Къща или апартамент - Кое предпочитате?

• 17 930
  • 403
  •   1
Отговори
# 90
Да....това с домашни животни от този род е много гадно....при нас най-близките такива са на километър разстояние ,но само ако минеш по улицата пеша и можеш да припаднеш от миризмата.Ако имах такива съседи и аз бих предпочела апартамент 100%

# 91
Апартамент Peace и то нашия много си го харесвам само още една стая да имахме Wink Peace

# 92
зависи къде е къщата в какво състояние и т.н.. същото важи и за апартамента
една от къщите в Симеоново/Драгалевци не бих отказала.. същото и за хубав апартамент в по-централната част на София

# 93
  • София
Къща  Peace

# 94
  • Linz
А кокошки е още добре. Наши близки живеят в Драгалевци и до тях гледат овце и кози. Лятото не можеш да излезнеш на двора от смрад  Sick
О, да много такива екстри си имаме по селата край София smile3521 Да не говорим, че всеки трябва да си има отделна кола, щото иначе е един кошмар (а аз още нямам... и не знам дали ще имам- няма повече гаражи)... но трябва да е 4х4 за да върши работа и през зимата.

# 95
Отдавна си мечтая за къщичка  Peace

# 96
Отдавна си мечтая за къщичка  Peace

Ох,и аз така...Една къщичка с дворче където да дивее малкия!

# 97
  • София
И двете Laughing. Апартамент в града и къщичка с двор близо до София.

# 98
  • при най-добрия мъж...
Цял живот съм живяла в апартамент.От две години живея с мъжа си у тях,в къща.В началото всички ми се чудеха,че не излизам на двора и винаги заключвам нашата врата на етажа.Сега вече съм почти свикнала,но си мечтая за къща без свекър.

# 99
В къща. Пробвала съм и двете, в момента сме в апартамент, липсва ми двора, самостоятелността и т.н., но едва ли пак ще имаме къща - много са скъпи.

# 100
Лятото-къща, зиме-апартамент.

# 101
И двете Laughing. Апартамент в града и къщичка с двор.

thumbsup Но си мечтая и за домашна помощница.

# 102
Определено си мисля, че е добре да си имаш и двете  smile3521

# 103
  • Smallville
Винаги съм живяла в къща,вярно зимата е студено,отоплението е проблем,но аз бях дете тогава и това не ме е вълнувало особено.Сега живея в апартамент и още не мога да свикна с шумовете и любопитните бабки на входа Twisted EvilОт друга страна като се замисля за поддръжката на една къща.... newsm78,

# 104

Общи условия

Активация на акаунт