Къща или апартамент - Кое предпочитате?

• 18 014
  • 403
  •   1
Отговори
# 315
Къща, но само ако имам много пари и имам възможност да наема гадинар и жена за почистване,ако нямам такава възможност предпочитам апартамент

# 316
Живяла съм в къща и не ми харесва. Чувствам се някак отделена от света. Да не говорим за подръжката. Средностатистическият българин не може да си го позволи. Зимата е ужасно студено и тнт. Сега живея в апартамент и ми харесва повече.

# 317
Къща, разбира се, иска ли питане!

# 318
От няколко месеца живея вапартамент в блок. Sick Искам къща. И мам`а му ще имам къща!!! smile3508

# 319
  • София
Къща с двор.

# 320
....Все едно съм на село! Адски ме кефи... Crazy...

Ако ти харесва на село, сигурно....

Апартамент не винаги означава "блок"....

# 321
  • Galaxy 13197853088
къща естествено, но
1. Близо до града или в някой спокоен квартал
2. Добри пътища
3. Обществен транспорт наблизо
4. училища, детски градини, кафенета, магазини максимум на 40 мин пеша (ако съм в квартал)
5. двор не по-голям от 700-800 квадрата
6. къща с не-повече от 5 стаи

# 322
Къщааааааааааа! smile3508 Е, засега сме в апартамент, но пък не пречи да искаме Wink

# 323
Самоооо къщаSimple Smile

Живях в къща 2 години и не мога да я сравня с апартамента. То гадни съседи, то тропане, или миризми и какво ли още не. #Cussing out

# 324
  • София
Живея в къща,по-точно етаж от къща и не бих го заменила и за сто апартамента.

# 325
Самоооо къща.Живях в къща 2 години и не мога да я сравня с апартамента. То гадни съседи, то тропане, или миризми и какво ли още не. #Cussing out

Там е работата, че ние също живеем в "апартамент", но в сградата сме само ние и още едно семейство, които са роднини на мъжа ми (по съродство де, ама все пак, а и смешното е, че това е по стечение на обстоятелствата, защото аз пък ги познавам от преди той да ги познава....).

# 326
къща естествено, но
1. Близо до града или в някой спокоен квартал
2. Добри пътища
3. Обществен транспорт наблизо
4. училища, детски градини, кафенета, магазини максимум на 40 мин пеша (ако съм в квартал)
5. двор не по-голям от 700-800 квадрата
6. къща с не-повече от 5 стаи

И аз съм за тези условия

# 327
....6. къща с не-повече от 5 стаи

Че каква е тази къща с 5 стаи? И кое броите за "стая" - баня, тоалетна, мокро стаи ли са, коридорите, антрета? 2 спални, кухня, дневна, ако има отделно и столова или кабинет или и двете, вече са 5 стаи, а това е апартамент, а не къща..... Отделно, че размерът има значение  Embarassed Embarassed

# 328
Ей в такава къщичка искам да живея...

# 329
Че каква е тази къща с 5 стаи? И кое броите за "стая" - баня, тоалетна, мокро стаи ли са, коридорите, антрета? 2 спални, кухня, дневна, ако има отделно и столова или кабинет или и двете, вече са 5 стаи, а това е апартамент, а не къща.....

къщата е отделна постройка. не се мери по броя на стаите Stop

аз казвах предпочитанията си някъде - живеем в къща с двор в периферия.
напоследък обаче взех да мечтая за по-диви места за обитание. не искам квартал изобщо да има! Не искам съседи, поне не на много близко разстояние. има такива наблизо, почват от милион евро...  Laughing

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 12:05 от Lennie

Общи условия

Активация на акаунт