Януарски сладури VІІІ

• 8 570
  • 277
  •   1
Отговори
# 45
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Вие сте млади и можете да чакате. Аз трябва да бързам ако решим да имаме и трето дете  #Crazy.

# 46
  • София
Вие сте млади и можете да чакате. Аз трябва да бързам ако решим да имаме и трето дете  #Crazy.

И аз така...годинките си текат и не мога да чакам. Ама пусто ... цал куп други обстоятелства ме притискат, включително и собственото ми умпопбъркване от самостоятелното отглеждане на Ева. Пък и е Божа работа, имам разни кисти и беше цяло чудо, че първият път стана толкова бързо.

Да ви кажа днес ми е денят Х. Ева се събуди с конюктивит, изпи само 60мл. мляко и не пожела да хапне нищо друго, но пък се тръшкаше за всяко най-малко нещо. Реших да ида с нея само до банката да внеса едни пари, но служителката ме отряза. Затова пък Ева си загуби шапката по пътя. На финала ме сви зверски и гастрита и сега не мога да гледам от болка. Не знам какво да очаквам до вечерта...

Кате стискам палци на сестраичката ти! Всичко да е леко и безпроблемно, а после Мишока ще тренира за батко.

# 47
  • Варна
Миа, дано денят ти завърши по-успешно от началото си Hug!

# 48
Кате, стискам палци всичко да мине успешно!!! И да се радвате скоро на едно малко човече

Миа и аз съм имала такива дни-обикновено сутрините започват зле, но за сметка на това вечерите са страхотни. Малката има с какво да ме разсмива-днес само повтаря миню,миню.....Чудя се какво е това,но разбрах,че баща и я научил да казва комин...........
Все пак дано денят ти завърши добре!!!

Аз съм си поставила срок до 33г да съм вече с второ,но ще видим-Божа работа. Моят мъж все казва,че съм млада.....и  до 30 имам още две години.Той не дава много зор, защото му казах,че при второ или си търси друга работа или заминаваме за Пловдив за постоянно

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 14:54 от Veselka

# 49
Иха, Гале, браво  Grinning
И ние работим повъпроса вече 2-ри месец, но засега не се получава  Blush Laughing

Кате, леко раждане на сестра ти  Grinning

# 50
  • Sofia
Кате стискаме палци на сестра ти и чакаме да се похвалиш с племенниче!!!

Аз като гледам тези тайфуни из къщи и се отказвам поне за сега от второ. А кистите не са чак толкова страшни - и аз лекувах една преди Тея и 3 месеца по-късно сътворихме госпожицата.

Ние днес изпращаме нашия татко за България и оставам сама с 2-мата бесове. Гледам че предлагат почивка на Хаваите и предложих на сестра ми после за реанимация да ме пратят там, но майка ми ми убърка работата - не може да дойде навреме за да гледа внуците. Затова пък съм и дала ултиматом като се прибера да е там и да гледа Тея, а аз малко отдих. Дано ме огрее, че моето нито иска да яде, нито да спи, а племенника пък с игрите е скаран и моето ходи да го ръшка - по-скоро само се бият /поне от 2-3 седмици са на тази вълна/.

# 51
КАте, стискам палци на сестра ти да й мине леко раждането   bouquet

Аз днес говорих с лекарката ми за сроковете на бебеправене след секцио. Каза ми, че препоръчителният е 2 години да се изчака. Така, че ние за сега сме на изчакване.

Аз от днес съм с нов противозачатъчен метод - диафрагма. Някой от вас ползвал ли я е? Да ми кажете нещо повече, ако знаете. До сега няколко месеца пиех противозачатъчни, но не ми понесоха добре и ги спрях.

# 52
Момичета имам един въпрос и молба - трябва ми количка за беба за около 3-4 месеца най-много. Навита съм да купя втора употреба, но в момента във форума не се предлага нищо, а не ми се ходи по оказьони. Не мисля, че е разумно да даваме 5-600 лв. за количка, която ще ползваме толкова малко. Много ми е нудобно  Embarassed, че ви тормозя с нашите проблеми, но съм се видяла в чудо вече с тези колички.

# 53
  • Варна
Момичета, сестричето ми роди бебка на име Пламена! Роди се в девет часа и е 2 950кг. и 49 см. Тя е добре и вече си почива в реанимация. Много съм щастлива, благодаря Ви за подкрепата Hug!

# 54
КАТЕ ЧЕСТИТА ТИ ПЛЕМЕННИЦА
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЙКАТА И БЕБКА   bouquet

# 55
  • София
Честита племеница, да е жива и здрава! Да носи много щастие и усмивки, на всички, които я обичате.

# 56
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБКА И МАМА!!!

А НА ТЕБ КАТЕ ЧЕСТИТО!!!

# 57
  • Sofia
Кате честита племенница! Да ти е жива и здрава и много да ви радва! А като поотрасне ще видиш колко ще са забавни с Мишо  Wink

# 58
Честита племеница, Кате! Да ви е жива и здрава!

# 59
  • София
E-e-e Kaте честито! И на щастливите родители също!!!
Ясно е с кого Михаил ще ходи на дискотека Wink

Общи условия

Активация на акаунт