Сърцата ни прескачат от вълнение -НОЕМВРИЙЧЕТА, чакаме ви с нетърпение

• 15 407
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Привет от Нова Зеландия,

Моят термин е на 12.11.06 , момче, второ дете  и бих искала да се включа към групата на ноемврийските мами - може да съм сега далече, но съм от София и ми е  интересно да споделя усещанията от последните седмици на бременността.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 04:40 от mery1106

# 257
Добре дошли на новите мами !  bouquet Пожелавам ви леко доизбременяване.

Ей Karil, защо не казваш че участваш в конкурса за "Най-чаровна бременна на м.октомври" на сп.Моето бебе или аз нещо съм изпуснала? Crossing Arms Както и да е, имаш вече моя глас,  newsm10 Ама ти си го и заслужаваш де - което си е хубаво си е хубаво. 4470

tsvetka, пиши на фонетичната щом не можеш на кирилица.И аз нея ползвам.

# 258
  Добро утро, мами!!!  bouquetДобре дошли на двете нови мами!!! Да родят здрави и сладки бебоци, а дотогава сили и търпение!  bouquet  bouquet  bouquet
Роня,
не знам, че участвам в конкурса за чаровни бременни, но ако е така, гласувай за мен!!!Нека покажа, че не съм за изхвърляне на мойта възраст!!!

Мами, отивам да си взема болничния за 45 дни преди термина....Цунки и лек и безоблачен!!!

# 259
Лелееееее...истина е - с Клюки сме първи хубавици!!! Joy Joy Joy
http://www.moetobebe.net/konkurs.php  bouquet  bouquet  bouquet Една приятелка ме е лепнала в списанието...Ама съм хубавичка newsm03

# 260
Вени, честит ти племенник! Да е жив и здрав, а на сестра ти - бързо възстановяване!
Velinova, стискам палци всичко да е наред!
Добре дошли на новите мами и леко доизбременяване  Hug

# 261
    Аууууууу, к'ва дилема  #Crazy! И сега за коя от двечките ноемврийки да гласувам  newsm78! Ама много сте лоши, трябваше да се разпределим по една за месец  Mr. Green!
   Tsvetka, Добре дошла! Ако нямаш фонетична азбука на компа, горе до бутона изход има KREDOR! А пред надписа има в синьо - латиница, в жълто - обикновена кирилица, а в червено - фонетичната! Преди да започнеш да пишеш от там си избираш вида азбука! Фонетичната съвпада с латиницата, само дето ш, щ, ь, ч, ю са ти на странни места, защото в кирилицата има повече букви от латиницата  Mr. Green!
   Майкоооооо, как обясних  ooooh!! Дано си ме разбрала  Mr. Green!
   Meri, добре дошла в компанията! И моето майче е на 12.11! Много ми е добричка  Hug!
   Мале, като ви гледам как се приготвяте, чак започвам да се притеснявам  ooooh!! Аз още нищо не бутвам, щото баткото нали го преносих и все си мисля че има време! Дали да не взема лека полека и аз да поприготвя чантата  newsm78! Цвети, я кажи за Шейново само памперси ли искат за бебето?
  Ухххх, пак прекалих! Цунки по тумбетата и хубав ден   bouquet!

# 262
  • Sofia
Добро утро,мамчета и бебчовци!
Добре дошли на новите мами welcome
karil,това киселините са страшно нещо.Аз пия сода когато стане нетьрпимо,Талцида отдавна не ми помага.
Деничка,бременността ми с баткото беше лека,раждането сьщо.Този пьт в началото имах малко проблеми,дано да родя като пьрвия пьт.
Лек и успешен ден!

# 263
  • София
Добре дошли на новите ноемврийски майчета. bouquet Леко бременеене до края и весело настроение, каквото изобщо не липсва в нашите редици. Joy
Много са ни хубави майчетата, участнички в конкурса. Дали да не се изтипосам и аз там  Mr. Green
Успешен ден на всички

# 264
  Отборът ни расте с всеки изминал ден :hug:Добре дошли на новите майчета  bouquet
  Вчера и аз се сблъсках с тези пусти киселини Confused-неприятно,да...една приятелка каза,че това означавало,че бебо ще има повече коса Laughing-не знам дали е вярно Laughing
   Дени,, да ти кажа честно,и аз съм се замислила след такава лека бременност дали няма имам тежко раждане Sad-знам,че няма такава обусловеност,но ми минава през ума дали няма да бъда "неприятно изненадана" след като толкова се хвалих с безпроблемната си бременност newsm78Но...да не се настройваме песимистично Wink
  Karil,Kluki-много сте хубави  bouquetЖив пример за това,че бременността разхубавява  bouquet
   Мами,които ходите на лекции-казвайте от време на време какво сте научили там,интересно ми е,а тук не зная да има такива курсове Cry
   Някоя от вас има ли впечатления от количките Хоук/не съм сигурна,че така се казват Embarassed/-немски били,много здрави...загледах се в една комбинирана,лека беше,удобна и маневрена newsm78

# 265
Здравейте, бременелки! lovekiss То било много хубаво сутрин да си поспиваш по - докъсно, smile3524 аз нали от вчера съм в болнични, та вече взех да оценявам предимствата...
karil, klukarkata - голяма чуденка ще пада  newsm78с това гласуване в "Моето бебе и аз"...големи сте сладуранки, а сред маметата и една позната от Стара Загора, която миналата седмица роди бебе Петърчо...абе ще гласувам и за трите...Успех, момичета! newsm10

ronja, аз за момента съм си взела само две шишета на Авент...те вървяха комплект със стерилизатора...после ако ми потрябват ще взема още...сега трябва за родилното да взема две обикновенни стъклени шишета и два биберона...колкото до ваничката, аз и по-напред писах, че това май ще е най - трудно направената ми покупка...тук в Стара Загора има 3-4 вида, но никоя не ми харесва...цените - стойката 28лв., ваната - 16лв. - и шезлонга - 6лв., а реално не са нищо особено...

Голямо търсене пада и на тези бикини за еднократна употреба, за които lightblue говори...няма в Стара Загора и това си е...

Добре дощли на новите мами tscvetka и mery1106bouquet

Ох, пак се унесох...Спорен и зареден с положителни емоции ден ви пожелавам! Flowers Bouquet Аз след малко отивам на ЖК да си взема болничния и да видим колко е наддал бебо newsm32 Е ли е нормално да не качвам килограми последните седмици?!? За последните два месаца съм качила само 1 кг. и не мърдам, пък нали бебо сега най - много расте?!? newsm78

# 266
Добре дошли на всички нови мами!
Честит племенник и на Вени! Сега ще си имаш нагледни уроци по къпане на новородено.

Момичета, гласувах вече,,след дълго чудене, но пак да кажа: Вие сте най-хубавите там Simple Smile

Дени, за ваните - добре са го измислили: всяка върви с различна стойка, т.е. дори да смениш ваничката,,и нова стойка ще ти трябва.

За бельото, аз май ще си търся обикновени памъчни КЮЛОТИ Simple Smile или ГАЩЯ  Joy
А и нощници с предно закопчаване трябват. Дали ги няма по тези, най-обикновените бутки по пазарите?? Че и ако ще кърмя и дрехи с предно закопчаване трябват. Вие кога смятате да си купувате сутиен за кърмачки? Аз много се страхувам, да не увелича размера с още една чашка  Sad. Май да пробвам,,пък,,после да пратя мъжа да купи  newsm78. А колан за след ражданесмятате ли че е необходим? Тук във магазините на Триумф ми го препоръчаха, като желателен;
Забравих да ви питам дали на вас са ви правили изследване ЦИМАН. На последната ми ЖК акушерката ми връчи една клечица сама да си взема проба. Тя е за наличие на опасни бактерии в ректума,,ама все си мислех, че на друго място е по-важно...

# 267
ЛЕЛЕ  hahahaБЯХ ЗАБРАВИЛА ЗА ТОЯ КОНКУРС ама се изненадвам приятно!
     Karil-СТРАХОТНА СИ И НАИ-СИ МИ ХАРЕСА!!!!!!!! newsm51 newsm10 smile3501,а колкото до моето участие -беше на майтап да пробвам дали ще успея да си сложа снимка там е сега ще се червя Embarassedхихихихи
      ДОБРЕ ДОшЛИ И НА НОВИТЕ МАМИ!!!!!!!
   а НА СТАРИТЕ -ПРЕКАЛЯВАТЕ КОГА щЕ чУЕМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СРЕщА smile3513

# 268
  Ами в Младост има "Дон Вито"  Mr. Green  Flutter! Много хубаво готвят  Joy!
  Кажете пак нещо по центъра, че на повече мами да им е удобно! Аз казвам "Славяни" - където се правят форумските срещи!
  Момичета, вижте каква количка има в продавалника! Чак ме е яд че избързах да си купя  Tired ! http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=2500&cat=3
  Роня, за първи път чувам за това изследване  Shocked! За сутиен - вземи си някакъв от много еластична материя, щото моите нарастнаха значително като ми дойде кърмата! Относно колана - изборът си е твой! Аз първия път не съм носила, но коремът ми се прибра доста бързо! Според мен коремните упражнения ща са ти от по-голяма полза от този колан!

# 269
  • София
Здравейте мамчета! Аз най-после пак да попиша, че тия дни ми беше толкова гадно - вече почти цяла седмица съм в къщи, че мойта мама взе, че ме зарази - гърло, сополи, сополи и днес - кашлица. Абе остави се! Искам да ви попитам, най-вече раждалите мами - след раждане препоръчват ли лекарите да се слага ластичен колан за прибиране на корема? Имам спомен, че преди 4 години, когато снаха ми роди (в Шейново) изрично й бяха казали да не слага, защото така корема ще се прибере по-бързо. И честно казано така стана, но снаха ми е с физика на спортистка - плочки на корема и т.н., а аз ... съм си с нормална структура със задължителните "меки" части  Mr. Green ...

Общи условия

Активация на акаунт