Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 688
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 2 160
Различни са. Тази с червена глина (моята) е за зряла кожа склонна към засушаване. Мислех, че и другите са с глина. Зелената глина е против акне. В случая явно другите видове само почистват и алкализират.

# 2 161
Аз реших да започна с тази със зеления чай, защото го обичам, но не забелязах да става нещо особено от това почистване Simple Smile Все едно, приятно е.
Зеленият чай не е ли също за проблемна кожа?

# 2 162
  • Варна
Хартията за печене на каква цена излиза като е с купон?

# 2 163
Излиза на 1.49 лв.

# 2 164
Зеленият чай почиства и алкализира, не знам да прави друго. Глините са с лечебни свойства и различните видове имат различен ефект. Моя състудентка си лекуваше акнето точно със зелена глина/хума.

# 2 165
Боже, аз мислех, че за гъби за готвене говорите....
И аз, понеже не ям гъби реших, че е нормално да съм непросветена, а то какво било 😂
Не сте в грешка, от конджак се правят "ориз", паста и други, обикновено ги ползват при нисковъглехидратно хранене. 😎
https://fitness1.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D … eHbEaAnWpEALw_wcB

# 2 166
Уау - 9 калории на 100 грама...

# 2 167
Ябълките “Амброзия” при нас не са изчезвали. Напротив, днес имахме нова доставка.

# 2 168
Лелеее, колко неща могат да се научат от темата. Simple Smile И аз мислех, че става въпрос за гъби за ядене. Просветих се и за нудълите (веднъж ги прочетох като "стъклени недели"). Та, съвсем сериозно, темата е чудесна и ми е изключително приятно да я чета! Hug
Френска леща нямаше при нас, нито на промоционалния регал (където под етикет "френска леща"  се мъдреше "леща екстра"), а на обичайното място имаше други видове леща.

# 2 169
  • Бургас
От гъбите за лице синята и зелената за каква кожа са?
Синята се води за чувствителна кожа, а зелената е за смесена към мазна. Червената за суха зряла, а кафявата не зачетох, освен че е по-силно ексфолираща заради ядковите черупки. Червеничка си взех аз за проба и ми хареса усещането след нея. Ще видим колко време ще я ползвам. Харесва ми и това, че после може да не се хвърля, а да се ползва като компост за домашните растения Wink

Една бърза шоколадова "торта" основно с лидълки продукти Wink
Скрит текст:

Торта с 3 съставки: кокосово мляко, шоколад, мюсли по рецепта на Люси. Аз ползвах от пълномасленото кокосово мляко, натурален кувертюр, фини овесени ядки, печени натрошени лешници, лъжица лешников тахан, сушени боровинки, златни и червени череши, стафиди и за отгоре бразилски орех и малко кокос. Доста приятно ми идва като вкус и консистенция, бързо, подслаждащо и не толкова гузно след това Wink

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 20:27 от bradata

# 2 170
Имам 2 пакета спагети конджак, трябва да вида длаи не са с минал срок на годност.
Днес минах в 10.30 за още инстантни нудъли, но пак нямаше.

# 2 171
  • Буркина Фасо
От гъбите за лице синята и зелената за каква кожа са?
Синята се води за чувствителна кожа, а зелената е за смесена към мазна. Червената за суха зряла, а кафявата не зачетох, освен че е по-силно ексфолираща заради ядковите черупки. Ч
Скрит текст:
ервеничка си взех аз за проба и ми хареса усещането след нея. Ще видим колко време ще я ползвам. Харесва ми и това, че после може да не се хвърля, а да се ползва като компост за домашните растения Wink
Една бърза шоколадова "торта" основно с лидълки продукти Wink
Скрит текст:

Торта с 3 съставки: кокосово мляко, шоколад, мюсли по рецепта на Люси. Аз ползвах от пълномасленото кокосово мляко, натурален кувертюр, фини овесени ядки, печени натрошени лешници, лъжица лешников тахан, сушени боровинки, златни и червени череши, стафиди и за отгоре бразилски орех и малко кокос. Доста приятно ми идва като вкус и консистенция, бързо, подслаждащо и не толкова гузно след това Wink
за крастава кожа предлага ли се нещо ? Smiley

# 2 172
Да. Шамари Simple Smile

# 2 173
Кажи сега цена и кога са на промоция🤔

# 2 174
На специална оферта за специални хора Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт