Реални или измислени (Количка????)

• 10 580
  • 189
  •   1
Отговори
# 90
  • София
   Еми хайде една срещичка в Младост 4  Simple Smile

# 91
само да не е утре, че сме на консултация и ако може да е след 13,00, щото е и по-топло.
Абе, Виктрес, да не се окаже че се познаваме. Сестра ти фризьорка ли е? Thinking

# 92
не, сестра ми не е фризьорка - работи в СИМЕНС;))))))))

неприятната новина е че сме в начален стадий на хрема и докато не се уверя че сме съвсем здрави няма да рискувам да ви раздавам бацили ooooh!
надявам се до няколко дни да се разбере ще бъдем ли болни или не и тогава ще купонясваме Laughing
иначе - блока ни е точно до отрадата на БИЗНЕС ПАРКА, а се разхождаме в градинката при кафенето на баба Таня ако някой е чувал за нея Laughing Laughing - близо е до детската градина;
АЗАФ:как понасяте яслата?на нас ни предстои и съм МНОГО притеснена Sick

# 93
  • София
Малее, не бях отваряла тази тема, но събуди любопитството ми с този брой постинги........... Докъде стигнахме, да се легитимираме! Вярно доста странни и фантастични неща се пишат из този форум и е трудно човек да пресее реалното от измислицата, но чак да си измисляш че имаш близнаци или повече деца.............

Значи, тази идейка за среща много ме привлече. Аз съм в Дружба, майка ми живее в Младост, моторизирана съм, така че среща в Патиланци звучи чудесно. И без това на зайците малко разнообразие ще им се отрази добре, а за майка им да не говорим.  Wink
Ще следя с интерес!

# 94
  • София
   Да определено превърнахме темата в нещо съвсем различно  Simple Smile И е крайно време да се организираме за срещичка защото скоро времето няма да позволява. Аз съм свободна през цялата седмица  Simple Smile Хайде сега останалите да споделят кога са свободни и могат да дойдат  Simple Smile

# 95
АЗАФ:как понасяте яслата?на нас ни предстои и съм МНОГО притеснена Sick

Честно казано, доста по-добре от очакваното. Харесва им. Следобед не искат да си тръгват. Станали са едни чистофайнички - постоянно искат да си мият ръцете, пазят си дрешките чисти, започнали са да се хранят много културно. Кика не спира да говори (Еса ме притеснява, че бърка думите, буквите, изобщо голяма каша). Вкъщи си прибират играчките. Подреждат си куклите и си играят, без наколо да правят панаири.
Само сутрин Кика плаче и иска мама и тати да ходят с нея на градината (имам чувство, че изпитва известен страх от едната леля, която е буквално огромна - висока, едра жена, с много груб глас и се смее като мечка, пък тя си е по-страхлива и срамежлива, а иначе казва, че тази леля била добра). За сметка на това, си имат една любима леля и една кака (т.е. по-млада леличка), за които дори плачат сутрин, ако не са излезли да ги посрещнат.
Събота и неделя дори сутрин Еса искаше "шапата", за да ходи на "гадина", а в петък ги взех по-рано и Кика стоя половин час на оградата и пращаше въздушни целувки на лелите.
Засега нямам оплаквания. Плюсовете (като изключим, че ми се къса сърцето сутрин, когато Кика ме вика да ида с нея - т.е. не да си ходим вкъщи, а да стоим там заедно) са повече. Еса доскоро се стискаше по голяма нужда, докато я заболи коремчето, а сега без проблем си сяда на гърнето. Напълно спряха да се напишкват следобед. Вечер ми ги връщат чисти, усмихнати и с прическите от сутринта, хем те не траят дълго ластици и шноли.
Само в момента изживяват страха да не ги забравя и вкъщи ми ходят навсякъде по петите.
А всеки ден си поръчват вечер да им донеса филмче и шоколад, та започнах да им купувам всякакви ДВД-та с анимации + по 1 шоколадов бонбон (дано да не греша, като им нося всеки ден подаръци Thinking).
Утре дори имаме родителска и ще мога да огледам яслата отвътре по-подробно, а и ще ги видя какво правят, докато ме няма.
Лелките са много разбрани и сутрин специално питат имам ли някакви изисквания за деня, а вечер ми обясняват как са се държали, какво са яли (изрично съм им казала да не ги насилват за ядене и да хапват, колкото им е вкусно), дали са плакали, как са играли и т.н.
Вече общуват много по-свободно и с деца, и с възрастни. На площадката веднага отиват при другите дечица (преди си играеха само двете) и дори си имат няколко "пиятелки", а от възрастните не се притесняват толкова.
Последната им хрумка е, че в градината нямало дечица (момченца и момиченца), а малки човечета  Joy.
Сега се надявам да се разминем и с болестите. Давам им имуностимуланти и най-интересното е, че миналата седмица ми донесоха вирус (един ден бяха сополиви), но на тях им мина до вечерта, докато аз май изкарах един бърз грип.
Т.е. - питайте педиатрите за имуностимуланти, за да има време децата да ги пият още преди яслата (шушулките пият Имунобор - вземат се 30 дни по 1 капсула, после се прави почивка и пак).

# 96
  • Варна
Леле и аз останах учудена от темата,но като ви поканих на среща във Варна защо не дойдохте  Naughtyще ми е много приятно да се запознаем ,но за съжаление нямам път към София нито пък другаде Mr. Green,макар че се каним да ходим да Трявна с една приятелка и нейното семейство ,да закалим малко дечицата,та ако има желаещи за кафенце или друго-моля,заповядайте.
Искам да ви се оплача,макар не по темата,но съм много ядосана на госпожата в градината.Поискаха ни по 70 лева на дете-общо 140 като каза ,че в сумата влизат парите и за ремонта.Когато мъжа ми отиде да говори с директорката се оказа че не е правено ремонт,а и Общината била отпуснала някакви пари.Естествено е станала разправия и въпросната госпожа след това ми заяви ,че не е казвала че парите са ремонт.Тогава нещо не ми излизат сметките-около 30 лева са за материали а другите.И така тази сутрин отиваме и на децата никакво внимание а единия не иска да влезе и плаче,а тя си говори по телефона.Притеснявам се че ще прехвърли върху децата негативното си отношение .Аз не искам да ми правят отстъпки за това ,че са близнаци,както се изрази(защото виждате ли миналата година имахме близнаци и въобще не сме им намаляли сумите)но знам ,че са им събирали по 40 лева,вярно поскъпва живота,на чак пък толкова,това е казах си болката .
Колкото до доказателства със снимки моите въобще не си приличат и мога само да покажа актовете за раждане а на тях си пише ясно Laughing

# 97
Малее, не бях отваряла тази тема, но събуди любопитството ми с този брой постинги........... Докъде стигнахме, да се легитимираме! Вярно доста странни и фантастични неща се пишат из този форум и е трудно човек да пресее реалното от измислицата, но чак да си измисляш че имаш близнаци или повече деца.............

Значи, тази идейка за среща много ме привлече. Аз съм в Дружба, майка ми живее в Младост, моторизирана съм, така че среща в Патиланци звучи чудесно. И без това на зайците малко разнообразие ще им се отрази добре, а за майка им да не говорим.  Wink
Ще следя с интерес!

аз тия младежи ги знам Sunglasses

# 98
# 99
  • София
Гостът бях аз....  doh

# 100
правиш се и ти на загадъчна, а Laughing

# 101
  • София
Еми какво да се прави, скучен ми е живота.............  Joy

# 102
Има ли желаещи за среща в Патиланци утре около обяд, ако не е прекалено студено обаче, щото тъкмо оздравяхме? Popcorn

# 103
Аз съм желаеща, но децата ся на градина, а аз съм до 13 ч. на работа  Sad.

# 104
Ами да се видим след 13,00, някъде към 13,30-14,00. За мен няма проблем, тъкмо ще е по-топло. Ако искаш и децата да доведеш, можем да го направим за неделя, но не знам за тогава как ще е времето.  Други желаещи? Hug

Общи условия

Активация на акаунт