Big Brother III - 3 част

• 28 241
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък мисля, че Пейо и в живота си се прави на жена. Никой не може да ме убеди,че да 5 мин. можеш да се превъплътиш в ролята на жена и на всичкото отгоре да ходи да сваря и опипва Панайот.  Naughty  Ако искаше да не го бъркат с жена поне щеше да се подстриже Thinking

# 226
  • София
Бременната се скара с Павел, защото той каза, че май си пийвала повече отколкото трябва. Отговора беше - пила съм само две чаши вино и две чаши уиски, откакто съм влезнала. Павел прибави и бирачкаа  Rolling Eyes. Щяла да става лоша, да не я дразнили...

# 227
Павел Павел  newsm44
На моменти м/у другото се издава,че се прави на простак.Например като разговаряха Светла,Мариола,... които там бяха отвън,когато Светла плачеше.
Сега с тази забележка също.

# 228
То май на представянето всички ги изкараха по-голями идиоти отколкота са в действителност  Thinking

# 229
ох, вече не се сдържам и ще ви кажа: тая ева хич, ама никак не ме кефи!
Евката изобщо не я дишам и аз , Гаро и Мариола са ми фаворити

# 230
  • Някъде на път....
а Тодор, какво ще кажете за него, а

# 231
Аз пък мисля, че Пейо и в живота си се прави на жена. Никой не може да ме убеди,че да 5 мин. можеш да се превъплътиш в ролята на жена и на всичкото отгоре да ходи да сваря и опипва Панайот.  Naughty  Ако искаше да не го бъркат с жена поне щеше да се подстриже Thinking

Незнам, сртува ми се, че му тежи нещо. Каква беше тая драма край басейна, виж ме мейко, виж ме майчице  newsm78

# 232
  • там нейде .............
а за "кака" Вили кво ще кажете , а?

# 233

Незнам, сртува ми се, че му тежи нещо. Каква беше тая драма край басейна, виж ме мейко, виж ме майчице  newsm78

По скоро това беше играта , май иска да предизвика съжаление  Thinking Щом е мъж , защо на представянето беше гримиран  Crossing Arms

# 234
Павел Павел  newsm44
На моменти м/у другото се издава,че се прави на простак.Например като разговаряха Светла,Мариола,... които там бяха отвън,когато Светла плачеше.
Сега с тази забележка също.

Тази забележка не може да ме накара да си променя мнението за него.
А леля Вили ми е много вулгарна и противна.

# 235
А Тошко ми е такъв един спокоен , те май вътре половината са луди по него , особено тая нашта пловдивчанката , като каже : Тооошкоооо .....сладурана направо.Какво ли си мисли милата , хич не ги виждам като двойка двамцата

# 236
  • София
Хора Помагайте!
Имаше един много як форум миналия биг брадър дето нон стоп имаше агенти да коментират какво става.  Ако се сетите за линка, дайте го, моля!

# 237
# 238
нещо ми се струва,4е Надежда в момента много си  говори и споделя вижданията си за живота и сестра и после ще й е по-трудно..........
 ooooh!

# 239
нещо ми се струва,4е Надежда в момента много си  говори и споделя вижданията си за живота и сестра и после ще й е по-трудно..........
 ooooh!

Това май е Любов, не Надежда  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт