ВАРНА, МОРЕТО, БУРНИТЕ ВЪЛНИ (7)

• 15 109
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Супер, аз ще остана за януари, че докато се ориентирам курса почна.

# 211
  • Варна
Мерси Ivy,сега на две три места се хванаха да ми правят проект и никой не се оплака,че бар плота го искам 30 см. явно само в Мебелната е така.До няколко дни ще ми се обадят за резултата.Дано някъде да стане щото аман,а нямам кой знае какви изисквания Rolling Eyes

# 212
Здравич, аз също изтървах началото миналата седмица. Можеш да идеш да си направиш тест утре сутринта и да почнеш в зависимост от нивото. Тъкмо ще ти намалят малко от цената. Минали са едва 2 урока не е много. Аз днес ходих и нивото ми е тази вечер. Пиши какво е станало   bouquet

Глухарче няма за какво. Ако имаш нужда обади се  Heart Eyes

# 213
  • Откъм Варната
Момичета снощи в 22.45 Русавелка е родила момиченце 3300 кг и 51 см, да и е жива и здрава малката принцеса, много радост да им донесе в къщи

newsm68 newsm51 newsm68 newsm51 newsm68 newsm51 newsm68

# 214
Честита радост! Да е жива и здрава малката принцеса!
Да расте щастлива и обичана!
На мама леко и бързо възстановяване!

# 215
Честито Дани  , да ви е жива и здрава малката кукличка и много да ви радва   bouquet  bouquet  bouquet

# 216
  • Варна
Честита бебешорка.Много да слушка и да папка
Много обичам такива новини от сутринта Simple Smile
Това е за мама с пожелания за бързо възстановяване

# 217
Честити бебче и от мен!  newsm51
Да е живо и здраво и да носи само радости на мама и тати.

Turn-l    Turn-l    Turn-l

# 218
  • Варна
русавелчето родила на рожденния ден на мойто мъж  Mr. Green значи сме имали двоен празник  Mr. Green

да сте живи и здрави и от щастие да не се отървете  Praynig   bouquet
целуни малката кукла по дупата от мене  Wink

(ей майка ми ме повреди с това целуване по дупата  Rolling Eyes като бях малка само ме хапеше по задника ...явно съм била пухкаво бебе  Laughing интересното е че и мен натам ме избива  Rolling Eyes понеже бебе още си нямам и  налитам на мъжа ми да го хапя Laughing )

# 219
                Честито бебче на Русавелка!
Да е много послушно, добричко и засмяно момиченцето и!

Някои да издаде как се казва бебка!

Аз да ви се похваля! Вчера бях на фетална морфология, всичко е наред. Бебо ритка, и си показва пръстите на ръцете. Като че ли ми махаше. Доктора е 80 % сигурен, че е МЪЖ.
 smile3501Не знам да вярвам ли, не е ли рано още. Мери му главата и по някаква кост се познавало,
че е момченце. Татито още подскача от радост.  newsm44

# 220
Русавелка честито  bouquet
           Много радост и усмивки  само да ви носи!

# 221
Мери му главата и по някаква кост се познавало че е момченце.
Да намира се между краката smile3532 smile3532 smile3532

# 222
  • Варна
 Laughing на мен пък като ми показваха моминските атрибути много ми заприличаха на мъжки но....трая си нали уж доктора разбира повече... Rolling Eyes в петък ще видим дали все още сме момиче Grinning

# 223
Честито бебче на Русавелка  bouquet   bouquet   bouquet

Вирджинити и твоето не остана, хайде успех.

# 224
Аз всеки ден ходя в Аспарухово за кухнята на малкия и почти всеки ден пия кафе с една майка от форума.

Общи условия

Активация на акаунт