Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 664
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 895
  • Велико Търново
Благодаря!

# 2 896
Има прозорец до 11 ч дори в някои обекти.

# 2 897
  • софия
Купих за около 20 лв. преди няколко години зимни туристически обувки на половина да води детето на Витоша. Е, като завали сняг тях вади и в квартала, и парка все с тях ходи. На Витоша не ги е водил. Тази година градски не си е извадил, защото е хоумофис и с тези за 20 лв. ходи. Много устойчиви и удобни се оказаха. На вид са ужасни - ярко зелено и синьо, но като за 2-3 пъти на Витоша ставаха.

# 2 898
  • Г. О.
Благодаря ви за отговорите относно ботушите. Мислех да ги хвърлям, толкова им бях набрала. Купувани са за 49,99лв. Първата зима се чувствах добре с тях, но тази - още с първото обуване подгизнах. Иначе са приятни на външен вид, аз си ги харесвах преди.
Последно питам по темата - какво да очаквам от страна на Лидл? Връщат парите ли? Вие колко време чакахте за реакция от тяхна страна?

# 2 899
  • Пловдив
Не разбирам купуването на туристически обувки от Лидл и Кауфланд, дори и за неинтензивна употреба. Нали трябва да са удобни и здрави, все пак на тях разчиташ в планината. За същите пари може поне Декатлон да са...

# 2 900
  • Пловдив
Да попитам някой има ли впечатления от умния кантар? Имам си обикновен дигитален и се чудя дали да си взема този.

# 2 901
Имам туристически обувки от Лидл, купувани преди няколко години. Чудесни са и си ги ползвам с кеф.

# 2 902
  • Велико Търново
Имам умен кантар ( не лидълски), дигитален и механичен ( такъв със стрелка), защото съм вманиачена на тема теглото ми и %мазнини. За съжаление и трите не ми допадат като показания, но иначе за измерване на телесно тегло и трите дават еднакви резултати! Т. Е. Какъвто и да си вземете, би трябвало да мери вярно, единствено + биха били екстри като памет, бми изчисление, мазнини и вода в тялото.

# 2 903
Моите туристически обувки са купувани от Лидл преди 10 години, още когато отвориха в България. Не са мръднали, изключително здрави и стабилни! Изкачили са през годините няколко планини, включително Мусала няколко пъти Simple Smile

# 2 904
  • Пловдив
Парфюмите имат намаление..случайно мернах. Взех Мадам Гламур за 7,99.

# 2 905
  • Варна
Момичета,бързам да споделя,за който търси акумулаторна прахосмукачка-на Владислав са заредили доста бройки. Изхлежда малко по-различно от брошурата,но пак е Силвър Kрест със същите параметри. Има червена и бяла. Избрах червена.
Също намалена плешка на 4.49 лв.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 16:33 от ra4oni_bonboni

# 2 906
Парфюмите имат намаление..случайно мернах. Взех Мадам Гламур за 7,99.

Имат...писах и аз в началото на седмицата. И аз взех...когато ходих за десертчетата.

# 2 907
Момичета,бързам да споделя,за който търси акумулаторна прахосмукачка-на Владислав са заредили доста бройки. Изхлежда малко по-различно от брошурата,но пак е Силвъркрест със същите параметри. Има червена и бяла. Избрах червена.
Честита покупка! Да споделиш после дали си доволна.

# 2 908
Макар, че не пиша редовно, но чета споделените коментари за Lidl. Искам да питам някъде има ли останали тостери? В Русе ги изкупиха още в понеделник!А им се точих цяла седмица! Но  само съботата ми е свободна. И като отидох-цък! Няма!

# 2 909
Да, днес има разпределение на още ръчни прахосмукачки, дали навсякъде - не знам. Друг артикулен номер е, но е заместваща на свършилата в четвъртък.

При нас патешката мания продължава, ако ще цял камион да докарат, пак ще ги изкупят.
Благодаря ви за отговорите относно ботушите. Мислех да ги хвърлям, толкова им бях набрала. Купувани са за 49,99лв. Първата зима се чувствах добре с тях, но тази - още с първото обуване подгизнах. Иначе са приятни на външен вид, аз си ги харесвах преди.
Последно питам по темата - какво да очаквам от страна на Лидл? Връщат парите ли? Вие колко време чакахте за реакция от тяхна страна?
Нямам представа, досега никога не ми се е случвало връщане на обувки година след закупуването. По-добре идете в работен ден, в работно време, за да може управителя да звънне до централата, ако не може сам да вземе решение по вашия казус.

Общи условия

Активация на акаунт