Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 520
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 1 635
Вече направих 30-минутна йога върху новата постелка и съм що-годе доволна. Разбира се, не е като в йога студиото, в което ходех преди да го затворят заради мерките, но и онези постелки там не струват 18 лв., а много по 18. На бос крак бях върху лидълската и не съм се пързаляла, с ръцете също. Впрочем в йога студиото ми се е случвало да ми се изпотят ръцете и дори там съм се пързаляла. Е, сега не съм се потила, вероятно ще се пързалям и на лидлската, но за парите си я намирам за удачна покупка.

# 1 636
  • В полите на Витоша :)
Някой, купил френска леща на Крина, може ли да погледне в касовия бон цената дали наистина е 1.39, защото във филиала на "Алабин" бяха сложили Леща Екстра с тази цена. Взех френската и на касата излезна 2,29. Казах, че в брошурата е 1,39, жената погледна, увери се, че е същата и каза на колежка, че трябва да се оправи това, за да не се разправят цял ден с тази леща. В крайна сметка не можаха да ми я дадат на обявената промоционална цена. Писах в контактната форма и още чакам отговор.

Госпожа Лаленце, този със забележките да не е на "Алабин"? Там има един точно като свекърва - постоянно прави забележки на клиентите.

# 1 637
  • Бургас
Я идете в Кауфланд, там пък са пуснали хартиени купончета за изрязване от брошурите. Лидъл + ще ви се види песен 😸
И майтап да няма, наистина тази седмица нямахме пред входа обичайната купчинка с брошури, които ни оставят в петък вечерта или събота Grinning Не че ми е допаднало нещо от тези купони, ама ми направи впечатление.

Заредих си аз с любимите на дечко цариградски кюфтенца - хем са намалени, хем пролетно време ги спират до зимата обикновено. Разделям ги на 2 и замразявам. Така от една тарелка правя 60 топчета, които разделям в 2 торбички по 30 и това ми е дозата за бърза супа топчета: порции с по 6 топчета вътре Joy Синът ми обожава такава супа и точно с тези кюфтенца му е  най-любима Simple Smile

Дебнех марципана от коледните неща за сладкоправене, че имаше само 3-4 бройки и днес вече беше на стелажчето с -30%. Та метнах 2 пакетчета от него за едни любими сладки, хоп и балсамов оцет от Модена, дето се хвали толкова, че и харесваните лозови сармички от гръцката седмица... Доволна съм Wink Имаше и Рафаело намалено, ароматни есенции, сладкиши разни, ама устоях геройски. Не че не платих пак 70лв, а отидох без списък даже ( ๑॔•◡ુ•๑॓)

# 1 638
А някакви отзиви за клиновете? Дали си заслужават..

# 1 639
Правещите макарони може ли да споделят стават ли сполучливи все пак с бадемовото брашно от Лидл? Май ще се престраша за първи макаронен опит...

# 1 640
В Кауфланд тази седмица има постелка за 12 лв, както и пудовки, както и други спортни джаджи. Гледам и маратонки за 22 лв, но сигурно няма да ми харесат, както стана с последните, които пуснаха Лидл.
Четох тук, че са на един собственик и стоките си приличат, но според мен дрехите в Лидл са много по-хубави.

# 1 641
  • София
Загледах сешоара обаче не посмях да го купя.
Трябва ми за дъщеря ми, която е с дълга и гъста коса и като трябва да я суши се започва едно мрънкане.....
Имате ли впечатления?

# 1 642
В Кауфланд тази седмица има постелка за 12 лв, както и пудовки, както и други спортни джаджи. Гледам и маратонки за 22 лв, но сигурно няма да ми харесат, както стана с последните, които пуснаха Лидл.
Четох тук, че са на един собственик и стоките си приличат, но според мен дрехите в Лидл са много по-хубави.

Постелката им е ужасна поне според мен де, сгъната беше като мушама на 4ри.

# 1 643
Брадата, и моя син много обича цариградски кюфтета, но аз си ги правя сама. Трябва да взема тези да ги пробваме

# 1 644

Аз не ги одобрих, подходящи са точно, както са написали, предимно за йога, безшевни, стоят като чорпогащник или по-дебел клин.

# 1 645
  • Стара Загора
Здраевейте! Заредих с няколко броя от замразеното тесто за пици и се замислих дали няма да станат някакви кифлички с него? За бърза закуска за дребните преди училище. Пробвали ли сте?

# 1 646
  • София
Аз пък дебнех от една година лампите. Не солната, а тези с тъч-а. Страхотни са, осветяването, дори и за четене е много добро. Имахме две, но и двете се счупиха, поради игра на футбол вкъщи Simple Smile и оттогава  дебна всяка брошура. Светлината се намалява / увеличава с тъч на 3 нива, идеална е.

# 1 647
  • София

Аз не ги одобрих, подходящи са точно, както са написали, предимно за йога, безшевни, стоят като чорпогащник или по-дебел клин.

И моето мнение е такова, писах по-нагоре, че ще го връщам.

Green_eyed, не филиала на Луй Айер, но наистина за пръв път ми се пада такъв сърдитко.

MTV, пазарувах в различен от обичайния ми магазин и затова написах, че ме дразни, че не са еднакви изискванията навсякъде.

# 1 648
Това с връщането е ужас.

# 1 649
  • Бургас
Брадата, и моя син много обича цариградски кюфтета, но аз си ги правя сама. Трябва да взема тези да ги пробваме
Ако е свикнал на домашни такива, може и да не му допаднат. Мен един път ме домързя да меся кайма с подправки и да въртя топчета за супата му и имах в хладилника такива кюфтенца за бърза вечеря, та реших с тях да пробвам. Толкова му допадна супата така, че пожела вече така да му я готвя. Иначе не че са нещо особено, но явно наборът подправки му харесва и тъй като и на мен ми е бързо и лесно така, така си и остана.

Общи условия

Активация на акаунт