Big Brother III - 3 част

• 28 160
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 405
Лилето-криминолог  hahahaМай в повече са й дошли сериите на "От местопрестъплението" Joy
А Светланка, ако на пиенето в 7,30 сутринта/което за мен означава, че е пила цяла нощ/казва НЕ пиене, представям си, ако започне сериозно за си порка, трябва ВВ за закара 1 цистерна с водчица.Абе, тая жена не мисли ли за бебето newsm78

# 406
Форум на Big Brother 3

Извинявам се, ако някой го е пуснал,но случайно го намерих

# 407
Лилето-криминолог  hahahaМай в повече са й дошли сериите на "От местопрестъплението" Joy

Не Лиляна, а Палома тъй се изказа...била завладяна от разказите за Шерлок Холмс  Laughing

# 408
 JoyВсе едно Лиляна, Палома-един дол дренки, според мен hahaha

# 409
За фенките на Тодор,аз не съм,но виждам,4е тук има  Hug

# 410
момичета ,ако ви е интересно-това е коментар на карбовски относно ББ3http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-09-23&article=161486/
 Laughing Peace

# 411
  • София
На мен Тодор ми е фаворит  Hug Голямо сладурче е.
А за това "Защо жена не е печелила ББ" - ми какво да направя като всичките са ми   Sick Интересни са някои, но не толква, че да спечелят.
Може да се обзаложим , че победителят пак ще е мъж  Hug Peace

# 412
На мен Тодор ми е фаворит  Hug Голямо сладурче е.

Ще наблягна на снимки на Тодор тогава,на мен ми е Боби засега

# 413
  • София
Чудя се какво толкова си падате по Ева.Опитайте се да се абстрахирате от факта, че е "жена" на Мъро, какво е преживяла с него и т.н. Ами с нищо не ми е интересна.Понякога я дават как ги гледа с някаква едва ли не ирония в погледа.Все едно ги съжалява  Rolling Eyes Ако не знаете коя е - дали пак така ще се впечатлявате???

# 414
Чудя се какво толкова си падате по Ева.Опитайте се да се абстрахирате от факта, че е "жена" на Мъро, какво е преживяла с него и т.н. Ами с нищо не ми е интересна.Понякога я дават как ги гледа с някаква едва ли не ирония в погледа.Все едно ги съжалява  Rolling Eyes Ако не знаете коя е - дали пак така ще се впечатлявате???
Аз пък за нея имам чувството, че е на санаториум. Само мълчи, гледа, спи, яде, с нищо не ме интригува тази жена. Говори по абсолютно същия начин като Мариян... Не ми е интересна, но поне на визия го докарва де. Simple Smile

# 415
  • София
Аз определено не си падам по Ева. Засега с нищо не ме е впечатлила (освен че пие и пуши като Мъро  Crazy). Но в сравнение с другите кукувици, наистина изглежда най-несмахнатата представителка на женския пол  Mr. Green

# 416
  • София
Моля някой да ми каже коя от близначките е в къщата сега?

# 417
  • София
Моля някой да ме каже коя от близначките е в къщата сега?
Не е ли все още Любов  newsm78

# 418
Любов е сега, а другите две си говорят и обсъждат че Пенята е мъж  hahaha

# 419
Две от тризначките

Те си говорят.Някой запознат ли е дали ще ги сменят пак, кога ще ги разкрият?

Общи условия

Активация на акаунт