Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 528
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 1 620
И аз направих едно пазарче сутринта ...едвам успях да се промъкна в 8:15 -8:20 Simple Smile и след това спокойно си напазарувах .Имаше и още няколко като мен - няма такъв кеф, спокойно да си огледаш и напазаруваш ,без никой да те блъска и диша във врата Wink
Аз си заредих чушки ( разбира се), картофи, сокове, от всички видове фолиа и пликчета  с цип( много са ми удобни за храна на малкия за училище ) Simple Smile , нудъли ,кимчи и супа за проба ,пиле и сьомга , леща , пастет ..и някакви дребни работи.
Не ми харесаха клиновете ( много стегнати ми се сториха и ще трябва да си взема поне л-хл , а това не ми се нрави особено Sad ) .Бюстиета са хубави -особено това розовеещото е много приятен десен , но нямам нужда.
То по броя на клинове и бюстиета вкъщи,човек ще каже че всеки ден се потя и тренирам ли ,тренирам , но истината е ,че си ги нося за по вкъщи ,щото са ми удобни ...а гъзинката ми все декар си седи Joy

# 1 621
Фолиото за свежо съхранение го видях в магазина- на опаковката не пише 2 в 1, както на снимката в брошурата, но в описанието- че е термоустойчиво до 100 градуса в микровълнова - надупчено с вилица. Моята микровълнова няма градуси, нямам идея как да определя температура от 100 градуса.
Забравих да кажа, че много ми хареса като цвят 😃  розовичката постелка за йога.

# 1 622
Здравейте, имате ли впечатления от четката за коса? От снимката в брошурата не разбирам дали е въртяща се.

И аз това искам да знам. След малко отивам и ще стане ясно 😉

# 1 623
От скреча сега раздават Слънчо за 1 ст.

# 1 624
  • София
И аз се отчетох с един бърз пазар - взех си бюстиета зелено и розово, но ще трябва да сменя размера, клин (но ще го върна, че е като чорапогащник и без никакви шевове, а не харесвам такива), постелката за йога не е каквото се надявах, а баш за фитнес и ще няма да седи идеално изпъната на земята. Отделно долнища за малкия и разни хранителни неща.
За пръв път, обаче попадам на груб служител и ми развали усещането от пазара. И адски ме дразни това, че няма унифицирана политика за връщане между филиалите, а даже и между служителите във филиала. Не стига, че се редя два пъти на каса за да върна и после да пазарувам ама защо съм била сложила продукта за връщане на лентата, а не го държа в ръка? Ама защо съм си била взела количка и се редя с нея като само ще връщам, да съм върнела и после да изляза пак за количката... и това с един тон дето не подхожда да се говори на клиент, камо ли на очевидно много бременна жена. Има ли някъде описано като за идиоти като искаш да върнеш нещо какви са стъпките?

# 1 625
  • Варна
Няма, защото явно навсякъде са различни, и преди сме коментирали. В нашия филиал просто се обаждам на каса (от външната страна), влизам, пазарувам си и се редя на опашката само веднъж, а не по два пъти, това последното за мен лично е някакъв абсурд. Оправям си сметката и след това подавам нещото, което ще връщам, заедно с касовия бон. Дотогава си го държа в ръка, разбира се, а не го слагам на лентата, за да не ми го маркират по инерция втори път, вместо да ми го сторнират.

# 1 626
  • София
От XXL седмицата има йогурт с кафе, дали го има в постоянния асортимент, като вкус?

Ако имаш предвид Кремозото, няма го в постоянния асортимент, поне аз не съм го виждала досега. И на мен много ми хареса.

# 1 627
От азиатската седмица се надявах да се запася със сос Териаки за година напред, но нито в брошурата, нито в магазина го имаше. Явно го спират, жалко. Взех да пробвам къри масала сос, за пиле по индийски.

# 1 628
От азиатската седниза се надявах да се запася със сос Териаки за година напред, но нито в брошурата, нито в магазина го имаше. Явно то спират, жалко. Взех да пробвам кърпи масала сос, за пиле по индийски.

Чакам отзиви!
Simple Smile

# 1 629
Някой дали обърна внимание дали има от чорапите за йога? Ходих до магазина, но тотално изключих, да знам дали има смисъл да ходя пак.

# 1 630
И аз се отчетох с един бърз пазар - взех си бюстиета зелено и розово, но ще трябва да сменя размера, клин (но ще го върна, че е като чорапогащник и без никакви шевове, а не харесвам такива), постелката за йога не е каквото се надявах, а баш за фитнес и ще няма да седи идеално изпъната на земята. Отделно долнища за малкия и разни хранителни неща.
За пръв път, обаче попадам на груб служител и ми развали усещането от пазара. И адски ме дразни това, че няма унифицирана политика за връщане между филиалите, а даже и между служителите във филиала. Не стига, че се редя два пъти на каса за да върна и после да пазарувам ама защо съм била сложила продукта за връщане на лентата, а не го държа в ръка? Ама защо съм си била взела количка и се редя с нея като само ще връщам, да съм върнела и после да изляза пак за количката... и това с един тон дето не подхожда да се говори на клиент, камо ли на очевидно много бременна жена. Има ли някъде описано като за идиоти като искаш да върнеш нещо какви са стъпките?

Аз съм връщала неща в магазин в друг град, не било еднократно, и никога не съм имала проблем. Веднъж дадох за ремонт уред, с изричната уговорка да ми бъде върнат в дру град - нямаше никакъв проблем. В това отношение нямам никакви забележки към тях....вероятно в твоят случай се касае за отношение на конкретен служител.

# 1 631
Някой дали обърна внимание дали има от чорапите за йога? Ходих до магазина, но тотално изключих, да знам дали има смисъл да ходя пак.
В Младост 2 имаше чорапи за йога.

# 1 632
Бързам да пиша за йога постелките. НЕ СА същите, за които казах, че са добри! Подведох се по цвета и шарката от брошурата, но са порести и хлъзгави!

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 16:25 от milanda

# 1 633
Здравейте, имате ли впечатления от четката за коса? От снимката в брошурата не разбирам дали е въртяща се.

И аз това искам да знам. След малко отивам и ще стане ясно 😉

За моите нужди категорично не става. Силна е,но не се върти автоматично. Същия ефект ще постигна с пресата си по- лесно и бързо.
  Иначе взех от четките за лесно разресване за косата на дъщеря ми - мисля,че стават. Също така сутиен с дантели и бельо- симпатични са- дано бъдат и удобни. Бейби спанакът е свеж.

# 1 634
Някой с мнение за тази джаджа?

Общи условия

Активация на акаунт