Big Brother III - 3 част

• 27 898
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 120
    В момента Пеньо и Палома си приказват до басейна и Пеньо се оплаква от някого (май от малкия Боби).. И само вика "ама то всичко се връща, охоооо, знам си аз, че ще му се върне..Ще си намери майстора"... Предполагам, че за понеделник намекваше  hahaha

# 121
Задушевен разговор м/у Пепи и Палома
Палома:"Това наргиле ако ми го дадат, така ще опъна маркуча...",
Пепи:"Ти свирки правиш ли?..."

# 122
    Аз не разбрах - вкарала си е наргиле в къщата ли? Щото нещо се заканваше, че като им свършат на другите цигарите - опъва наргилето.. newsm78

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 02:01 от MechoPuh

# 123
    Пеньо имаше прозрение: "Ама ние тук сме събрани все супер откачени, бе!"  Mr. Green

# 124
  • Пловдив
Пепи Simple Smile

# 125
    Аз не разбрах - вкарала си е наргиле в къщата ли? Щото нещо се заканваше, че като им свършат на другите цигарите - опъва наргилето.. newsm78
Май си има наргиле в къщата newsm78

# 126
Светлана се придържа към сценария си  Laughing  Laughing  Laughing

# 127
    Ох, преди малко край басейна, дойде и Светлана и темата се завъртя около бременността, раждането и аборта. Пепи гледа умно известно време как Палома обяснява, че като има желание да бъде родено едно дете винаги има начин... и накрая каза, че 'тя' би абортирал/-а, ако няма средства и възможност да гледа дете(нещо в този смисъл)..

# 128
Светлана се придържа към сценария си  Laughing  Laughing  Laughing
Абе нещо пак се омота. Сега казва, че се били разбрали мъжа и да гледа дъщеря им, за да не я мъкне тя по други градове newsm78

# 129
    А прави ли ви впечатление, че Светлана твърде често се почесва? По косата и лицето най-вече... Или и е нервен тик, или.. На всяка втора секунда го прави...

# 130
И прави едни паузи..... Thinking

# 131
не мога да следя разговора/ужасно насича при мен/, но това с почесването и аз го забелязах Laughing!

# 132
Хей аз имам 2 фаворита, но не мога да гласувам с повече от 1. Трябваше да може с повече от 1 отговор да се отговори. На мен са ми Ева и Тодор, но маркирах Тодор.
Peace

# 133
    Пепи четвърти/пети ден е неразпознат, даже го раздава мн. добра приятелка на другите жени. Чакам всеки момент да се окаже, че и Светлана е травестит с тайна мисия и да се свършва... Аман вече.. Вече мисля, че всички имат зададени първоначални мисии. Съвсем почнах психясвам...

# 134
Ми тва с почесването може просто да е следствие от стреса. Колкото и да се поотпуснаха, предполагам не са забравили още за камерите... Пък и е бременна жената, следователно и още по-податлива на стрес.

Общи условия

Активация на акаунт