Януарски сладури VІІІ

• 8 612
  • 277
  •   1
Отговори
# 165
Галя, и на мен много ми хареса сентенцията. Мерси   bouquet

Кейси, успех с градината на Сами. Дано да му хареса и да свикне бързо. Той всеки ден ли ще ходи?

# 166
Честито на всички именници,които съм пропуснала!!!Да са живи и здрави и мнооого палави!!! Mr. Green Heart Eyes Mr. Green
Да,факт е,че боят/а и малтретирането явно/ тук е разпространен в ОГРОМНИ размери.Факт е,че не е ясно как ще се справи соц.министерството с това,разните там Агенции и т.н.разни такива организацийки и фондацийки,на които целите са ДРУГИ.Просто трябват драстични мерки,които явно тези отгоре нямат интерес да задействат.Втрещена съм от агресията в училищата!!!Втрещена съм от агресията на детската площадка!!!Втрещена съм от безхаберието на родителите към поведението на децата си...!!!И си давам ясно сметка,че просто е така... #Crazyи за съжаление колкото и черногледо да звучи - оправия не виждам!!!
Айде ,че стана дълго.... Grinning
Някой вече да е бил на ваксина???
Реакции???
Не зная дали ще успеят да я сложат на Алекс - постоянно е хремав и с някви полипи по Огромните си сливици... #Crazy

# 167
  • София
Радвам се че ви е харесала сентенцията ... Веси разбира се че нямам нищо против   bouquet

Кейси дано и Сами да се чувства приятно в компанията на още 5 деца, звучи много добре - домашна обстановка, малък брой деца. Принципно и до моята работа има малка частна детска градина, сигурна съм че е на светлинни години след тази в която Сами ще ходи. В нея децата варират от 5-6 до 10-11 на брой, много си мислех дали да не заведа и Елена там, точно до офиса ми е .... обаче не съм убедена че това е правилното място ......... уффффф все се лутам и чудя.

# 168
  • София
Някой вече да е бил на ваксина???
Реакции???

На коя? Ева е в понеделник на полио-  (ако остане здрава до тогава де) До сега все имовакс полио слагахме и никога не е имала проблеми, но сега ми се ще да сложим живата (т.е. капките) та ще видим newsm78 То и с ДТК-то в началните месеци нямаше проблеми, но последния път докторицата ме предупреди, че тежко се понася последния прием и така и стана  1 ден висока Т.
На Ева и растат 5-ти зъби горе Close Не са пробили още, но прозират и се напипва релефа под венеца, който е много подут. Явно затова от седмица ми се буди всяка нощ в 4.

# 169
  • София
На нас също ни предстои ДТК-то, ние сложихме противо менингитната много рано на два приема.

# 170
  • София, в полите на Витоша
Момичета, може би не сте видяли темата, но моля ви да се присъедините към тази наша инициатива, за да няма повече  такива съобщения,

Дете с крайна степен на недохранване почина

Написахме тази ПЕТИЦИЯ!

# 171
  • Варна
Здравейте момичета Hug!
Мишо е болен за първи път от както се е родил Sad- с увеличени сливици, сополи и висока температура. Много ми е мъчно да го гледам така. Да не говорим, че едва му наливам антибиотика и всичките лекарства в устата ooooh!. Голяма борба пада, защото той е силен, пък аз вече съм самичка/баща му замина преди дни/. Споделете някакви хитринки за пиене на лекарства, ако имате моля Ви Praynig.

# 172
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Кате желая бързо оздравяване на Мишката  Hug
Не мога да ти помогна с хитрините. Габи много обича да пие всякакви лекарства. Майка ми я лъже, че така е казал доктора. Всяка сутрин пият по 3 малки лъжички витамини.

# 173
Уф, Кате, бързо оздравяване на Мишо. Аз хитринки не прилагам, защото няма ефект. Пъхам в устата насила...
На нас ни се обадиха по-рано и Сами е от вчера на градина. Преди малко баща му го закара за втори ден. Чувствам се ужасно, баси патицата съм... Детето ми ще свикне по-бързо от мен  Laughing

# 174
  • София
Кате, аз пъхам витамините с най-обикновена спринцовка от 10мл. (без игла) Всички течни лекарства ги давам по този начин. Пак е насила, но поне няма риск като ми блъсне ръката да излея лекарството на земята. Издебвам я изотдзад с едната ръка обхващам тялото и ръцете и прибрани към него и я притискам към себе си, а с другата пъхам връхчето на спринцовката между устните и бавничко я изпразвам в устата.
Бъзро и леко оздравяване!

Кейси - горе главата! Нямаш ли избор да го взимаш по рано първите дни, докато свикнете (и двамата)?

# 175
Кате, дано Мишо бързо да се оправи. Не мога да ти помогна с хитринки - Алекс си пие лекарствата с желание за сега. Те така хубаво миришат, че и на мен ми се допиват

Кейси и на теб лека адптация към яслата на Сами   bouquet

# 176
  • София
Момичета, много съм разочарована и безкрайно уморена. Ева отново започна да се бие за играчки с другите деца. Мислех, че го е надрастнала този период, но и вчера, и днес направо ми се стъжни в градинката. Има моменти в които не играе, а ходи и обикаля да види дали някой не и е взел нещо. А дори и да се заиграе, като мерне че някое бебе и рита топката моментално се стрелва натам готова да го блъсне. Просто няма друго толкова стиснато дете в нашия квартал. Непрекъснато говоря, обяснявам, но имам чувството, че въобще не ме слуша. Докато и говоря (съвсем кротко и тихо), стои стиснала устни с някакъв свиреп поглед, който направо ме плаши. Иде ми да се посъветвам с детски психолог, но знам, че и мъжа ми и майка ми ще кажат, че съм луда и че си е етап на възрастта. След разходките навън съм като парцал: уморена да ходя след нея, да я разтървавам, да се извинявам на майките и да обяснявам на нея, че така не се прави.

# 177
  • София
Кате съжалявам, аз използвам спринцовката от Нурофена, така поне и аз като MIA давам със сигурност лекарството ..и то издебвам момент с реклами по ТВ-то и действам.
Да оздравявате бързо   bouquet

Кейси браво бе, а дано да свикне бързо детето ...а на теб ше ти мине ... рано или късно  Laughing дано и при двама ви е бързо.

MIAспоко изморените сме всички ..... твойта си брани играчките, мойта иска постоянно с мен да се влачи като се прибера, не ме оставя да подвия крак - ядосва се, почва да хвърля всичко по земята с ярост каквато ня може да види у дома ..но явно и идва от вътре.... и така ...

# 178
  • Sofia
Кате бързо оздравяване на Мишо!!!

Кейси бързо адаптиране на Самуил!!!

Миа спокойно и ние сме така. Тея е синя от бой и то не от мен ами от братовчед си. Просто е ужасна картинка. При нас е на дни - единия ден единия прави това на другия е обратното. Няколко пъти вече Тея беше с посинени очи от подобен бой - кой да притежава играчката. Тук в магазините позволяват децата да си играят и там се бият за една и съща при условие че има поне 10 еднакви. И аз се надявам да е от възрастта и като се сбият за нещо го прибирам до следващата играчка и накрая ги разделям. Превърнала съм се в звероукротител  Twisted Evil

# 179
  • София
Мацки да ви се похваля, видяхме се с Деси и мъжа и в Южния парк в събота случайно .... голяма веселба падна, децата си размениха играчките ... Ели се качи на колелото на Габи, а Габчето взе нейната количка за кукли, то щуряха, то чудо, целуваха се и се прегръщаха ....много ама много беше забавно.
Това ме настройва носталгично ...така и не успяхме да се съберм всички заедно /защото знам че поотделно сме се виждали повечето/ та да си запознаем децата.... ехххх

Кате как е Мишо? Нещо не пишеш, дано всичко да е ок и да му се е разминало.

Кейси твоят малък мъж как се представи в дебюта си в детската?

Общи условия

Активация на акаунт