Къща или апартамент - Кое предпочитате?

• 17 975
  • 403
  •   1
Отговори
# 210
Светъл и просторен апартамент...  Peace
Аз съм дете на града,не мога за нищо на света да се забутам в Княжево,Бояна, Симеоново и тем подобни места.Живея в Павлово,в апартамент в кооперация и си ми е супер.Синът ми учи в центъра,тренира на Герена и само си представете как щеше да стане това ако живеехме по баирите на Витоша.Трябваше да му назначим персонален шофьор.Преди да кажете къща си помислете как ще осигурите транспорта на децата си след време.Те няма да са все малки и ще искат да идат на кино,на театър,на спорт,на училище.Имам пораснало дете и знам това.

# 211
 FlutterАпартамент през студените месеци и къща през топлите.  Party

# 212
Къща с двор  на 5 -10 километра от  София .За това си мечтая.

# 213
Е иска ли питане - къща с дворче, но не много голямо, че и то иска грижи

# 214
Светъл и просторен апартамент...  Peace
Аз съм дете на града,не мога за нищо на света да се забутам в Княжево,Бояна, Симеоново и тем подобни места.Живея в Павлово,в апартамент в кооперация и си ми е супер.Синът ми учи в центъра,тренира на Герена и само си представете как щеше да стане това ако живеехме по баирите на Витоша.Трябваше да му назначим персонален шофьор.Преди да кажете къща си помислете как ще осигурите транспорта на децата си след време.Те няма да са все малки и ще искат да идат на кино,на театър,на спорт,на училище.Имам пораснало дете и знам това.

то ако имаше къща в симеоново, щеше да имаш и персонален шофьор. хич не ги мисли тези по баирите. те не са отишли там, защото са прости, а защото е по-хубаво.

# 215
Значи трябват ни 4 коли-за мъжът ми,за мен,за сина и за дъщерята.За децата и по един шофьор.Е,ако сме толкова богати ще имаме апартамент в града и къща в покрайнините.На това му викам аз живот като на кино.Ама да живея ежедневно по баирите ,че идва и зима....не,благодаря.

# 216
Значи трябват ни 4 коли-за мъжът ми,за мен,за сина и за дъщерята.За децата и по един шофьор.Е,ако сме толкова богати ще имаме апартамент в града и къща в покрайнините.На това му викам аз живот като на кино.Ама да живея ежедневно по баирите ,че идва и зима....не,благодаря.

Тъй, тъй.   Peace  Не просто коли, а джипове, защото зимата, нали се сещаш как се качва тоя баир.

# 217

не 4, а 5 - и една резервна трябва да има.

# 218
  • Sofia
Къща с двор  на 5 -10 километра от  София .За това си мечтая.

Мечтата ми

# 219
# 220
живея в къща в един от кварталите на софия. стигам до центъра за 10 минути. за мен това е перфектното съчетание. хем къща, хем в града, хем си като на село в квартала. не я заменям и за най-големия и луксозен апартамент  Naughty

# 221
Голям апартамент в града и къща на село  Mr. Green
Peace най- добре вила в някое селце в полите на планина

# 222
Не знам защо всеки иска да живее в къща, а пък аз - не. Веднага наред с всички хубавинки /чист въздух, не се съобразяваш със съседи, имаш си дворче, не е нужно да тичаш в парка на разходка и т.н./, веднага се сещам за куп ужасяващи ме неща :
- дори за едно кисело мляко трябва да се метна на колата /без която не се виждам/ за да посетя магазина
- ако мъжа ми отсъства, аз ще полудея от страх, особено ако съм сред някоя гора
- няма с кого да си кажеш две приказки - или трябва да каня непрекъснато гости, или да използвам телефона за тази цел
- трябва да имам чистачка, градинар и пазач /човек или куче/
- и не на последно място - трябват мноого, мнооого парички, за да е всичко както трябва, защото не е ли - какъв е смисъла?!
Най-добър вариант за мен е да си живея в града, но може и да имам една спретната къщурка някъде наблизо - за разнообразие.
Това са моите разсъждения по темата

# 223
Къща.щот ми писна секи да прави за нещо забележка.Така ще си правя квото искам аз и децата ще дивеят на воля Heart Eyes Mr. Green

# 224
СЕГА ЖИВЕЕМ В КЪЩА.ХУБАВО Е НАИСТИНА, ЧЕ ИМА ДВОР И ДВАМАТА РАЗБОЙНИЦИ МОГАТ ДА БЕСНЕЯТ НА ВОЛЯ.НО СИ КУПИХМЕ АПАРТАМЕНТ И ЧЕСТНО КАЗАНО НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ЗАЖИВЕЕМ В НЕГО.ПЪРВО С ПО-МАЛКО ПАРИ МОЖЕШ ДА ГО НАПРАВИШ ХУБАВО И УЮТНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ,А ПЪК КЪЩАТА, ЗА ДА Е НАИСТИНА ХУБАВА ОСВЕН, ЧЕ ТРЯБВА ДА Е НАПРАВЕНА ОТВЪТРЕ ТРЯБВАТ ОЩЕ ДОСТА ВРЕМЕ И СРЕДСТВА, ДА ДА Е ХУБАВ И ДВОРА, И ТЕРАСАТА, И ОГРАДАТА, И ПОРТАТА....ВЪОБЩЕ ПОДРЪЖКАТА НА КЪЩАТА Е ПО-СКЪПА, ОСОБЕНО ПРЕЗ ЗИМАТА, КОГАТО НИТО ОТДОЛУ НИТО ОТСТРАНИ НЯКОЙ ТОПЛИ.А ЗА ДЕЦАТА И ДВОРА-Е ТЕ НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, ЧЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕДЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН ВЪТРЕ, ПАК ИСКАТ ДА СА ПО ПЛОЩАДКИТЕ.

Общи условия

Активация на акаунт