Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 660
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 1 575
Не става птичата храна за хора. Animal Rat Animal Rat Човешката храна се съхранява при много висок стандарт докато при зърното за птици няма такова нещо. Спокойно може да е било насипано на дъното на мърляв камион, в него да са тъпкали с обувки и да е събирано от пода с метла. Stuck Out Tongue Closed Eyes

MTV, врабчетата би трябвало да ядат просо, но често птиците са предпазливи когато не са виждали такава храна. Естествено може и да има други причини да не идват, може да е и различен вид, но ако го оставиш може да се престрашат да опитат. Cake

dolce miele може би фурната е била твъде силна и ги е зачервила отвън преди топлината да е стигнала до вътрешността Thinking

# 1 576
За да не са глетави бутерките, плънката не трябва да е влажна като за баница, а по-суха. Течен шоколад е най-влажното,което биха понесли. Колкото по-суха, по-добре.

# 1 577
Ядосах се! Съжалявам за спама, но не мога да остана длъжна когато някой "хвърли" нещо в пространството без да е осведомен.
  Въпросната "белина" в Испания е тази:

Има си нарисувана даже маруля. Обаче се нарича "домакинска белина за дезинфекция на храни и питейна вода".
"Белина" я наричат, защото има хипохлорит.
Хлорното съдържание е 50 грама на литър!!!!
Това е много по-малко в сравнение с белината, която се продава в България!
Испанската "домашна белина" си е одобрена от агенцията им по храните, просто защото концентрацията на хлор е много малка!!
Тук в България белините имат минимум 90 грама хлор на литър и е абсурдно да се обработва каквато и да е храна!!!

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 23:05 от marinadp

# 1 578
  • София
Колкото и да обясняваш, то като си няма акъл що да не го пие и яде 😂 Визирам тези, които пиха дезинфектанти, не някой от форума, да не се засегне някой. Точно този кокосов йогурт съм набелязала и аз да купя, както и баклавата, но по-скоро нормалната .. и кадаифа. И за йога клин ще ходя и за сутиени. Някой има ли такъв модел? Предполагам не са с подолънки?

# 1 579
Днес следобед ходих до Лидл. Имаше едно дървено влакче на цена 29.99лв. На етикета на кутията пишеше "дървен конструктор със звуков и светлинен ефект" , на кутията е нарисувано пъстро влакче с локомотив и 3-4 вагона. Това ли е търсената играчка?
Имаше мрежи за пране и за сутиени. При нас дори бяха на две места (до гащите и на гърба на този щанд).
Имаше доста бадемово брашно. Седмица, две изобщо нямаше, от миналата седмица има доста пакети в кашона.
Купих бадеми с купон , нищо не спечелих от скреч картата. Купих предпоследната кутийка с боровинки.

# 1 580
В краен случай, може и в Кауфланд да погледнете за влакче. Те нещата са им идентични

# 1 581
И аз мия плод и зеленчука.Всеки ги пипа,бърка си в носа и къде ли не .Отделно и прахоляци хвърчат .Хич не ми е за короната,просто съм малко гнуслива.
Соул,разтварям в една купа малко сапун с вода и после плакна,пера ги знам,ма какво да се прави  Grinning
За дезинфекция на зеленчуци се ползва белина : една капачка на 4л вода се киснат 5 мин и се изплакват.
Това е нормата, която трябва да спазвам при приготвянето на сандвичи с пресни зеленчуци и която се следи от съответните органи за контрол на предлаганите готови храни.

Съжалявам, че съм offtopic, но как дезинфекцирате зеленчуци с белина?!
Звучи абсурдно. Сложете линк към съответната наредба да прочетем.
Министерството на земеделието има бюлетин в сайта си, където изрично е записано, че с белина не се дезинфекцират по никакъв повод хранителни продукти?!
Извинявай, ама вече се ядосах! Що не си гледаш твоя живот?

# 1 582
Благодаея, момичета. Мисля, че не беше твърде силна фурната- около 180 градуса, ще пробвам да навивам по-рехаво. Ако не помогне, ще експериментирам с градуси и времето за печене Blush Е, каквото остана в тавата беше изядено, другото опаковах на детето за училище. Никой не критикуваше Kissing Heart
Пийкок, да, много е приятно това бутер тесто. Blush

# 1 583
  • София
Момичета, пускали ли са вече йога постелките и преди? Интересувам се дали са от този тип - тънки и супер изпънати като се разпънат на пода?

И замразеното тесто за пица това, което така горещо препоръчвате ли е?

# 1 584
Момичета, пускали ли са вече йога постелките и преди? Интересувам се дали са от този тип - тънки и супер изпънати като се разпънат на пода?

Да, добри са, преди няколко дни писах за тях.

# 1 585
Този кокосов йогурт дали е същият като един пускан във веган седмица? 🤔Ако е нещо ново, бих пробвала, от онзи преди не бях очарована.

# 1 586
  • Стара Загора
Само от четвъртък ли продават лалета или има постоянно? Мислех, че са от понеделнк, и щях да купувам вечерта, но преди малко видях в каталога, че пише, че са от четвъртък.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 00:49 от ❇Sisi_91❇

# 1 587
Този кокосов йогурт дали е същият като един пускан във веган седмица? 🤔Ако е нещо ново, бих пробвала, от онзи преди не бях очарована.

Отбелязан е като нов продукт;

# 1 588

А каква е разликата между фитнес постелка и постелка за йога?

# 1 589
  • София

А каква е разликата между фитнес постелка и постелка за йога?

При йогата изпълняваш практиките бос и трябва да не се хлъзга. Освен това не трябва да е дебела и мека за да си "по-свързан" със земята.
А класическите фитнес постелки са по-дебели от материал подобен на пяна, на тях редовно се тренира и с тежести, съответно освен със собствените си килограми тежиш и с допълнителни и това омекотяване на постелката е необходимо за да не си натъртиш опашната кост, врата, рамената и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт