Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 653
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 880
  • София
Здравейте,

защо изчезнаха тези сосове от американската седмица? Снимката е примерна от нет-а. Имаше няколко вида.

Скрит текст:

# 2 881
Оххх, голяма мъка ми е тази ръчна прахосмукачка. По вашите филиали има ли я още?
В Стара Загора от вчера се е изчерпала, а аз страдам...чакам я и я дебна от месеци.

Препоръчайте ми Омекотител? Хубав ли този с розата?

# 2 882
  • на Мелмак
ММ изхвърли две такива, ако знаех, щях да ги подаря. И според мен не стават.

# 2 883
Оххх, голяма мъка ми е тази ръчна прахосмукачка. По вашите филиали има ли я още?
В Стара Загора от вчера се е изчерпала, а аз страдам...чакам я и я дебна от месеци.
Ръчни прахосмукачки има във всеки магазин за електроуреди. Винаги можеш да се набуташ, щом искаш.

# 2 884
  • София
Ръчни прахосмукачки има във всеки магазин за електроуреди. Винаги можеш да се набуташ, щом искаш.

Хайде сега, набутване.... ние имаме такава и е супер!  Не знам повече подробности обаче, Макита, половинката я купувал преди години.

# 2 885
Ще чакаме отзиви за прахосмукачката, да видим дали ще има познал. Не дали, а кой.

# 2 886
Обувките са с гаранция 3 години. Но дали включва пропускане...вероятно да, след като ги продават за непромокаеми. Кой модел е това, моите също са непромокаеми, не са ми създали проблем, за радост.
Е, няма такъв кеф Grinning Имах възможност последните 1-2 седмици да си газя смело в дъжд и сняг Joy То затова детето така се радвало на локвите (нейните ботуши обаче са от Декатлон) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 887
Долче, благодарение на твоите препоръки ги взех. 💗 Пък и са топли. Преди това бях взела гумените ботуши. Е, няма такъв студ, нито чорап помага, нито нищо. Отделно са и тесни в глезена и стягат, а широки в пръстите. Сега гледам, че са изкарали доста бройки от всички цветове на разпродажба.

# 2 888
На мен прахосмукачката ми е нужна покрай захранванвто на бебето, да обирам по столчето нещата. Смятам, че с това би се справила.
Кои обувки хвалите като непропускливи?

# 2 889
Аз и тази зима не съм ги вадила моите. Нямаше чаааак такъв голям снях при нас, а и той докато навали и се топи.
С гумените ботуши само веднъж съм излизала и то на Един Концерт на Слави .... Подгизнахме ама краката сухи Wink
Тия четки, дето бяха на xxl седмицата направо смъкват пломби. Много твърд косъм имат

# 2 890
На мен прахосмукачката ми е нужна покрай захранванвто на бебето, да обирам по столчето нещата. Смятам, че с това би се справила.
То за захранване си е парцал, не прахосмукачка Simple Smile
А обувки от Лидл всеки път се заричам да не взимам.. последно давам шанс на едни туристически, че бяха намалени доста, дано поне едно лято изтъркалям баирите с тях - иначе досега всичко е греда - детски, мъки, дамски.. Мерси съм. Правени са за еднократни все едно.

# 2 891
То за захранване си е парцал, не прахосмукачка Simple Smile
А обувки от Лидл всеки път се заричам да не взимам.. последно давам шанс на едни туристически, че бяха намалени доста, дано поне едно лято изтъркалям баирите с тях - иначе досега всичко е греда - детски, мъки, дамски.. Мерси съм. Правени са за еднократни все едно.

Пазиш си касовата бележка и срокът за връщане е май 3 години. Пред мен през август върнаха разлепени туристически сандали като рекламация, след 90-дневния срок - запомнила съм, понеже дойде управител и каза, че няма проблем за връщането.

# 2 892
И аз върнах туристически обувки миналия месец. Грубо казано, носени 1 месец и се разлепиха

# 2 893
  • Велико Търново
Има ли още прозорец от 8:30 до 10:30? Ще ме пуснат ли сега? Sad

# 2 894
  • Mostly in my mind
Няма да те пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт