Колко пушехте през бременоста си?

• 14 957
  • 228
  •   1
Отговори
# 90
  • UK/София
Ччч, ало , леко с клетвите, че нали знаеш, че сичко се връща!Видяхме, че можеш да пишеш с цветни буквички и ти харесва да оцветяваш-браво на теб!Нямаш право да съдиш никой, уважаема! Simple SmileЯ ходи да ни дадеш под съд, защото сме извършили такова престъпление.Аз пък съжалявам такива като теб - фанатички и съдници на околните!И то много ги съгалявам Grinning
 Остави хората да си живеят живота както те преценят.Всеки има акъл в главата си и знае какво прави, просто ти си навличаш отрицателни емоции Simple Smile

# 91
Говорете си,говорете!То си е за ваша сметка,пушете си,тровете се,тровете всички около вас,особено това,което имате смелост да наричате Слънце или Съкровище на Живота ви!Безкрайно ми е ясно,че веднага ще ме нападнете,сякаш аз съм виновна за нещо,а не се виждате вие убийците на собствените си деца!
Този форум дава възможност всеки да си изкаже мнението,и ако на вас не ви харесва моето прав ви път....Само че с теми като тази давате пример и на бъдещи майки,че едва ли не АМА НИЩО  ЛОШО НЯМА ДА СИ ПРИПАЛИШ НЯКОЯ ДРУГА ЦИГАРКА!!!
Всеки си е съдник на собствените постъпки,аз казвам,че не одобрявам подобно безразсъдство и в никакъв случай не се смятам за фанатичка!
Вие сте фанатички,че не можете да се пожертвате за здравето на съществото,което създавате.
Нито съм скандалджийка,нито обичам да чета морал на някой!
Но в последните дни се нагледах на бременни с огромни кореми,които си пушат и пият кафе,сякаш нищо лошо не е това.....Ей тва ме подразни и не мога да не взема отношение по темата!
Онази Светла от ББ,чудела се дали да си купи 2 вафли или кисело мляко,щото нямала пари,ама през цялото време пред цяла България все с цигара в устата!Това ли е примера за една бъдеща майка!?
Да попитам,вашите майки така ли са пушели едно време,докато вие сте били в утробата им?
Стреляйте,гърмете,всичко един ден към вас ще се върне!!!И това не са клетви!НЕ!Това си е всичко от вас за вас!!!Давайте ПУШЕТЕ!!!Не обръщайте внимание на подобни постинги като моя!!! Simple Smile
Желая ви приятен ден! Simple Smile

# 92
  • Mediterraneo
Виж какво ще ти кажа, момиче! Синът ми почина преди три години. По независещи от мен обстоятелства. Когато бях бременна с него, не съм пушила. Нито пък, докато го кърмех... Не смей да ме наричаш убийца, защото не знаеш в какви рани бъркаш...

Каква си ти, че да правиш подобни изказвания?! Много други майки не пушат. Много други майки изказват негативното си отношение. Ма ти просто се оля. Не обичам да ме квалифицират хора, които не са ми нито на годините, нито на акъла, нито пък знаят какъв живот живея.

Ха имай сега приятен ден, когато осра пейзажа  Stop

# 93
През първата бременност си пушех,но не много,защото се криех от родителите и мъжа ми-само като се видех с някоя приятелка припалвах,но не можах да ги откажа изцяло,дори докато кърмех пущех,за което мнооооого съжалявам.
Сега с това бебче ги отказах още преди да забременея,но ми беше ужасно трудно ,и ако не бях бременна отдавна да съм ги пропоушила.

# 94
Говорете си,говорете!То си е за ваша сметка,пушете си,тровете се,тровете всички около вас,особено това,което имате смелост да наричате Слънце или Съкровище на Живота ви!Безкрайно ми е ясно,че веднага ще ме нападнете,сякаш аз съм виновна за нещо,а не се виждате вие убийците на собствените си деца!
Този форум дава възможност всеки да си изкаже мнението,и ако на вас не ви харесва моето прав ви път....Само че с теми като тази давате пример и на бъдещи майки,че едва ли не АМА НИЩО  ЛОШО НЯМА ДА СИ ПРИПАЛИШ НЯКОЯ ДРУГА ЦИГАРКА!!!
Всеки си е съдник на собствените постъпки,аз казвам,че не одобрявам подобно безразсъдство и в никакъв случай не се смятам за фанатичка!
Вие сте фанатички,че не можете да се пожертвате за здравето на съществото,което създавате.
Нито съм скандалджийка,нито обичам да чета морал на някой!
Но в последните дни се нагледах на бременни с огромни кореми,които си пушат и пият кафе,сякаш нищо лошо не е това.....Ей тва ме подразни и не мога да не взема отношение по темата!
Онази Светла от ББ,чудела се дали да си купи 2 вафли или кисело мляко,щото нямала пари,ама през цялото време пред цяла България все с цигара в устата!Това ли е примера за една бъдеща майка!?
Да попитам,вашите майки така ли са пушели едно време,докато вие сте били в утробата им?
Стреляйте,гърмете,всичко един ден към вас ще се върне!!!И това не са клетви!НЕ!Това си е всичко от вас за вас!!!Давайте ПУШЕТЕ!!!Не обръщайте внимание на подобни постинги като моя!!! Simple Smile

Съжалявам че съм груба но постингите ти нямат нищо общо със здравия разум и го заявявам най отговорно преди да напишеш следващия помисли и спри защото невероятно се изалгаш  Naughty

# 95
Момичета не мисля,че майчето което е пуснало анкетата е целяло до се карате помежду си.Тя е почнала да ги намаля и сигурно ще ги спре.мисля че тя се нуждае от подкрепа  Hug а не от обидни думи.Хайде да бъдем по-мили.Кои сме ние че да съдим другите?newsm78 Я първо да се погледнем в огледалото и после да съдим. Всеки решава сам за себе си.
Ами в интерес на истината майка ми си е пушила доста докато аз и сестра ми сме били в корема й.Надявам се неискаш да изкараш че нещо не ми е наред,нали Crossing Arms?Аз съм била сигурно най-здравото бебе baby_neutral
На мен наистина ми писна от укори ooooh!

# 96
И забравих да кажа гласувах с опция едно.До къмвтори месец пуших,после ги спрях ,от девети пак почнах и после пак ги спрях и сега почнах да си позвалявам до 3-4 на ден.
 ThinkingЕ,осъдете ме.......... Tired

# 97
бях ги спряла 2 мес. преди това - един вид изчистване на организма ми да стане.
Иначе пушех около кутия на ден. Като спрях кърменето пак ги почнах ,но сега пуша до 5 на ден.

# 98
  • На края на вселената!
Не пуша

# 99
Спрях цигарите 20 дни преди да забременея  Wink

Последна редакция: сб, 23 сеп 2006, 19:37 от Roshalche

# 100
  • София
Още като видях заглавието на темата ми стана ясно в какво ще прерасне... няма смисъл от обидни постинги, ЗАЩОТО ВСЕКИ СИ РЕШАВА САМ ЗА СЕБЕ СИ!!! Преди време имаше още такива теми, в които се разяри скандал. Авторката на темата е задала въпрос, на който очаква отговор, а не обида...няма ли да бъде по-лесно, ако само отговаряме без да обиждаме...?!! Confused

# 101
  • София
Никога не съм пушила - нито преди, нито по време на бременността, нито сега.  bowuu

# 102
  • Между гори и планини
Хей момичета, Тайм аут!
Пушила съм , спряла съм, не смятам да пропушвам...
Всички тук сме пълнолетни и можем да поемем отговорност за постъпките си.  Peace
Никой няма право да налага мнението си върху другите  Peace

# 103
  • София
Спрях ги веднага щом разбрах, че съм бременна. Пропуших пак като спрях да кърмя. Peace

# 104
  • София
Гласувах, но си мълчах досега. Пуша по 15 цигари на ден от най-леките - VICTORY 1. Преди да забременея пуших по 30, по-силни. Това успях да направя. Не се гордея, но това е положението.
Убийте ме с камъни Rolling Eyes

И нека всяка от дамите, щедро раздаващи квалификации си зададе въпроса "Аз идеална майка ли съм само след като съм се преборила с един порок?" Още по-фрапиращо е така да се изказват жени, които никога не са пушили и не знаят какво е зависимост. Дано никога не го разберат Thinking

Общи условия

Активация на акаунт