Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 884
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 2 700
  • Козлодуй
Много е хубава прахосмукачката но няма четка има само една гума за обиране на течности и обикн приставка която е тясна за големи повърхности не става - на мен ми харесва че обирам дивана и масата Simple Smile
dolce miele, обикновени врабчета си снимала Simple Smile
Врабец патриот
Скрит текст:
Казват, че не съм красив,

че съм рошав и свадлив,

че не съм добър певец,

нито пък голям храбрец.

Може да е вярно туй;

но, момченце, ти ме чуй! —

Август мине ли по нас,

ненастанал още мраз,

разни птици хубавци

и прославени певци

през реки и планини

бягат в топлите страни.

А пък аз и в пек, и студ,

необлечен, необут,

все стоя си, всеки знай,

в моя хубав роден край.

Нека да не съм красив,

да съм рошав и свадлив,

нека да не съм певец,

аз съм патриот-врабец!

# 2 701
Много весело и свежо в темата днес Joy
Правих и аз чийзкейк с бисквитите Мария.
Понеже го редя мързеливо като бисквитена торта,
а тези паснаха идеално на едни кръгли чаши, които имам, го направих в тях.
Хареса ми на вкус как се получи, а индивидуалната порция става и за по-красиво
поднасяне. Обикновено не успявам да извадя добре оформено парче от тавата.

# 2 702
С лидълските рингове (а може и подобни да има и другаде) лесно извадих чийзкейка, който ви бях снимала наскоро - а общо досега два пъти съм правила изобщо чийзкек без печене (а и без желатин е). Но са общо 4 бр, ако трябват за повече порции, ще са нужни и повече рингове. Бисвитите Мария много харесах за блата, втория път даже им увеличих количеството (спрямо рецептата).

# 2 703
Провансалската майонеза беше обсъдена, но тогава нямах намерение да купя и съответно не помня. Та, става или не, според пробвалите я?
Пилешките дробчета от кога са увеличени?

# 2 704
Става, даже покрай нея (нищо че няма мляко) се престраших да направя домашна млечна.

А днес гледах, че холандските чери от 500 гр. са вече даже 7.29 лв/опаковка.

# 2 705
Отдавна не бях влизала и прочетох само за новата брошура обсъжданията.
Някой има ли този шкаф за съхранение, който е следващата седмица? Качествен ли е, държи ли на много натоварване? Позачудих се дали няма да ни свърши работа за коридора.. мислим буркани да съхраняваме там.
И аз забелязах, че са 9 лалета в сайта. На място ни съм се заглеждала, ни съм ги броила. Вчера взех мини нарциси 4 луковици за 50ст. Големите бяха намалени на 1лв. Simple Smile

# 2 706
Лалетата при нас са 7 бр в опаковка, обаче най-интересното е, че има две табели. Едната е, която звънче е показала, на другата пише 4.99лв за 7 бр. Иди разбери...
И аз съм купувал на Милото лалета, 7 броя са .

# 2 707
  • София
Суров кадаиф може да се замразява във фризер, така че ако остане не е проблем , винаги имам на разположение във фризера.

# 2 708
pvacheva, абе...много тлъсти и окръглени за обикновени врабчета, някак различни ми се сториха, може би на снимката не си личи... Joy Но може и Лидъл просто добре да си ги гледат Sweat Smile
Соул, пробвах много бързо прахосмукачката- минутки преди 14 ч Smile От раклата над леглото, скрин, шкаф и подобни събра прах идеално. С течности не съм тествала, гледала съм клипчета онлайн- вярвам им. От текстил обира само една част. Ще мисля вариант да и' пригодя четка, че иначе ми харесва (засега). Лекичка е. Косми, влакна, мъхчета и др. от килимите обирам нсй-често с една силиконова четка за домашни любимци и дамаски (мразя да вадя прахосмукачйара- чудовище чести, действам на гладки повърхности с вертикална Бош)- може би след като почистя с четката по-едрите неща, би обирала праха и от текстил...От теракота също събира добре. Има приставка за фуги/ъгли.

# 2 709
Отдавна не бях влизала и прочетох само за новата брошура обсъжданията.
Някой има ли този шкаф за съхранение, който е следващата седмица? Качествен ли е, държи ли на много натоварване? Позачудих се дали няма да ни свърши работа за коридора.. мислим буркани да съхраняваме там.
Много тънки рафтчетата, не е за буркани... Освен ако не са празни 🙄

# 2 710
И аз мисля, че не е за буркани шкафът. По-скоро за някакви аксесоари, дрешки, някакви книжки (не целия пълен с книги)...

# 2 711
Не съм чела назад затова направо ще питам - бива ли ги спалните комплекти от тази седмица? Плътни ли са или рехави? Защото аз купувам и харесвам много плътни, не нишките да им се виждат.

# 2 712
pvacheva, а как е постелката като материя, мека като кърпа или нещо като неопрен.

# 2 713
Долче,така като пробва зелето ,мислиш ли че ще върви с извара кремообразна?И аз мислих да взема зеле и днес забравих.Но взех протеина на прах .Почти кило за тая цена е супер.
Френски макарони при нас бол.

# 2 714
  • Буркина Фасо
Провансалската майонеза беше обсъдена, но тогава нямах намерение да купя и съответно не помня. Та, става или не, според пробвалите я?
Пилешките дробчета от кога са увеличени?
колко лв. са за 500 гр.?

Общи условия

Активация на акаунт