Колко пушехте през бременоста си?

• 14 958
  • 228
  •   1
Отговори
# 75
Спрях да пуша в деня когато разбрах, че съм бременна и то защтото беше започнало да ми се гади от цигарите. Все още не пуша защото кърма и се надявам да не ги пропушвам Simple Smile

# 76
Не пуша! Naughty

# 77
По 3-4, но от най-най леките, с малки изключения.

# 78
  • Варна
Спрях ги в момента в който разбрах, че съм бременна.Много ми беше странно, понеже изобщо не ми липсваха, все едно никога не бях пушила, а съм доста страстна пушачка Rolling Eyes

# 79
Спрях ги! Peace

# 80
По4ти ги спрях.
много рядко си запалвах по-една.

# 81
Преди пушех от една до две кутии на ден. Спрях ги от раз в момента, в който разбрах,че съм бременна. Засега поне нямам желание да пропушвам отново Simple Smile

# 82
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Спрях ги от раз...пушех по кутия, кутия и половина на ден.....не смятам да пропушвам, въпреки че понякога ми липсват

Още преди да разбера, че съм бременна ми ставаше адски лошо от цигарите, не че съм проявила някаква воля, за да ги откажа...

Трябва да си призная, че и на мен беше спряло да ми се пуши още преди да разбера.......но , когато ги спрях  навика да държа нещо и спазмите в гръдния ми кош ме побъркваха........пък и зверски ми падна кръвната захар..........от което ми се виеше свят, чувствах се супер отпаднала и т.н......така че беше голяма борба

# 83
  Спрях ги когато реших да забременея..

# 84
Спрях ги месец и половина преди да zабременея. Преди това пушех минимум по кутия на ден. Вече 4 години откак не пуша, не ми липсват и не се сещам zа тях.
Смърделът им обаче е страшен, на циганско  Sick Чак се чудя как съм ги пафкала 8 години  Rolling Eyes

# 85
Спрях ги но от скоро и сега като ми се пу6и много полу4авам контракции и мисля да питам док какво да правя . Хи4 не ми се вярва да е по полезна една цигара ама в на6ия слу4ай знам ли ?Но ако може6 да ги спре6 си е най добре ама ако не 5,6 цигари newsm78 Simple SmileАз писах теми4ка за това , има една книга на Алан Кар казва се ;Не пу6а ве4е ; newsm10и ми помогна да ги спра .Ни6то не ти пре4и да я про4ете6 и да опита6

# 86
  • област Софийска
В анкетата не съм отговорила, защото нямаше отговор, който да се връзва с моя. Щом разбрах, че съм бременна, ги спрях. Но това не значи, че през цялата бременност изобщо не съм пушила. В компания, чат-пат с кафето (но не всеки ден), съм припалвала. То тогава излезе и викторито ултра, нали са най-леки, та от тях съм палила.

# 87
Съжалявам ви,всички вас пушещи "майки". Mr. GreenСлагам ви в кавички,защото вие изобщо не сте майки за мен! Mr. GreenТотално съм възмутена,че изобщо има такова питане "колко" пушехте!?!?! Mr. Green
Не проумявам колко безразсъдна трябва да е една жена,за да пуши през бременността си!С какво това същество във вас е заслужило да се роди с недъг,недоразвито или с аномалия!?Вие като искате да се тровите - тровете се,скъсявайте си живота,но детето във вас с нищо не е виновно за вашето малодушие  и неспособност да се справите със слабостите си.
Да,аз също пушех,и то по доста.Но бях решена в момента,в който забременея да ги спра.Спрях ги,дори и малко преди да разбера,и от тогава не съм пропушила и цигара,дори не доближавам пушач или място където някой пуши.И това не е фанатизъм,а това е крачката  след която си намразил цигарите и повече няма да вредиш и на себе си,а още повече на детето си.
Упреквам ви всички вас,които пушите с бебе в утробата си,ненавиждам ви,съжалявам горките ви деца!!!!!И по никакъв начин не ви  оневинявам и не приемам това,което правите,защото то е престъпление!!!

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 00:14 от Доня Туфиня

# 88
  • Mediterraneo
... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Само не разбрах м-р Грийн защо го насвятка на няколко места... А ако беше написала поста си и с по- голям шрифт, цена нямаше да имаш. Невероятно просто...

# 89
не пуша по -принцип, но и да пушех бих ги спряла със сигурност, защо да увреждам детето... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт