноемврийски мами "Добре дошли"  bouquet
Токущо се връщам от преглед и бързам да пиша и да споделя с вас. За контракциите-доктора каза да увелича дозата на магнезия и но-шпато.Записа тоновете на бебо и каза,че ако продължат контакциите пак ще трябва да влизам в болница.Другата седмица ще ме гледа на ехограф. Sad Но да се надяваме да се успокоят,че има още доста време.
Незнам как точно да се изразя,но колко време още трябва да мине за да дишам по-спокойно,ако бебо тръгне да излиза?!? #Crazy
Моля,пак мамите с повече опит да обясняват Praynig

# 144
  Karil,вече и аз не зная какво да правя,положението е направо отчайващо Cry-кръвното ми е между 120/100 или 90/80 Shocked Не смея вече и до магазина да мръдна,днес отидох да си купя кисело мляко/много го моря Wink/ и вътре започнаха да ми омекват краката-особено като вляза в затворено помещение,сякаш нещо ме хваща за гърлото...Ще видим какво ще каже доки/аз не ходя в Търново на консултации,и затова още се чудя как ще се придвижа до моя доктор newsm78/.
  Chapelita,ще имам едно наум за твоята докторка-хомеопат Wink
  Между другото,и аз пия кафе-по 1 на ден,само сутрин-ще се наложи обаче да го спра като родя бебунка Wink
  Щях да ви питам-вие купили ли сте стерилизатор за шишетата,и ако-не,смятате ли да си купувате,какви... Thinking-на котлон,в тенджера ми се струва бавно и енергоемко...В микровълнова?!?

# 145
евита, щом влезеш в 37 седмица- т.е. в 9 месец- бебко се води износен и може всеки момент да се роди- е, все пак е хубаво да си дочакаме докрая- дано не се налага да се тревожим предварително

МЕРЕЛИН, аз си пиех кафе и докато кърмех- не прекалявах- макс по 2 на ден - Ран беше най- спокойното бебе на света и си спеше като пън - и нощем не се будеше- така че мисля, че в умерени количества не е вредно и не влияе на бебо

аз ще си купя стерелизатор- авент, за да мога да слагам и помпата вътре- междудругото в продавалника има една чисто нова за 45 лв!!!  котлоните ще ги избегна не за  друго, а защото след по- малко от месец падна напдиса на шишетата- изглеждаха стари и гадни- това не знам защо много ми бъркаше в червата- особено като видя шише на месеци да изглежда като новинко  и за товаще си взема този път стерелизатор и специална четка за шишетата

# 146
  • Ботевград
Здравейте сладурки!
Еййййй имахме си един мъж в ноемврийската тема, ама нещо ни се загуби!
Ох, при октомврийките има дъжд от бебенца, много е приятно и има много полезни и хубави истории за раждането ...
След месец и при нас ще е така  Blush
Незнам как точно да се изразя,но колко време още трябва да мине за да дишам по-спокойно,ако бебо тръгне да излиза?!? #Crazy
Моля,пак мамите с повече опит да обясняват Praynig
Евита във форума съм чела, че след 36 и в началото на 37 седмица бебо е напълно готов да тръгне да ни зарадва!
Хайде още мъничко остава!   bouquet

# 147
  • София
Евита, и аз като теб съм с контракции и пия магнезий и но-шпа. По този повод лекарката ми каза, че най-опасните седмици са между 31 и 34-та. Щом влезнем в 35,36-та седмица, вече не е толкова страшно. Въпросът е сега да се пазим малко повече и да не се преуморяваме. Така, че повечко почивка и както все ми повтарят да се глезим, че сега ни е момента Laughing
Иначе и аз съм със стерилизатор на Avent, защото помпата и съответно шишетата са ми от същата фирма.
Добре дошли на новите мами.   bouquet Лека оставаща бременност и раждане.

# 148
Здравейте мамчета с тумбачета !  Wink

Да дам отчет и аз.  Simple Smile
В събота вече капарирахме кошарка и шкаф за повиване.  Simple Smile След дълго обикаляне и умуване си харесахме в магазин Дибо.Бях си харесала друга, но се оказа, че няма да стигне мястото за шкаф, ако я взема  Confused Така че трябваше да се съобразя и с малкото пространство, но пък от друга страна търсим да си купим апартамент и тогава бебка ще си има своя стая и ще и купя каквото ми се иска. И все пак да знаете, че в Дибо има много сладурски кошарки и са на много достъпни цени.  Peace
Вече купих и бебешката козметика на Мустела, така че и тази точка от списъка отметнах.  Simple Smile

SOPHI много е неприятно това, което ти се случва.  Sad И аз за един известен период от време правех такива изпълнения и зная колко е неприятно.Пийвай мнооого вода и течности като цяло.На мен една чаша кола много ми помагаше и бързо се освествах.Стискам палци да се оправиш скоро.  Praynig

Evita_fr при нас бебка ще я вадят по-рано, заради моите проблеми с бъбреците и лекарят ми каза, че това ще стане след 36 г.с.Явно това е периодът, който вече се смята за абсолютно допустим за раждането на бебчетата.Иначе ми обясни, че още в 8-мия месец бебето е напълно жизнеспособно и няма страшно, ако се роди, просто тогава задължително ще бъде в кувиоз и му бият инжекция за пълно разгъване на дробчетата.

Аз лично купих стерилизатор на Avent за микровълнова в комплект с 2 бр. шишета за 57 лв.Така едното шише ми дойде почти без пари.И купих и четка за измиване на шишетата пак на съшата фирма.
Моя приятелка, която не си беше купила стерилизатор и изваряваше, каза че е голямо неудобство това и ме посъветва задължително да си купя.  Naughty

За сега спирам, че стана много дълго и сигурно ви досадих, но не бях писала 2 дни  Wink
По-късно пак ще се включа  Simple Smile
Целувки по тумбачетата , за сега  Hug

# 149
Здравейте, ноемврийки! Kissing Heart

Добре дошла, gadamer! Flowers Rose  Много положителни емоции, спокойни последни седмици и леко раждане на прекрасно беб4е!

SOPHI, аз си купих стерилизатор на Авент за микровълнова с два шишета (като lightblue), a евентуално ако ми се наложи ще купувам допълнително шишета. Виж още обаче не съм решила каква помпа да взема?!? newsm78

ZLATNA, като заговори за дъжда от бебета при октомврийките, аз все си мисля и имам едно такова предчувствие, че бебо ще ни изненада и няма да дочака ноември месец...
А при вас, момичета,  как стоят нещата?

Колкото до кафето, аз пия почти през цялата бременост безкофеиново кафе, но преди месец доки ми каза, че мога да пия и нормално стига да не прекалявам се него. Та сега си позволявам по едно сутрешно кафе, но задължително след като съм закусила... kaffeetrmker_2

Общи условия

Активация на акаунт