ВАРНА, МОРЕТО, БУРНИТЕ ВЪЛНИ (7)

• 15 496
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
V sabota koga shte se hodi v Mladevkiq?

A za maratonkite....men taka sa mi se naduli krakata, che dori i te mi stqgat    Laughing

# 151
Iva-bebe, лекцията е от 10.30ч.
Започвам да пиша списък с желаещите и в края на седмицата ще се уговорим къде и кога да се видим.

Намерихте ли квартира? Нашата стара хазяйка реши да  продаде апартамента, добре че се махнахме бързо от там.

# 152
  • варна
аз за първи път влизам тук. моля за информация- кога какви мероприятия има, че нещо се обърках. исками се да се присъединя

# 153
  • Варна
на 15 и 30 число на месеца има училище за родители в спешния център на окръжна болница
но аз днес обикалях по задачи и не можах да отида за което дължа едно голямо извинение на всички на които вързах тенекия и особено да di_ , която сигурно е пила кафе сама в Пицикато понеже и забравих тел. номер и не можах да и звънна да предупредя,за което се извинявам публично  smile3525 oops

а в АГ е всяка сряда до колкото разбрах.
а в събота има курс по пренатално възпитание в Орбита (Младежки дом)
и от време на време си организираме по някоя срещичка за кафенце  Flutter

# 154
В АГ вторник 13:30 гимнастика за бременни - в столова (някаква бивша са пригодили)
В АГ сряда 15:00 часа за самото училище
В Окръжна следващия път ще е на 16.10 - от 17 часа Грижи за родилката
В Младежкия дом - Пренатално (предрождено) възпитание четвъртък 17:00 - 18:50 и събота 10:30 - 12:00 в зала 12 за тази седмица

# 155

В Младежкия дом - Пренатално (предрождено) възпитание четвъртък 17:00 - 18:50 и събота 10:30 - 12:00 в зала 12 за тази седмица

кой води тези лекции? имате ли идея?

# 156
Три психоложки - знам имената на две от тях Весела Тонева и Валентина Антонова

# 157
Момичета, тези лекции в АГ са платени нали? Каква е цената и доволни ли сте?
Вержи, КалиМА, аз ходих вчера на лекцията в ОБ, но тя повтори предната лекция. Е, малко по-подробно ни обясниха повиването,,но иначе пак беше за тоалета на бебчето,,така че не сте изпуснали. Следващият път ще е на 16 и темата ще е за възстановяване на родилката. После обещаха да говорят и за самото раждане.

На срещите в Младежкия дом съм редовна,иначе от хората, които са идвали  - ами те са 6 на брой. Лично на мен много ми харесват. Говори се за невро-лингвистичното програмиране като структуриран подход към личностното развитие. Но най-добре да се "види" на място. Както е ставало дума по-рано - има и лекции за възпитание на детето от 1 до 3 години -там дните са други

# 158

Здравей! HugАз също живея в цветния квартал(по-точно в Изгрев,малките блокчета в лозята) и искам да ти кажя,че ние за първи път излязохме на разходка 10 ден за около два часа,преди това само на балкона бяхме излизали,а от 20-тия ден тръгнахме в морската градина (и то пеша и за по цял ден Simple Smile )Проблеми никакви Simple SmileИ така от 20-тия ден до към 3-ти месец бяхме по цял ден в морската.Сега слизаме по-рядко,че времето не винаги позволява дълги разходки Sad
[/quote]
Вчера най - накрая се пристраших да сляза пеша и времето беше страхотно, ако имаш желание можем някои път да излезем заедно:)

# 159
В АГ е платено да 50 лв и ако родиш там ти ги връщат. Аз не харесвах много курса, а моя приятелка сега е възхитена от него  Crazy

# 160
  Здравейте момичета  Grinning

Малко се натрапвам, но искам колкото може повече хора да видят това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128867.0 и това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=130732.20  и естествено да помогнат, ако имат желание.

Молая Ви погледнете темите  Praynig Благодаря и извинявайте   bouquet

# 161
  • Откъм Варната
ronja Аз се бях запътила за лекцията ама не стигнах Embarassed, отвори ми се една работа, пък за следващата лекция вече няма да съм 2 в 1. Simple Smile
Майка ми май е решила да ми избира лекар при който да раждам, аз и казах че нямам пари за доктор, ама тя каза да не мисля за тия работи, абе като е решила няма да и противореча само да мине добре, довечера ще дойде да ми каже какво е говорила с докторите

# 162
Имам питане към варненки-моля, дайте идея за някой клуб/малко заведение, което може да се запази цялото (по възможност) или част от него, но да е отделена от другата част.
В събота съпругът ми има РД, и искам да го изненадам с подготвено празненство. Виждам, че не му се занимава, а има желание...и е един такъв омърлушен...
Та моля ви за идеи. Ще съм ви благодарна!

# 163
Сещам се единствено за пицария Тримата мускетари на бул. Сливница. Има 3 отделни зали, и ако говорите с управителя може би ще е съгласен да се запази цялата зала.

# 164
  • Варна
на червения има едно заведение ммм Sky House мисля че беше.то е на етажи,една моя приятелка там празнува миналата година  Peace
а иначе моя мъж има рожден ден в неделя  Heart Eyes   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт