Януарски сладури VІІІ

• 8 590
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Гери, не се сдържах- много се е разхубавила госпожицата Hug!
А за ученето- няма стари или млади, щом имаш желание- ще се справиш. Мен такъв мързел ме гони в това отношение, че и пари да ми дават- няма да уча повече Crossing Arms. Стига ми ученето до тук Laughing.

# 91
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Гери какво учиш?
Аз съм се отказала да записвам нови неща. Трябва само да си взема изпитите за одитор, но няма кой да седне да чете  Whistling

# 92
  • София
MIA много се радвам, че всичко е наред!Не съм се сблъсквала с подобни неща, но звучат много логично обясненията на момичетата, може и при теб нещо подобно да се е появило.

А за поведението на малките ... просто нямам думи .... всеки път щом се приберем, то Елената иска да ме разхожда из апартамента, да си играем заедно, да готвим заедно ...да правим всичко заедно ...... така ще е! 

# 93
  • София
Пак съм аз, но знам че ще ми простите и ще проявите разбиране Simple Smile ...открих че има 58 майки които чакат бебета през май 2007 ...и това ме накара да си спомня колко разпалено и емоционално пишехме ние когато бяхме бременни преди 2 години ... как споделяхме чувствата и емоциите си .......................... ехххххххх ще се разплача ................

обичам ви и ви благодаря че ви има

# 94
Гале за април сме 62 бременни с 63 бебета и почти всеки ден има нови.
При вас майките има една декемврийка - Янчето

# 95
  • София
Ама после да не забравите да пишете зимно или пролетно бебе се гледа по-лесно  Wink Моята майка все твърди, че пролетно (сестра ми е родена ноември, а аз май).

# 96
  • София
Деска водите по точки  Laughing

Миа естествено че ще ви държим в течение, няма как просто да ви се размине  Laughing

аз да си призная се чувствах прекрасно с раждане през февруари ..вън беше -18С ... сега не знам ..ще видим как ще е ... баш като е мъничко ще са жегите ... ужас  #Crazy

# 97
За гледане в началото може би ще е п-лесно, но като почне да разбира детето да седи в количката и да се опитва да ходи ще си е в къщи, което за мен е кошмар.

# 98
здравейте и от мен, мили момичета !
с голяма паника искам да ви съобщя, че и аз съм бременна ... аз съм от декемврийските мами 2004 (GWENDOLIN), но Жоро бе предвиден за януари и от началото на миналата ми бременност чета и пиша тук .
просто съм в срахотен потрес, не знам да се смея или да плача ... Жоро е изключително палав, имам да го науча на много важни неща още - гърне, да говори,а и сме с биба още ... просто не си се представям с второ бебе, което ще иска на 2-3 часа кърмене и с този бяс, който се прави, че не разбира ... да не говорим, че и ние сме в лондон засега и имаме проблема с двуезичието и късното проговаряне ... няма и кой да ми помага - нашият татко е по цял ден на работа до събота следобяд... направо не знам.
още не съм ходила на лекар ... тук са много зле, не знам къде ще раждам ... как ще ми проследят бременността ...дали в бг или ж ЮК. иска ми се да е в бг, но мога ли да пърувам (и Жоро с мен естествено) до сф непрекъснато ...

честито на колежките за смелостта ... аз засега не мога да се зарадвам, дано поне свикна с мисълта скоро, че мира не ми дава ...за аборт дума не може да става, сега съм на 31 години, после вече много късно ... предполагам, че някъде края на юли, началото на август трябва да го очакваме.

ох, споделих ... само мъжът ми знае.

# 99
  • На небето
Честито на новите бременни, направо ви се чудя... и ви се радвам същевременно.   bouquet

# 100
  • Варна
Честито Гвен  bouquet!
Успокой се, ще се справите и с баткото и с бебе Wink. Жоро ще е на две и половина и ще разбира много повече Heart Eyes. АЗ наблюдавам Мишо как се отнася към племеничката и съм изключително изненадана Grinning, а когато това е собствено братче или сестриче и му е проследил и живота в маминото коремче, мисля, че ще е още по-лесно Hug.
Много се радвам и аз на всички "повтарящи" мами Heart Eyes!

# 101
Честито Гуендалин!!!
Аз не мога да си представя на този етап още един  терминатор в къщи #Crazy Mr. Green #Crazy!!!
Ама ако стане ....не знам... newsm78сигурно ще трябва да мина първо на психо-терапия  Joy Mr. Green Joy

Целувки от нас!!!

# 102
  • София
Честито Гвендолин!!!!

Същите са и моите притеснения, но с огромната разлика, че поне не съм разкъсана между две държави. Пожелавам ти леко бременеене и съм сигурна че ще се справиш!

Боже боже ..това лошо време ме кара да съм много подтисната, а и се опитвам да се разболявам ... на Еленчето и писва да стоим у дома ...добре че поне в събота и неделя бяхме в парка та се налудува много. Ако сме си у дома постоянно иска да ме води някъде, да си играем заедно ...

# 103
благодаря ви за моралната подкрепа, момичета !!!

наистина имам нужда от психотерапия, но какво да се прави, станало вече, ще си го родя и ще си го гледаме ... и моят син е страшен терминатор, днес докато се мих в банята скача на леглото и се издрънка под окото, сега е синьо ... да не говорим, че все едно има мравки в дупето, за секунда не стои на едно място ... ама тъкмо докато си бременея ще свикна с мисълта. дано второто да е момиче Simple Smile
май ще раждам тук, така и ако ни дадат после безсрочни визи нероден петко ще има право на английски паспорт, а след няколко години и Жорко. разбрах, че тук всичко е безплатно и се грижели много добре за раждащите жени и си сама в стая, освен това след 12 часа ако няма проблеми те изписват ... идвали в дома ти да те гледат как кърмиш ако искаш и да ти покажат нещо ако не разбираш ... освен това като тръгнеш да раждаш ако нямаш кола много бързо идвали от бърза помощ. засега май оставам на този вариант, иначе става много сложно.

# 104
  • Sofia
Честито Гвендолин!!!!
Стой си там и не мисли да раждаш в България. А за Жорко подхващай го от сега да го учиш малко по малко. И моето все е със синини и сестра ми категорично отказва да я гледа и 1 секунда че неможела да я види дори какво е направила, но като се видяхме с едно малко бебче и тишина му пази и го заобикаля да не го събуди и беше изключително внимателна - не си познах детето. Успях да махна биберона и то като го срязах. Отучих я от пасираната храна че това беше голям проблем при нас. Сега с гърнето сме на етап акото на гърне, а за пишането не винаги си казва /в тоалетната съм сложила интересни играчки и тичат уж на гърне и да си играят и има ефект - отвреме на време ги подменям/. Уча я и сама да се храни - с не голям успех че държи наклонена лъжицата, но има желание и не я спирам. Ще се научат няма къде да ходят...

Общи условия

Активация на акаунт