Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 653
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 865
  • София
............................
Тези кралски печурки белите ли ги преди да ги готвите? Simple Smile

Задължително ги обелвам, но на вкус........... не искам да влизам в разни излишни полемики

# 2 866
  • Буркина Фасо
............................
Тези кралски печурки белите ли ги преди да ги готвите? Simple Smile

Задължително ги обелвам, но на вкус........... не искам да влизам в разни излишни полемики
никога не ги  беля. губя от грамажа Smiley  а и са култивирани. т.е.  чисти са.

# 2 867
Горе в линка на Соул виждам палачинки на Йоли. Къде са чистите салами?

# 2 868
  • Пловдив
Загубиха се в превода... Grinning

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 22:21 от mystic woman

# 2 869
Портокалите на промоция 4 кг мрежа бяха много хубави и за сок и за ядене, но тази вечер вече нямаше от тях...
Взех едни червени портокали, да пробвам и тях.

# 2 870
  • София
Ей,много чисти тоз народ! Една прахосмукачица не сте ми оставили Disappointed

Спокойно,  от утре ще започнат да връщат награбеното. 24 ч. трябва да престои заради Короната и после ще я изнесат за вторична продажба. А може и да и лепнат оранжев етикет за 30% намаление.
Сега сериозно - ММ не я одобри за колата, не събирала нищо.
За в къщи не ми е необходима и не и дадох шанс.
При дъщеря ми имат - внука си играе с нея, като играчка му е.  То не си заслужава за едни трохи да ходя до другата стая, да я вземам от зарядното и после да я връщам.

# 2 871
Тета, оправих линка. Пътувах и е станало някакво преплитане при копирането. Благодаря, че обърна внимание.

# 2 872
  • Пловдив
Хвалените суш.сини сливи само в опреселена седмица.ли са?

# 2 873
  • Г. О.
Имам зимни непромокаеми ботуши, купувани от Лидл в края на 2019г. Тази зима при първото обуване в снега пропуснаха и краката ми бяха мокри и замръзнали. Кажете ми, моля ви, обувките имат ли гаранция и какво включва?

# 2 874
mystic woman сливите са от постоянния асортимент. Във филиала, в който аз пазарувам, стоят при ядките Wink
 Аз също се включвам с готовност да изпратя колан, ако потребителката, която се интересува, прецени че ще й бъде необходим Simple Smile

# 2 875
Обувките са с гаранция 3 години. Но дали включва пропускане...вероятно да, след като ги продават за непромокаеми. Кой модел е това, моите също са непромокаеми, не са ми създали проблем, за радост.

# 2 876
  • София
Да си задам пак въпроса - с това прясно тесто с мая какво приготвяте? Аз меся и доста тестени неща ядем, но това ми изглед като бутер тесто, а не е.

# 2 877
  • София
Пробвахме виенските шницели от XXL седмицата, много ми харесаха, има ли подобни в редовния асортимент?

Не видях, дали се размразяват преди печене и за всеки случай размразих, как ги приготвяте?

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 23:25 от nad_tab

# 2 878
  • Буркина Фасо
Да си задам пак въпроса - с това прясно тесто с мая какво приготвяте? Аз меся и доста тестени неща ядем, но това ми изглед като бутер тесто, а не е.
пици, мекици, бухти ...

# 2 879
Пробвахме виенските шницели от XXL седмицата, много ми харесаха, има ли подобни в редовния асортимент?

Не видях, дали се размразяват преди печене и за всеки случай размразих
Има едни произведени в Италия, много ми харесват на мен. Но иначе и тези мисля, че съм ги мяркала в редовния асортимент.

Общи условия

Активация на акаунт