Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 556
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 1 605
Пачучното бельо значи е друг вид сатен, този който купувах и харесвам беше 100 % памук, сатен- долен чаршаф с ластик и от него съм доволна.

# 1 606
Аз взимам винаги от азиатската - супи в консерви много са хубави в нас всички ги обичат 1 консерва е една порция Simple Smile  много са удобни защоото складирам и като му се дояде на някой я отваря топли и готово.
Бамбука в буркан също е хубав и от него си складирам - да си имам като готвя - аз изхвърлям водата и само лентите запържвам с другите зеленчуци. Оризовите нудълси и тези от боб мунг са на почит в нас стават и за студена салата и за топла манджа. Сосовете в бурканите целия се ползва на едно добавям към запърженото месо /пиле. Подправките са ситно смлени. Обожаваме компота от Манго мммм, ядем го само така или взимам плода и на чийз кейк.
Азиатската е една от любимите седмици и разоряващата

# 1 607
Феникс, дано някой е взимал по-скоро. Моя злощастен опит  от преди 5 години някъде и миризмата не беше моята...
За чаршафите има сатениран памук, тойто е хубав, но това с микрофибъра мисля, че е едно лигаво, гадно и спарващо.

Пинко, а тази смляна подправка за уок какво съдържа?
Мангото и аз мислех да пробвам.

# 1 608
  • Пловдив
Нищо не съм опитвала от азиатската седмица...даже незнам как да го сготвя.

# 1 609
Аз заобичах къки като бях бременна, само от това не ми ставаше лошо...едни индийци живееха в блока и от тях ми замириса веднъж на вкусно Simple Smile Имах един плик подправка къри, за доста време ми стигна и беше страхотна, но не мога да нацеля пак такова хубаво, за това сега се настървих на азиатската седмица.

# 1 610
И аз не съм купувала никога от тези неща на Лидл. Имам зелен чай, но той е друг. Искам азиатски сладкиши, но нямам предвид американските курабийки с късметче - те не ме интересуват изобщо.

# 1 611
А пък аз съм сред хвалещите тук едамаме - за първи път зелена соя опитах овкусена с лют сос в ресторанти Хепи и после само издирвах откъде мога да взема. Лидълското е хубаво, имаше преди два вида - с шушулка (да припомним, за който не е пробвал- тя не се яде, ронят се зрънцата) и без - по-удобна ми е за приготвяне втория вид.

# 1 612
  • Пловдив
А как е съставът на нуделите от боб мунг и оризовите? В смисъл, има ли разни модифицирани царевични нишестета, оцветители и от този род неща?

# 1 613
fenyx Може ли рецептата за Едамаме-то Simple Smile ?
Аз харесвам почти всичко от Азиатската седмица. ММ харесва супите. Най-често правя нудели или спагети по китайски. Със сушито не се разбрахме - в смисъл получи ми се ориза и всичко, обаче с това навиване ...
Планувам Миш-маш с чушките Simple Smile

# 1 614
  • софия
Аз съм планирала мързеливи чушки бюрек с чушките, но ще ходя по-късно. Дано не са изкупени.

# 1 615
Минах до Младост 2, не видях никакъв бамбук.
Сутиените с дантела - издължения до раменете с дантела модел много ми харесаха и единствената причина да не купя е, че имам доста (нямам място, не трябва и да се прекалява с покупките освен това).
Взех и днес. едамаме.
Нямам някаква специална рецепта - правя го по указанията на опаковката и дори натурално без сол го хапвам и така ми е вкусно. Но това не означава, че на всеки ще допадне. А в Хепи го предлагаха с шушулки и някакъв лют сос, после само с морска сол- та може да се овкуси и с всякакви вариации на лют сос. Лидълското се прави за 3 минути в микровълнова. Но който не иска да ползва такава- купувано от друго място  съм правила и в тенджера на котлона, сигурно и това ще може така.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 11:37 от fenyx

# 1 616
  • София
А как е съставът на нуделите от боб мунг и оризовите? В смисъл, има ли разни модифицирани царевични нишестета, оцветители и от този род неща?
Аз оризови нудели не съм виждала, ако имаш предвид прозрачните, те са грахови.

# 1 617
Грахови са, има и царевично нишесте.

# 1 618
Аз съм останала с впечатлението, че повечето неща и в азиатската (както и в американската) седмица, са бъкани със захар и захарни сиропи и винаги ги подминавам с тъга. Но искам да похваля зелените чайове от 3,99. Пробвах и трите, страхотни са, ще зареждам още.

# 1 619
  • София
Здравейте, имате ли впечатления от четката за коса? От снимката в брошурата не разбирам дали е въртяща се.

Общи условия

Активация на акаунт