Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 428
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Момичета, да сте живи и здрави, че похвалихте чушките! Те ща са ми откритието на 2021 Simple Smile)))))

Не винаги ми харесват препоръчаните продукти, та затова подходих предпазливо с 2 буркана, днес направих миш-маш с единия, чуден стана за има-няма 10мин.

Колко често ги пускат, да знам колко да заредя Mr. Green

Взех за проба и сливово вино, не е моето, на компот ми мяза, за разлика от малиновото, което харесвам.

# 1 921
  • София
Вземи един мастърбоккс ,да има.Не е често.

# 1 922
Точно тези-един път в годината приблизително.
Скрит текст:
( миналата година истерясахме в темата по тях и по намалената сладка ряпа Simple Smile )

# 1 923
Тази снимка на тестото за пай е за мен, благодаря. Ако правилно разчитам, няма краве масло в него, така ли е? Thinking

# 1 924
  • Бургас
Пише МЛЕЧНА МАЗНИНА, което не знам как да го тълкувам, звучи ми като на масло .....иначе е изписано рапично такова също и палмова.

# 1 925
Всъщност не знам ...от коментара останах с впечатление, че е пакетиран хляб. При нас със семена пакетирани, освен на Живена, други няма.
Аз похвалих пакетирания бял хляб на родна стряха

PeacockLove, може ли снимка на хляба, освен ако не става дума за обикновения пакетиран, аз търся със семена. Благодаря !

# 1 926
Да сте видяли зелка или картофи със срок на годност?
Прощавай, че се хващам за думата... вчера взех зелка, която се оказа много суха. Не ми хареса. Ама сега половин зелка няма да ходя да връщам, я. Ама и другите като ги гледах нямаха по-свеж вид. Само бяха по-големи.

# 1 927
Точно щях да пиша за зелето, което взех вчера- пишеше "българско", на 0.39/кг и на вкус почти го докарва на "китайско зеле".
Скрит текст:

# 1 928
  • In transit
Тази снимка на тестото за пай е за мен, благодаря. Ако правилно разчитам, няма краве масло в него, така ли е? Thinking
Ето завъртяна снимката:

# 1 929
  • на Мелмак
Дано останат сиренцата с босилек и чесън, и това с орехи. Мноооого са ни вкусни Grinning
Друго също взех, не ни допадна, утре ще ходя за нова дегустация.

# 1 930
  • Mediterraneo
Да сте видяли зелка или картофи със срок на годност?
Прощавай, че се хващам за думата... вчера взех зелка, която се оказа много суха. Не ми хареса. Ама сега половин зелка няма да ходя да връщам, я. Ама и другите като ги гледах нямаха по-свеж вид. Само бяха по-големи.

Но това не означава, че не е била "в срок". В момента и при нас зелето е такова. Аз само като го хвана в ръка, преценявам дали е сбито и сухо. Тежи.

# 1 931
Аз не знам кога му е срока на зелето, просто споделям, че не е най-свежото зеле, според мен

# 1 932
  • София
Вземи един мастърбоккс ,да има.Не е често.
Точно тези-един път в годината приблизително.
Ужас.... скъпия ще ме убие, като му връча кашонче с чушки да носи към килера на вилата в събота Mr. Green

# 1 933
То вкусове разни, но аз пък точно този сорт зеле харесвам. Да ми е е леко като го хвана и по- сухо идва Simple Smile

# 1 934
  • Бургас
А къде отидоха цветните чушки, някой знае ли? Някой скоро виждал ли ги е? И аз, тъй като се включвам по средата на нищото, какви са тея чушки , дето се говорят последните няколко страници, но не мога да им хвана началото ?

Общи условия

Активация на акаунт